E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 325
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз съм казвала неведнъж, че за мен сценарият е най-слабото звено в сериала. От измисления скандал с наркотиците в самолета (абсурдно да бъде обвинен с лекота изпълнителния директор на фирмата, а никой друг - пилот, стюардеси, кетъринг служители, зареждащи гориво, носачи и т.н.) - не, та чак до освобождаването на Фикрет, щото Адем така е решил (друго не обясниха, гадаем).

Гледам сериала заради превъзходната игра на артистите. Ами много са добри, класа над нашите.

Костюми, декори, всичко е изпипано, така че приемам слабостите на сценария като неизбежен факт, все пак това си е сериал, няма как всичко да е достоверно.

Вече не го гледам по телевизията, а когато имам време във Vbox.

# 106
Аз съм казвала неведнъж, че за мен сценарият е най-слабото звено в сериала. От измисления скандал с наркотиците в самолета (абсурдно да бъде обвинен с лекота изпълнителния директор на фирмата, а никой друг - пилот, стюардеси, кетъринг служители, зареждащи гориво, носачи и т.н.) - не, та чак до освобождаването на Фикрет, щото Адем така е решил (друго не обясниха, гадаем).

Гледам сериала заради превъзходната игра на артистите. Ами много са добри, класа над нашите.

Костюми, декори, всичко е изпипано, така че приемам слабостите на сценария като неизбежен факт, все пак това си е сериал, няма как всичко да е достоверно.

Вече не го гледам по телевизията, а когато имам време във Vbox.
[/quote.                   Наскоро Иво Аръков спомена,по повод участието си в ,,Ирония на съдбата,, че турските сценаристи обичали да сменят сюжета в движение.Първо трябвало да играе полицай,пък в последния момент решили да е мафиот.Така ,че нищо чудно историята с наркотиците да е скалъпена набързо.

# 107
Привет момичета Hug

И Криси пита за Сиси, а преди това Злати и Гости.....
Скрит текст:
Във вторник й се обадих, но забравих да пиша....Има си проблеми....другата баба продължава да се обажда на Калинчо и му размътва детското мозъче... и Сиси е много притеснена....Съпруга й си има също проблеми, а и тази нова версия на форума много я измъчва.....Аз я разбирам...Когато човек има проблеми, няма желание да пише....Аз избягвам да пиша, когато съм омъчнена, защото дори и да не искам, то си личи......Жива и здрава е, но е угрижена....

pgineva
Цитат
Наскоро Иво Аръков спомена,по повод участието си в ,,Ирония на съдбата,, че турските сценаристи обичали да сменят сюжета в движение.Първо трябвало да играе полицай,пък в последния момент решили да е мафиот.Така ,че нищо чудно историята с наркотиците да е скалъпена набързо.

Това е често срещано явление в повечето турски сериали, които съм гледала....За нуждите на сценария в един сериал, който гледахме в трети сезон така представиха нещата, че зачеркнаха всичко което сме гледали в предишните два сезона....Причината е рейтинга - трябва да има изненади, скалъпени истории, за да поддържат висок рейтинг....
За историята с наркотиците се говореше още от времето на Джан. Така, че не е приумица дошла от нищото. Разбира се, че Адем не е освободил Фикрет - Фарук при срещата с Адем му каза неговата къртица да си признае и да освободят брат му...След това каза на Сюрея, че няма да стане лесно, защото трябва да има разследване, да не би те да са принудили някой да поеме отговорността на Фикрет....Както знаем от други турски сериали, намират някой беден човечец, дават му пари, за да живее семейството му нормално и той поема вината и излежава присъдата.....
След това ще продължа, защото гледам "Черната роза"....

# 108
  • Плевен / София
Благодаря, че сподели Ани...честно казано беше ме страх да и се обадя на Сиси...

# 109

Ани, кой сериал имаш пред вид, който цитираш, че е бил изменен в трети сезон?

Благодаря за информацията за Сиси! Нейната енергия и естествена позитивност липсват!

Гости, такова апетитно парче си постнала, че ще ме изкара от летаргията и ще взема да изляза. Нищо, че е едно ветровито и малко смръщено.

Не съм чела назад в темата - нещо ново ли има около патрона на темата Еркан?

# 110
Криси - забравих как се казваше сериала, но играеха Еркан, Нургюл, Ебру Озкан - с разменените бебета-момичета....В трети сезон се оказа, че сина на героя на Еркан,  не е негов син, а е син на героя на Баръш /не му помня   фамилията/.....Уж правиха още в първи сезон ДНК тест и бяха казали, че Озан е син на Еркан и Ебру, пък в трети сезон преобърнаха нещата и се оказа, че героя на Еркан е знаел, че Озан не е негов син....
Злати ще каже как се казваше сериала....

