E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 944
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да ви черпя по кафе след дългата отпуска 😘 и да ходя на работа😛

Гледам Вавилон с превод само, но след скандала с техен актьор не вярвам да оцелеят през новия сезон.

# 466
Добро утро и от мен Hug
Честит празник на всички християни - да бъдем здрави и да се обичаме Heart

Честито на именниците с пожелание за здраве и щастие Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Гости приятна и ползотворна да е работата ти. След отпуска трудно се влиза в ритъм, но като те поемат задачите, няма на къде....

Слънчева и спорна седмица Hug

# 467
Дами, защо спряхте да коментирате "Истанбулска невеста"? Някакъв бойкот ли правите, или нещо вече не Ви е интересен сериала? Само се "черпите" с кафета и обсъждате други сериали. Харесвахте ми преди с анализите и мненията 😊

# 468
Здравейте,момичета! HugTwo Hearts

Честит Кръстовден!Честито и на именниците! Flowers Four Leaf CloverFlowers Bouquet

Гости,Ани,благодаря за споделеното! HugHug
 Във ''Вавилон'' замениха Озан Гювен с Онур Сайлак.Той също е много добър актьор.Но ако са нарочили сериала заради направеното от Озан това е друг в-с.!Долкото чета сц е добър,каста - също е с известни актьори,но турските зрители все са с претенции.

Deteliniii,аз не гледам в момента ''ИН'',достатъчно ми беше преди онлайн и с превод!За това не коментирам!  Пускам инфо и нови снимки за актьорите от сериалите, които сме гледали до сега!Все пак трябва да сме информирани какво става с тях.Ако ни хареса може да загледаме даден сериал.Ето Йозджан  започва нов и ако се гледа ще го коментираме в темата.

Ето ново с Йозджан от вчера.Участвал е в откриването на магазин İdaş в Нишанташъ.
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456241192%2Fd448 … l_wall_-141466025

Приятен ден и спорна седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 469
Привет момичета

Скрит текст:
Вчера от 6 месеца за първи път ходих при ЛЛ и ми дадоха направления за профилактични прегледи и днес тръгнах по кабинетите и окъснях....

Днес е 15 септември  - 
Скрит текст:
Да е честит първият учебен ден на всички ученици, учители, родители, баби и дядовци. Много  успешна година и придобити знания. Мили деца, учете се, за да сполучите. Не се отказвайте от мечтите си, преследвай ги и помнете, че образованието отваря врати, а книгата е прозорец към света.
Честит първи учебен ден на Бризчето и Злати Flowers Hibiscus
Честит първи учебен ден на Лу и Виктор успешна учебна година Hands Plus1
На всички пожелавам да бъдат здрави Heart

Йозджан Дениз готви за всички колеги на снимачната площадка на "Завинаги"

„Завинаги“е една от поредицата, която няма да е лесно да се забрави. Сериалът продължи 3 сезона и бяха показани общо 87 епизода. Страхотната история, започнала на 3 март 2017 г., завърши на 31 май 2019 г.

Тези, които видяха снимките на телевизионния сериал „Завинаги”, който беше продаден в чужбина и направи голямо впечатление на хората в различни страни, станаха свидетели на доста удивителни събития. Прекрасната, приятелска среда на снимачната площадка беше една от важните причини за успеха.

Аслъ Башар, която осигури комуникация на снимачната площадка на телевизионния сериал "Завинаги" , сподели някои подробности в статията си на уебсайта dizidoktoru.com. Група чуждестранни посетители дойдоха на снимките на сериала, чиято слава надхвърли границите на Турция. Гостите, състоящи се от журналисти от Ангола, Сърбия, Румъния, дойдоха в имението Боран и сами видяха как се развива действието зад кадър.

Аслъ Башар каза, че е развела тази група по снимачната площадка и сподели интересна случка: „Разведох групата около снимачната площадка, освен имението, те искаха да видят местата, където екипът на сериала се подготвяше за снимките. Отидохме в подготвителните отдели като гримьорната,  стаята по костюмите и след това един от гостите случайно влезе в трапезарията. И видяха как Фарук Боран (Йозджан Дениз) заедно със своите „братя“ приготвяха омлет на печката. Всички бяха шокирани!  Известният актьор в огромна тенджера пържеше домати и чушки."

На този ден се беше реда на Йозджан Дениз да готви храна на снимачната площадка. Омлетите на Йозджан Дениз бяха много популярни сред всички на снимачната площадка. От тази статия стана ясно, че на снимачната площадка всеки ден един от актьорите се подготвя да зарадва с вкусно ястие всичките си колеги.

Тази приятелска атмосфера на снимачната площадка на „Завинаги“ беше една от основните причини за успеха на сериала.

Хубав ден и добро настроение Hug

# 470
Здравейте,момичета! HugFlowers Hibiscus

Ани Hug
Скрит текст:
Как минаха прегледите?Аз си направих през юли месец.Само с холестерола имам проблем. Wink Спазвам диети,взех и хапчета.Онзи ден си направих ново изследване.Лошият още се повишил,а добрия по-нисък спрямо нормите.

Приятна сряда на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Bouquet

# 471
  • Плевен / София
Здравейте момичета
„ Да имаш меко сърце в съвременния свят е смелост, а не слабост.“ Мишел Мерсиер

Злати, оставям и моето кафе...може някой да иска да повтори...

# 472
Ехо

Изпих си кафето, наготвих и се приготвям да ходя по инстанции....

Злати, Гости
Скрит текст:
Ами не знам какви ще ми бъдат резултатите, сега тръгвам.....ще видим....

За Невестата - Фарук отново ме дразни....Ама скоро ще разбере що за приятел е Оканчо, когото защитава със зъби и нокти.....За пръв път Фикрет е по-прозорлив от брат си....

Трябва да тръгвам - приятен и успешен ден Hug

# 473
Привет обедно!

Гости Hug Ани Hug

Вчера са пуснали промо-афиша на ''Пробуждане:Великите Селджуци'' с участието на Хатидже Шендил,Буура Гюлсой,Екин Коч,Севда Ергинджи и др.! Ето го на билбордовете в Истанбул....

Скрит текст:

# 474
  • Плевен / София
Какво да коментирам от сериите на ИН, като и тази вечер Ипек ме ядоса отново...Три сезона умира от завист към Сюрея и сега отново изля отровата си върху нея след думите на Нюргюл...Виновна е, че съпруга и я подкрепя, че прислугата я уважава....ами каквото повикало, такова се обадило.

# 475
Здравейте,момичета! Hug

Честит празник на всички,които празнуват днес!
Скрит текст:

нова с Аслъ...
Скрит текст:
🆕 Ресторан черноморской кухни Anzer Sofrasi поделился на своей странице в инстаграм фото Аслы, подписав: " Мы пригласили на ужин Аслы Энвер".

🆕 Гювен в театре Kintsugi

Приятен ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 476
  • Пловдив
Мен Сюрея напоследък ме дразни. Очевидно е нейното влизане в ролята на стопанката, взе да се разпорежда с всичко, искала да сплотява семейството. Иначе е много великодушна, но ако се завърти секретарка около Фарук и става на 180 градуса, нали. Също така много ме дразни Дилара с нейните глупости и обвинения породени от фалшиви надежди, и лелята, за това, че е толкова проста, куха, нетактична и досадна!  Гюлистан и тя се държи като ощипана госпожица. В последните серии жените в сериала са отвратителни. И учудващо, Ипек ми допада с мотивите си и как чудно се владее!

# 477
На мен ми се струва прибързано това намиране на гледачка за Есма. За децата добре, след като майките ходят на работа, но Есма си е с акъла си. Не разбрах чия беше идеята. Двойката Адем - Дилара, която за съжаление се разпадна, ми беше по-вълнуваща дори от Фарук - Сюрея, какво да говорим за новата връзка на Адем. У Дилара бяха останали може би напразни надежди, защото Адем беше обжалвал развода. Ако беше научила за новата му връзка след развода, едва ли щеше да реагира така. Ипек може би за първи път беше искрена със Сюрея. Призна си, че целта й е била тя да бъде следващата стопанка на имението.

# 478
Да, образа на Сюрея се оромени. Тази гледачка от къде я тупнаха, щяла да свиква... И какво внимание обърнаха на изборът на вечеря, Сюрея от несъобразителност ли, от какво ли, но Есма си е наред, какво тръгна да се меси в нещата и. Нали точно лекаря препоръча живота и да не се променя, а те вече като болна я третират. Стана и криво, усети се, че я заболя.

Ипек си е Ипек, но имаше доза истина в думите и. Поне извади картите на масата пред Сюрея и беше искрена за себе си. Брака им от двамата трябва да се разреши, а Сюрея не мисля, че трябваше да се меси, но тук и Фарук я помоли, а смисъл няма. Окан, че има влечение се вижда от километри, а Ипек бе е глупава жена, според мен се е усетила, но заради амбицията си да се докаже го използва. Обича Фикрет и дано не се откаже от него.

Дилара не може да преживее разпадналия и се брак, но така или иначе щеше да приключи. Държи се неко казано нагло пред близките си, но сама ще си даде ясна представа за грешките си и това, което иска от живота си.

# 479
Добро утро, чаровници Hug

Хладно е навън, усеща се, че идва есента... но в сърцата ви да има топлина Heart

На патерица, честит празник на всички за вчерашния християнски празник Вяра Надежда, Любов Честит празник на софиянци Flowers Four Leaf Clover

Когато за пръв път гледахме онлайн Невестата, много се чудих на къщата, която Адем беше харесал......Приличаше ми на склад......Но любовта прави една къща дом........
Опитах се да върна лентата назад и да си спомня, кога Дилара и Адем са били по детски щастливи.....Не си спомних такъв момент.....Но сега Адем намери своето щастие.....И така започна истинската промяна в Адем.....
Гледам и слушам Ипек.....и отново връщам лентата назад.....Какво правеше Ипек, когато Сюрея искаше да пее, когато ходеше на работа....Ипек подклаждаше гнева на Есма, създаваше интриги и стъжняваше живота на Сюрея......Сега отново Сюрея й е виновна......На крив човек угода няма.......

Злати, Гости
Скрит текст:
Време е за гроздобера и получих предложение от сина ми, да дойдат и да ми помогнат да обера гроздето....Така, че през почивните дни ще липсвам, да не се чудите къде съм....

Хубав и спорен предпочивен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт