E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 858
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте Hug
Честит празник на всички християни - нека светеца ни закриля и да дари здраве и благоденствие на всички, семействата ни и домовете ни Hands Pray  Честит празник на именниците и всички, които празнуват на днешния ден Flowers Hibiscus

Гости, Злати HugHug

Наскоро се очаква тийзър за "Очаквам те толкова дълго"

Хубав и щастлив есенен ден Hug Да бъдем здрави Hands Pray

# 676
  • Пловдив
Така...Много добре Мерт постави Дилара на мястото й. Стига да е правила фасони. Адем се оказа по-емоционално интелигентен от нея - е, разбира се, защто работеше върху това.

# 677
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Ако щастието още не е дошло при вас, вероятно е голямо и върви, но с малки стъпки."
 Добро утро!

# 678
Добро утро Hug
Хайде на кафе Coffee

Нека доброто ни настроение ни следва през целия ден
Да бъдем здрави Heart

# 679
Привет! Аз в случая с Мерт и Дилара не разбирам какво очаква Мерт? Дилара е с бебе на няколко месеца. Ясно е, че трябва да поддържа връзка с бащата на детето си и че не са приключили отдавна отношенията си. Ако се е почувствал неловко, да си беше стоял в колата. Или да не започва връзка с жена с дете, защото ще му се налага да общува и с другата страна. Дилара изглежда се притесни от снимката, на която Адем с Гюнеш и Умут изглеждат като истинско щастливо семейство. Не знам дали е ревност или страх, че Адем може да се опита да й отнеме попечителството над детето. Още повече, че той сподели за подобна възможност с психоложката.

# 680
Здравейте,момичета!

нова от Йозджан със сина си....

Спокоен следобед! Hug

# 681
Привет! Аз в случая с Мерт и Дилара не разбирам какво очаква Мерт? Дилара е с бебе на няколко месеца. Ясно е, че трябва да поддържа връзка с бащата на детето си и че не са приключили отдавна отношенията си. Ако се е почувствал неловко, да си беше стоял в колата. Или да не започва връзка с жена с дете, защото ще му се налага да общува и с другата страна. Дилара изглежда се притесни от снимката, на която Адем с Гюнеш и Умут изглеждат като истинско щастливо семейство. Не знам дали е ревност или страх, че Адем може да се опита да й отнеме попечителството над детето. Още повече, че той сподели за подобна възможност с психоложката.
.                                            Долара видя снимката на Адем и Гюнеш,притесни се и нарочно извика Мерт със себе си,за да подразни Адем.Мерт обаче усети и се почувства използван.

# 682
Добро утро с първото кафе за деня HugCoffee

Гости, Злати, Vali_N, pgineva

Споделям мнението на pgineva, че Мерт се почувства използван от Дилара, да натрие носа на Адем....Не видях Дилара да се притесни когато видя снимката на тримата. Промени тактиката, но Мерт изобщо не подозираше, че ще се превърне в средство за уреждане на взаимоотношенията между Дилара и Адем.....
Нямам спомен дали ще ни разкажат защо Мерт отглежда сам дъщеря си.....къде е съпругата му и каква е причината да се разделят. Но може би реакцията на Мерт е в резултат на преживяно нещо подобно......

Скрит текст:
Отивам да пазарувам, че ще ми изтече часа.....

Хубав и спокоен ден - да бъдем здрави Hands Pray

# 683
Добър ден!

Ани Hug

нови снимки...Кадир и Ерол/Йозджан и Илхан Шен(гледах го  в ''Рамо''-1-ви сезон)

Хубав петък 13-ти! WinkHugFlowers Four Leaf Clover

# 684
  • София
Ех, че се зарадвах за Гюлистан! Глътка свеж въздух в драмата напоследък...

# 685
  • Плевен / София
Това е дълго чакана и жадувана бременност и за това ще бъдат близнаци....Господ забавя, но възнаграждава за търпението.

# 686
Добро утро Hug

И на мен ми стана много мило...Hug Домъчня ми  за Нургюл и Мустафа....

Още веднъж ни показаха, че обслужващия персонал е част от семейството...Обслужващия персинал постоянно показват своята лоялност към господарите, а Назиф и Гюлистан ще увековечат името на Есма - едното  момиченце ще се казва Есма.....

Злати, Гости HugHug

Приятен и щастлив почивен ден Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 687
Здравейте,момичета!

Ани Hug

пуснаха промо-снимките...

Приятна и спокойна събота! HugFlowers Four Leaf Clover

# 688
Добро утро Hug

Злати благодаря за инфото и новите снимки за новия сериал с Йоджан Hug

Четох във фейса, че "Чаках те дълго" ще замести "Вавилон". Не разбрах обаче кога ще излъчат финалния епизод на "Вавилон".

Приятен, забавен и щастлив неделен ден HeartFlowers Four Leaf Clover

# 689
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Пожелавам ви от сърце "бъдете здрави"...

https://www.youtube.com/watch?v=ZRfK7xyOPaI&feature=youtu.be

Общи условия

Активация на акаунт