E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Злати ти като си насреща, не ми се налага да търся клипове от песните в сериалите......

Сценарият на първите епизоди от сериала "Толкова дълго те чаках"  вече е написан. Някои сцени ще бъдат заснети в Обединените арабски емирства.

# 451
Здравейте,момичета! HugFlowers Hibiscus

Ани Hug,благодаря за инфото.

Аслъ във Вавилон...11 еп. от 2-ри сезон...

Дефне С.влиза в новия сезон на ''Хекимоолу''.Там играе и Ебру Йозкан...

Промо-снимка на Дилара Аксюек за участието в новия сериал ''А.Ръза''

Приятен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 452
Привет момичета Hug
Злати прекрасно кафенце Coffee
Снощи видях снимката на Дилара Аксюек - Ипек от Невестата, но тъй като не долюбвам героинята й, а донякъде и актрисата, не прочетох инфото.....
Носеше се слух, че Хатидже Шендил ще участва в някакъв исторически сериал, но не срещам никакви новини по този въпрос....Thinking
И една клюка - нямам представа има ли доза истина или не....Видях снимка на Фейза Актан - бившата на Ози с коремче. Коментарите под снимката бяха Фейза отново ли е бременна...Thinking

Хубав и ползотворен ден Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 453
Какво мислите за Ипек и Фикрет? Много ме подразни поведението на Фикрет. Дори и отрицателен герой до преди време за мен Ипек е права и изненадата не го оправдава. Ще гледаме как ще се развият събитията.
Дилара, много ме дразни и всеки и е виновен, тук става още по - интересно, защото Адем се промени и намери истинската любов - без лъжи и преструвки.
Поздрави и хубав ден 😊

# 454
Цитат
Носеше се слух, че Хатидже Шендил ще участва в някакъв исторически сериал, но не срещам никакви новини по този въпрос....
Ани, има новини,фрагмани.Смениха дори името на сериала от ''Nizam- i Alem'' на ''Uyanış: Büyük Selçuklu/''Пробуждане:Великите Селджуци''! Започва на 28 септември/понеделник.Тогава дават ЗЯ и ДП! Аз бях писала,че следя инфото заради Севда Ергинджи.(Айше в ''Черна роза'',Зейнеп в ЗЯ) Пуснаха снимки на някои като тренират езда,бойни действия...за Хатидже нищо не са дали.
Скрит текст:
Севда

Лейла Лидиа

Буура Гюлсой

Екин Коч

Ето  последния фрагман с обевяване на датата!С турски субт.е,но можеш автоматично да преминеш на бълг.ез.!Може и да го знаеш,но все пак ще го обесня.Долу вдясно на екрана натискаш второто бутонче от ляво на дясно,където пише ''настройки'',после излизат надписи и натискаш ''субтитри'',после отново излизат надписи...и отиваш най-отдолу на надпис ''автоматичен превод'' и излизат надписи на различни езици,намираш бг. натискаш на него и ти излизат субтитрите на бълг ез.!Така можеш да преведеш и от друг език,стига да има субт.!Аз като гледам как се развива действието сигурно няма да го гледам.Стига ми преди време ВВ и после ВВ Кьосем!

https://youtu.be/OH7RkVubSB8

# 455
Злати мерси за видеото и разяснението как да го пусна с български превод. Не знаех. Вече всички клипове качени в ютюб ще могат ли така да се гледат с български превод? Или това е изключение.
Не съм очарована от това, което показаха - само мъже, бой....Нататък може би ще е интересно....Ще видим....Не си падам по историческите сериали....

# 456
Ани, отнася се за всички клипове,които са със субтитри на какъвто и език да са!Знам го от няколко месеца от дружка,която ни го обясни в темата за първата ми любимка!Знаеш коя! Wink Обяснила съм го и в др.теми,в които пиша.Понякога може и да не е  много точен,но добиваш представа все пак.

тези снимки на Хатидже май са нови...не пускам често и не ги помня....

В предния пост забравих да пиша,че и аз видях снимките на Фейза,за които пишеш.
Скрит текст:

# 457
  • София
Какво мислите за Ипек и Фикрет? Много ме подразни поведението на Фикрет. Дори и отрицателен герой до преди време за мен Ипек е права и изненадата не го оправдава. Ще гледаме как ще се развият събитията.
Дилара, много ме дразни и всеки и е виновен, тук става още по - интересно, защото Адем се промени и намери истинската любов - без лъжи и преструвки.
Поздрави и хубав ден 😊
Едно към едно ми е мнението. ✌
Все пак днес съм впечатлена и от Фикрет и от Ипек, особено от Фикрет. Браво!

Тази Хатидже е невероятна красавица. Отскоро се заглеждам в турски филми и честно казано не знаех колко красив народ са турците.

.... ехеееее, тъкмо ги похвалих недорасляците. Хахахах😂 Взимам си думите назад. 🤭

# 458
# 459
Привет

Успешен и щастлив септемврийски петък от мен HeartFlowers Four Leaf Clover

Да е свеж и приятен остатъка от деня Hug

Злати снимките на Хатидже предполагам са нови, защото не съм ги виждала....

Лу погрижила си се за сутрешното кафе, но аз го пия в момента, защото сутринта имах ходене по инстанции....Нали знаеш сега е ддс-но време....

Неслихан Йелдан - леля ни Санем ще играе в нов сериал "Почукай на вратата ми"...Не зная нищо за сериала и за героинята на актрисата....

# 460
  • Плевен / София
Привет

Успешен и щастлив септемврийски петък от мен HeartFlowers Four Leaf Clover

Да е свеж и приятен остатъка от деня Hug

Злати снимките на Хатидже предполагам са нови, защото не съм ги виждала....

Лу погрижила си се за сутрешното кафе, но аз го пия в момента, защото сутринта имах ходене по инстанции....Нали знаеш сега е ддс-но време....

Неслихан Йелдан - леля ни Санем ще играе в нов сериал "Почукай на вратата ми"...Не зная нищо за сериала и за героинята на актрисата....
Ани страхотна роля прави тейзето в " Почукай на вратата ми". Аз го гледам с удоволствие 😉
Да се подкрепим....

# 461
Здравейте,момичета! Hug

Лу Hug...Ани Hug

Видях сутринта,че Лу е пуснала кафето и понеже имах отиване до ЛЛ и др.работи да свърша в центъра,остана време сега да намина.

нова от Аслъ...поздравява приятелката си Нилай Соргувен за РД....

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456239696%2F4047d … pl_wall_-87501705

новото промо за 2-ри сезон на ''Вавилон''...довечера започва...

https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456241188%2F9f32 … l_wall_-141466025

Приятен следобед! Flowers Hibiscus

ПП Гости Hug

# 462
Привет момичета Hug
Много работа, не остава време за хобита Stuck Out Tongue Winking Eye

Злати като гледам снимките на Вавилон, героинята на Аслъ е много близо до героя на Халит....Thinking

Гости - Неслихан Йелдан по принцип е комедийна актриса, но много ме дразни с пискливия си глас...Не знам това истинския й глас ли е, или го изискват ролите й.....

Снощи тейзето отново показа несъобразителност....Изтърси набързо, че Анастасия дали има право да се грижи за болни хора и Есма разбра лъжата....Вече ми идва в повече, Сюрея винаги да оправдава леля си - "Няма нищо, ти не си виновна...", а Санем само прави интриги.....От първите епизоди си е такава и така ще бъде до края....

Хубави почивни дни Hug

# 463
Добро утро! Hug Two Hearts

Ани Hug,не гледам ''Вавилон'' и не знам каква е ролята на Аслъ. Wink Пускам снимки за разнообразие за да не са само от ИН.

Приятна неделя! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 464
Ехо Hug

Прекрасен слънчев, усмихнат и щастлив ден Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

Злати и аз не гледам "Вавилон", но ми направи впечатление, че Айше, или както се казва героинята на Аслъ е много близо до героя на Халит....
Вчера четох, че рейтинга не бил добър....и една дама - туркиня беше написала, че проблема не е в качеството на сериала, в сюжета, а в мисленето на турския зрител...Не могат да приемат, че е нормално след като брака се е изчерпал, мъжа или жената да имат връзка с друг партньор.....

Общи условия

Активация на акаунт