Гости с тези сладки изкушения разваляш диетите Stuck Out Tongue Winking Eye

Claire100 - за Адем съм казвала, че тъкмо да се отърси от зависимостите от майка му и тя отново го връщаше в тресавището. А лелята допълнително е подклаждала омразата на Адем към семейството на баща му....
Есма се месеше в живота на порасналите си синове, все тя знаеше кое е най-доброто за тях....Но те нямаха такава зависимост от майка си, както Адем.....И Фарук и Мурат се ожениха за момичета, които Есма не харесваше, но след като бяха нейни снахи, тя ги прие, въпреки, че правеше опити да ги раздели....
Ако Бегюм не беше избягала тайно от Фарук, а му беше споделила проблемите, които й създава майка му и този въпрос щеше да бъде разрешен..и Емир щеше да живее с двамата си родители....Така, че грешката е на Бегюм, а не на Есма или Фарук....

Спомняте ли си, как веднъж след преждевременното раждане на Ада, Фарук и Сюрея бяха седнали на една пейка и Сюрея предложи на Фарук да играят на мечти.....Тогава Сюрея си представи, че двете с Есма са седнали в градината и Есма сервира кафе и двете заедно си пият кафето, а децата играят около тях....Снощи, Есма попита Сюрея дали да й донесе чай....и Сюрея припомни на Фарук този момент....

# 111
  • Плевен / София
Криси - забравих как се казваше сериала, но играеха Еркан, Нургюл, Ебру Озкан - с разменените бебета-момичета....В трети сезон се оказа, че сина на героя на Еркан,  не е негов син, а е син на героя на Баръш /не му помня   фамилията/.....Уж правиха още в първи сезон ДНК тест и бяха казали, че Озан е син на Еркан и Ебру, пък в трети сезон преобърнаха нещата и се оказа, че героя на Еркан е знаел, че Озан не е негов син....
Злати ще каже как се казваше сериала....

Гости с тези сладки изкушения разваляш диетите Stuck Out Tongue Winking Eye

Claire100 - за Адем съм казвала, че тъкмо да се отърси от зависимостите от майка му и тя отново го връщаше в тресавището. А лелята допълнително е подклаждала омразата на Адем към семейството на баща му....
Есма се месеше в живота на порасналите си синове, все тя знаеше кое е най-доброто за тях....Но те нямаха такава зависимост от майка си, както Адем.....И Фарук и Мурат се ожениха за момичета, които Есма не харесваше, но след като бяха нейни снахи, тя ги прие, въпреки, че правеше опити да ги раздели....
Ако Бегюм не беше избягала тайно от Фарук, а му беше споделила проблемите, които й създава майка му и този въпрос щеше да бъде разрешен..и Емир щеше да живее с двамата си родители....Така, че грешката е на Бегюм, а не на Есма или Фарук....

Спомняте ли си, как веднъж след преждевременното раждане на Ада, Фарук и Сюрея бяха седнали на една пейка и Сюрея предложи на Фарук да играят на мечти.....Тогава Сюрея си представи, че двете с Есма са седнали в градината и Есма сервира кафе и двете заедно си пият кафето, а децата играят около тях....Снощи, Есма попита Сюрея дали да й донесе чай....и Сюрея припомни на Фарук този момент....
Ани, сериала с разменените бебета не е ли " Счупени парчета " . В него героя на Екран всеки сезон започваше с нова любов.  Аз гледах само първи с Нюргюл.

# 112
Гости сега си спомних.... май така се казваше сериала - на турски беше Paramparça Hands Plus1

Ха, ха, ха.....Ипек се била променила......Светнаха й очичките когато влезе в любимия си магазин....но без пукнат грош....Ще видим как ще преметне продавачките....Наглост на N-та степен.....

# 113
Парчетата да. Верно, че там момчето се оказа син на оня омразен герой.
      Е, промени се Ипек, сега! Но то не може пък на 200%. Особено що се отнася до пазаруване на дрехи... То коя ли жена не обича. А какво остава за туркиня - млада, красива, отраснала с възможности и с типичния турски манталитет към пазаруването! Нека сме снизходителни малко! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 114
Криси
Цитат
Нека сме снизходителни малко!

И защо?...Ипек към кого е била снизходителна...."Вълка козината си мени, но нрава не!"

Ще видим как ще реагира Юлфет и какво ще направи....И как ще се почувства Есма и цялото семейство, когато Юлфет пристигне с касовата бележка....

