E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 362
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Мама-Ан,

"Казваш че веднага прие за истина казаното от Юлфет....Ами ако Фарук не е син на Февзи, то тогава Фикрет е първородния син в семейството.....
Същите вълнения ще има и Ипек."

Анджък, де! Действа първосигнално. Ако Фарук беше на негово място и да си помисли такова нещо, едва ли би повярвал веднага. Спомням си  какви бяха реакциите на Фикрет  около женитбата на майка си с Галип. Първична  личност. И с Ипек са си лика прилика. По отношение на реакциите. Ипек е злобна, по женски някак. Фикрет не е злобен. Той си е прост! Не знаем какъв е бил характерът на баща им, но явно не прилича на майка си - Есма!

А Йозджан може да е побелял, но не е остарял. Красив мъж си е той! Всички успели хора имат и спазват желязна дисциплина. Независимо от обстоятелства. Колко пъти излизат клюкини за някоя и друга актриса, че злоупетребявала с алкохол. Да, но фигурата същата. Добре играят.

Хубав, шоколадов ден!

# 181
  • София
Скрит текст:
Мама-Ан,

"Казваш че веднага прие за истина казаното от Юлфет....Ами ако Фарук не е син на Февзи, то тогава Фикрет е първородния син в семейството.....
Същите вълнения ще има и Ипек."

Анджък, де! Действа първосигнално. Ако Фарук беше на негово място и да си помисли такова нещо, едва ли би повярвал веднага. Спомням си  какви бяха реакциите на Фикрет  около женитбата на майка си с Галип. Първична  личност. И с Ипек са си лика прилика. По отношение на реакциите.
Ипек е злобна, по женски някак. Фикрет не е злобен. Той си е прост!
Скрит текст:
Не знаем какъв е бил характерът на баща им, но явно не прилича на майка си - Есма!

А Йозджан може да е побелял, но не е остарял. Красив мъж си е той! Всички успели хора имат и спазват желязна дисциплина. Независимо от обстоятелства. Колко пъти излизат клюкини за някоя и друга актриса, че злоупетребявала с алкохол. Да, но фигурата същата. Добре играят.

Хубав, шоколадов ден!

А, баш!

# 182
  • Пловдив
Следващите няколко епизода няма да мога да ги гледам.
Гарип баща ли е на Фарук?
Каква е тайната между Сюрея и лелята?
Може и с бели букви Simple Smile

# 183
1. Не е.

2. Тайната е ня лелята. Загубен плод /спонтанен аборт/. Въобще нещата и тук и в живота не са така прости. Преплитат се много цветове. Всички!

# 184
Привет момичета Hug

Май на всички им липсва живота в конака.....Само Фарук с подкрепата на  Есма продължават борбата....
Фикрет продължава да се забърква в далавери и да прави фалове.....и отново Фарук ще го спасява....За благодарност, Фикрет ще му каже в прав текст - =Ти не си ми брат, ти си син на Гарип..." Интересно....Фикрет припозна брат си Адем, макар, че са от различни майки....Но без да е сигурен, че Фарук е син на Гарип, се отрича от него....Толкова ми е противен Фикрет и макар да съм против насилието, чудя се как все още Фарук не му е хвърлил един бой.....Само така може да му се намести мозъка на този егоист Фикрет.....

Криси казваш, че при Фикрет няма злоба...всичко прови от простотия....И аз мисля, че не е злобен....но е завистлив.......Да, състрадателен е в някои моменти, когато брат му има проблеми....но Фикрет не спря да завижда  на брат си.....Сигурна съм, че си дава сметка за това си поведение, но не иска да го признае и пред самия себе си....А Ипек допълнително подклажда тази завист.....

svetlana manoleva Фарук не е син на Гарип....Това са измислици на злобната Юлфет....Заради тази измишльотина на Юлфет, брат й се е отказал от нея.....
Не съм много сигурна как Юлфет е загубила бебето...Спомням си, че имаше връзка с изневяра на съпруга й...Но дали е направила спонтанен аборт или след като е разбрала за изневярата му, умишлено е премахнала бебето, нямам спомен....Ще следя заедно с вас този момент....

# 185
  • Плевен / София
Привет момичета Hug

Май на всички им липсва живота в конака.....Само Фарук с подкрепата на  Есма продължават борбата....
Фикрет продължава да се забърква в далавери и да прави фалове.....и отново Фарук ще го спасява....За благодарност, Фикрет ще му каже в прав текст - =Ти не си ми брат, ти си син на Гарип..." Интересно....Фикрет припозна брат си Адем, макар, че са от различни майки....Но без да е сигурен, че Фарук е син на Гарип, се отрича от него....Толкова ми е противен Фикрет и макар да съм против насилието, чудя се как все още Фарук не му е хвърлил един бой.....Само така може да му се намести мозъка на този егоист Фикрет.....

Криси казваш, че при Фикрет няма злоба...всичко прови от простотия....И аз мисля, че не е злобен....но е завистлив.......Да, състрадателен е в някои моменти, когато брат му има проблеми....но Фикрет не спря да завижда  на брат си.....Сигурна съм, че си дава сметка за това си поведение, но не иска да го признае и пред самия себе си....А Ипек допълнително подклажда тази завист.....

svetlana manoleva Фарук не е син на Гарип....Това са измислици на злобната Юлфет....Заради тази измишльотина на Юлфет, брат й се е отказал от нея.....
Не съм много сигурна как Юлфет е загубила бебето...Спомням си, че имаше връзка с изневяра на съпруга й...Но дали е направила спонтанен аборт или след като е разбрала за изневярата му, умишлено е премахнала бебето, нямам спомен....Ще следя заедно с вас този момент....
Да допълня....Много време не е успявала да забременее, но след изневярата прави съзнателно аборт...и после съжалява....затова е и тази стая в дома и....

# 186
Добро утро с първото кафе за деня Coffee

Гости

Цитат
Да допълня....Много време не е успявала да забременее, но след изневярата прави съзнателно аборт...и после съжалява....затова е и тази стая в дома и....

Благодаря за напомнянето Hug

Фарук с екранната си дъщеря Яз.....

Днес е по-хладно - желая ви приятен ден Hug

# 187
Добро утро! HugHeart

Ани,за първото кафе и пожеланията за деня! Hug

И при нас е прохладно, но вчера не валя дъжд,дойдоха само няколко капки! Wink

.... нови снимки с Еркан....

Приятна сряда! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 188
Злати Hug

Ха-ха-ха....Ипек голяма флиртаджийка....Малееееееееееее как му се слага на Окан.....И той веднага клъвна....
Ще стане интересно....Ще видим какъв страхотен професионалист е Ипек....нищо, че няма ден трудов стаж....
Във всяка фирма, във всяко учреждение има поне по една флиртаджийка, която получава овации, а баламите се скъсват от бачкане и се надяват да бъда оценени за работата им...

# 189
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 190
Добро утро и от мен 

Гости голяма ранобудница си Hands Plus1 Ако още не си изпила кафето, ще ти правя компания

Снощи Ипек и за миг не се притесни, къде може да е Фикрет....
Фарук сякаш усещаше, че брат му се е забъркал в нещо нередно....Беше неспокоен....
Фикрет, за да оправдае отсъствието си, се направи на много кахърен, че може би Фарук е син на Гарип....Ипек веднага предложи да направят ДНК тест, но Фикрет отхвърли този вариант - предпочита да вярва на майка си.....
Довечера ще видим какви ще ги свърши Ипек.....

Хубав летен ден Flowers Four Leaf CloverNature High Brightness

# 191
Добро утро!
Мама Ан, беше написала, че би казала на дъщеря си, за грешките, но на снаха си – не, няма да разбере правилно. Аз казвам, че не само от разбиране, но и от чуване повечето хора сме оперирани. Хората не чуваме, когато ни наставляват, когато ни дават съвети, когато ни предупреждават. И да – изключения има, но те са малцинство. Точно заради нечуването или съпротивлението ни от чутото, се случват повечето драми и трагедии в живота ни.
Така е и тук. Никой не пожела да чуе Есма. Сюрея, сгъва подаръче в знак на благодарност, Гарип с най-добри намерения посреща Юлфет и изказва надеждата, те тримата - той Есма и Юлфет един ден да си поговорят, Ипек пазарува на вересия от магазина й. Другите все още не са дали знак, че не са чули Есма, ама и Юлфет си омайва Сюрея и Гарип. И колко му трябва на човек, две мили думи, "добронамерен" жест и… готово. Думите на Есма са изтрити. Ама защо? Какво против има Есма към тази мила женица?
И са прави. Това било тайна. Тайна, крита в годините и тази тайна е причината Есма да не желае и да чуе за Юлфет. Заради тази тайна никой е нямал достъп до леля си. А защо да е тайна? Тайна е нещо, което човек е извършил в действителност и се срамува от действието си или се страхува, че ще има неприятни последствия от него. В случая, това не е тайна. Това си е просто интрига. Това е лъжа, с която навремето (а и сега) Юлфет е искала да навреди на Есма. И заради тази интрига била прокудена. И затова сега Есма, няма никакво право да се сърди на никой, който си е позволил да бъде мил с Юлфет,  да не я игнорира така, както на нея и се иска.
Няма нищо срамно да разкрие причината, поради която е прекъснала контакта с Юлфет. Все пак всички те са големи хора и щяха да разберат цялата ситуация. Достатъчно е да каже – "Навремето Юлфет пусна интрига, че Фарук не е син на Февзи“. Интригата се чува, истината - не.
Есма се сърди, крещи и забранява да имат контакт с Юлфет. Предупреждава ги, как тя стъпка по стъпка изпълнява плана си, който и е скроила. Ами няма да я чуят, невъзможно е да я чуят. Не става със забрана ей така, от нищото, само защото тя така искала и защото тя знаела много добре. Ами и те искат да знаят.
Е, Фикрет веднага, ама на секундата чу, че Гарип е баща на Фарук. Когато е клюка, когато е интрига чува се, от всички се чува. Който и да беше на мястото на Фикрет, щеше да чуе това. И… щеше да си го интерпретира според мисленето си и щеше да постъпи според разбирането си. Първият човек, на който Фикрет сподели, беше този, който в момента от нищо не се интересуваше, ама колко много му се спеше, но… когато ЧУ голямата новина, веднага скочи. Сънят излетя през прозореца.
Няма да говоря за голямата дилема на Фикрет, "вярно или невярно“. Нещо, на което няма да намери отговор с плиткоумието си, но не му пречи да се взира в снимките на Фарук и Гарип, ту на единия, ту на другия. Ама бил вярвал на майка си, тя не била способна на това. Ама… дали все пак не е истина, това което каза леля Юлфет, ама - не.  Ама как така Ипек ще прави ДНК "Мама не е способна на това. Ама той ми е брат." Все лигавщини.
Какъв е Фикрет -  злобен ли е, не злобен, завистлив ли, бих добавила и сантиментален? Според мен е всичко. Но, най-вече  е вредител. С каквото и да се захване го руши.  Примитив с претенции.

# 192
"Криси казваш, че при Фикрет няма злоба...всичко прови от простотия....И аз мисля, че не е злобен....но е завистлив."

Мама Ан,  ооо болестно завистлив и жалко амбициозен!

Но по-долу четох Клер:

"Няма да говоря за голямата дилема на Фикрет, "вярно или невярно“. Нещо, на което няма да намери отговор с плиткоумието си, но не му пречи да се взира в снимките на Фарук и Гарип, ту на единия, ту на другия. Ама бил вярвал на майка си, тя не била способна на това. Ама… дали все пак не е истина, това което каза леля Юлфет, ама - не.  Ама как така Ипек ще прави ДНК "Мама не е способна на това. Ама той ми е брат." Все лигавщини.
Какъв е Фикрет -  злобен ли е, не злобен, завистлив ли, бих добавила и сантиментален? Според мен е всичко. Но, най-вече  е вредител. С каквото и да се захване го руши.  Примитив с претенции." Flowers Rose

В десетката! Така образно изобрази  Фикрет, че  сякаш го нарисува! А с последните дву, трисловни изречения-куршуми го закова: "примитив с претенции"! И всичко руши. Абсолютно! Нали уж беше разбрал каква е Ипек в предните серии. Може ли сега да й дава такъв коз! Но да, това Е Фикрет. А това е диагноза.

Спомням си, че и на онлайн  гледането си задавах въпроса. Че на каква възраст са Ипек, Фикрет и Окан. Уж са съученици, пък изглеждат поостарели. Хеле пък Окан. Дори и да приемем, че жените се грижат за себе си /Ипек/, че тя неомъжена ли е била до сега. Тук има някаква сценарийна недомислица в името на интригата. Както и с тайната, за която пише по-горе Клер, както и други дребни или не неща. И не само в нашия сериал.

# 193
Здравейте,момичета! Hug

Благодаря за споделеното! HugFlowers Bouquet

пресата за Аслъ....

всички снимки и превод на линка...
https://vk.com/aslienver_love?w=wall-87501705_14311

Лек следобед! IcecreamBeers

# 194
  • София
Потресена съм. Наистина съм потресена! То бива, бива... Как може да живееш с някого 40 години, цял живот да го приемаш по определен начин, а като чуеш нещо си, от някого си - веднага да се отречеш от него!? Да се отречеш от човек, от когото не само, че не си видял нищо лошо, ами ти е спасявал задника безброй пъти.
"Не си ми никакъв брат"
Моляяяя!
Самият факт, че са израснали заедно, самият факт, че са от една майка ги прави братя... пък, ако ще и единият да е осиновен. Те са братя!
Такива тежки думи може да каже само един завършен егоист. Разглезен, инфантилен егоист. Недорасъл нито емоционално, нито умствено завистлив... дрисльо. Това е за мен този "тъпанар" както го нарече Фарук.
И защо по ягодите и двамата опипаха цялата яхта?! Хайде, тъпанарът разбирам, ама Фарук! Тъпанарът опипа и целият труп, увъртя се в кръвта му, повръща през парапета (ако се нарича така тази част на яхтата). Забърка и небрат си в кашата, макар и наистина без да иска този път. Все пак Фарук пак беше тръгнал да го спасява. Предполагам, че много тежки дни им предстоят.
Ех, че се ядосах!

Общи условия

Активация на акаунт