# 115
О, не си ми цитирала емотиконката! А тя е важна!
          Но ако ще го дам малко по-сериозно мисълта ми е, че все пак в Ипек имаше промяна. Предишната Ипек и ден нямаше да остане с цялото семейство в малката къщичка на Нургюл. Така че симпатична или антипатична  нека признаем и положителното у нея. Било то и малко.  Все пак тя е расла като една разглезена принцеса и  едно дете в заможно семейство. И само такава като нея би могла да изтърпи неузрелия ...истерик  Фикрет! Всъщност, тя не че толкова го търпи. По-скоро не приема така негативно негови негативни черти. Аз пък, например, не мога да го дишам направо!:laughing:

# 116
Добро утро Hug

"С ухание на морските вълни и пясъчни снежинки съботното си кафе ти подслади и сред свежестта на морски бриз в приключенията се гмурни …"

Криси видях емотикона и усетих хумора, но аз го дадох много сериозно...И преди бяхме на различни мнения относно промяната на Ипек...Не мисля, че се е променила...Мисля, че се нагоди, за да постигне мечтата си....
Ипек в момента е успокоена, че няма конкуренция в лицето на Есра....Коя жена няма да се обезпокои, ако съпругът й не се прибере....Не бих помислила, че е с друга жена...Бих се разтревожила, че може да му се е случило нещо лошо....И цяла нощ щях да бъда на терасата или прозореца....Но Ипек не се тревожи....Тя е Боран и това е визитната й картичка.....И този факт й позволява да се държи надменно и смята, че има право да си напазарува без пари....

Скрит текст:
Момичета, заминавам на село, а там нямам интернет и ще ползвам телефона...но ми е трудно да пиша от него....така, че ще бъда ограничена в коментарите....

Хубав слънчев летен ден Nature High BrightnessFlowers Four Leaf CloverHug

# 117
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Най-красивото утро е да има на кого да пожелаеш" Добро утро " и да му разкажеш съня си!

# 118
Добро утро на всички.
И аз не приемам промяната на Ипек, не на 100, а даже и на 50%, ама и 50 е много. Всъщност не знам какво се случва вътре в човека. Наблюдавам само поведението му. А поведението и, такова, каквото го представят, не е промяна на мирогледа, а послушност. А когато някой го играе послушен, той или чака бурята да отмине, или е предприел временна тактика. В един момент природата си казва думата, тя е в пъти по-силна от привидността. Например, не знам какви са мотивите на Ипек да остане при семейство Боран, а не да се прибере при родителите си. Родителите и останаха ли така заможни, както са били преди фалита? За този фалит слагам равен принос на Ипек и Фикрет. Все още това не е разкрито пред другите, и не знам дали ще бъде разкрито. Ипек беше тази, която предложи да вземат пари от баща й, за да купят акциите на Адем. Фикрет се дърпаше в началото, но тя успя да го обработи. Тя завъртя колелото на този фалит. Фарук нямаше да позволи да се купят акциите на Адем и нямаше как да позволи, те нямаха тези пари. Преди това пък даде на Адем клипа и после самодоволно слушаше, как Есма крещи на Сюрея, че е казала за този клип на Дилара. Дали Ипек е забравила всичко това?
Това, че Фикрет си е сложил подписчето на договора с кетъринговата фирма, беше финала на игрите на Ипек и Адем. И двамата знаеха колко е уязвим в суетата си, и двамата го обработваха там.
Вярно е, не само турските жени и ние обичаме да пазаруваме. Даже пазаруването на дрешки, често го препоръчват на жените, за успокояване. Но тя не пазаруваше, тя буквално си крадеше. Дадоха и Сюрея как жадно поглежда към щандовете на пазара. Едно е да поглеждаш, друго е да се натовариш със стока в бутиков магазин.
Не, не и не… Ако дадат Ипек променена за една година например, точно това ще сложа като най-слабо звено в сериала, не сюжета. Промените не са невъзможни, но те искат много време. Осъзнаването за промяна е лесно, но прилагането е невероятно трудно. Има и нещо друго… при промяната съвестта започва да гризе. Искам да видя Ипек разкайваща се, за това което направи. Пред себе си, не е необходимо пред някой друг.
Спомняте ли си, когато Дилара насоли Сюрея за скритото писмо на Февзи, а после го обърна в обвинения на стари неща? Какво дадоха после? Сюрея се замисли, видя си грешките и си ги призна, Извини се.
А спомняте ли си разоворя между Есма и Сюрея и как Есма си призна колко много я мразела и т.н.
Ами искам да видя такава сцена и при Ипек.

# 119
Здравейте,следобедно! Hug

Сутринта  окъснях,че лаптопа пак не му се работеше и реших да намина следобед!Хем да повдигна темата! Wink

Ани Hug Гости Hug Claire100 Hug

Ани Hug
Скрит текст:
Да си изкараш хубаво на село!Сигурно има работа покрай дъжда!

- Йозджан Дениз е приключил предната вечер заснемането на сериала си от 6 епизода, наречен ''SENKRON/Синхронный''. Заснемането го проведе в дома си по време на карантината. Скоро той ще ни запознае с тази оригинална и необичайна история. Изчакайте.

Приятен следобед! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт