E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 866
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,момичета!

Ани Hug...Гости Hug

Хубав петък! Flowers Maple LeafFlowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

# 661
Ехо
/Липсва ми човечето, което махаше с ръчичката от усмивките от старата версия на форума.../

Гости, Злати

Тежък момент за Сюрея....Истината винаги е болезнена, но е по-добре човек да я знае.....
Есма и Гарип бяха като истински баба и дядо на разходка с внучката - много мила сцена....
Винаги съм си мечтала да видя живота на героите в турските сериали след някакъв сюблимен момент, който съвпада с финала....така наречения отворен финал и всеки си мисли, как би продължила историята....Тук виждаме историята на героите и след всички сюблимни моменти....

Момичета, някой гледа ли сериала Gönül Dağı – (Планинско Сърце) който се излъчва по  TRT 1
В главната роля играе едно момиче, което е родено в България....Казва се Гюлсим Илхан Али  - в ролята на Дилек. Партнира си с Берк Атан /Селим от "Сълзи от рая"/  в ролята Танер.
Повече за сериала....
Скрит текст:
Сериалът се снима в Турция, град Ескишехир, разказва Пловдив Медия. Жанрът му е романтична драма и комедия, стартира на 17 октомври в събота по турският национален канал ТРТ1. В рейтингите е на 1-во място сред всички останали сериали. Получава страшно много позитивни коментари, и успя да се настани на второ място в тренд топикът на социалната мрежа Twitter. GönülDağı – (Планинско Сърце) на TRT 1, прави силно впечатление със своята силна история, която впечатли публиката, с великолепната си природа, която демонстрира красотите и също така традициите на Анадола.

Утре е задушница.....Хубава вечер Hug

# 662
Здравейте,момичета! Hug

Ани Hug,благодаря за инфото.Не го гледам  сериала.Не във всички рейтинги е на 1-во място,нали го следя за др. сериали и така се осведомявам.

Салих и Имер с дъщеря си Иклим на обложката за ноември на сп. Bebek

още снимки на линка-https://vk.com/istanbullgelin?w=wall-141466025_35266

Скрит текст:

Спокоен ден! HugTwo Hearts

# 663
Цитат
Привет Hug

Злати много сладки са семейство Бадемджи, а малката кукла е чудесна Sparkling Heart

Новини за Дилара - Ипек от Невестата....

Дилара Аксюек и Онур Бей имат връзка

Дилара Аксюек (Ипек от "Завинаги") и Онур Бей (Текин от "Опасни улици") имат връзка.

Двамата бяха заснети, докато се целуват и милват в заведение в Истанбул. Те отказаха да отговорят на въпросите на журналистите и им пожелаха единствено "лека нощ".

Преди Онур, красавицата имаше връзка с друг известен актьор - Джейхун Менгироолу (Дениз от "Твоят мой живот") в продължение на няколко години.

Сега Дилара (33 години) си е хванала по-млад приятел, като разликата във възрастта им с Онур (24 години) е девет години.

Още снимки тук
https://tvnovellas.blogspot.com/2020/11/blog-post_6.html?fbclid= … dcskEk9UtAhqH4HPM

Лека вечер Hug

Добро утро на Архангеловден Hug
Да ни е честит празника на душевадеца, да са ни живи и здрави именниците Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover
И аз съм именница днес, та да почерпя CoffeeCakeCocktail

Скрит текст:

Да ви е сладко Hug

Да сме живи и здрави и да се обичаме Heart

# 664
Здравейте,момичета!

Ани ,честит имен ден!

Да си ни жива и здрава! Two Hearts
Желая ти от сърце много щастие с близките и приятелите,които са около теб!
Благодаря за почерпката! Wine Glass

Спокойна неделя на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 665
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани, честит имен ден...пожелавам ти много здраве и прекрасни емоции в ежедневието....
Скрит текст:

# 666
Добро есенно мъгливо утро Nature Partly Sunny

Злати, Гости, Криси благодаря за поздравите и пожеланията за имения ми ден Hug Дай Боже на всички здраве Hands Pray

Мисля си, дали ще има промяна при заснемане на любовните сцени в турските сериали....Ще се допуска ли близост между актьорите....ще има ли целувки....Четох в нета, че за сериала за който писах онези дни, са диагностицирани 38 души от екипа с корона вирус....Не разбрах ще продължат ли да снимат сериала или ще бъдат карантинирани.....
Добре, че когато снимаха Невестата нямаше такъв проблем и видяхме много сцени с любов Heart

Хубав ден и спорна нова седмица - да бъдем здрави Hands Pray

# 667
# 668
Здравейте,момичета!

Ани Hug...Лу Hug

Ани, в сериалите които гледам си има прегръдки и целувки! Wink В някои сериали където има по-малко заразени си продължават снимките,но ако има повече временно спират.

Хубав ден и лека седмица! HugFlowers Four Leaf Clover

# 669
Честит празник на всички, които се занимават със счетоводство, финанси!

# 670
Добро утро с първото за деня кафе....

Лу, Злати Hug

Снощи не можах да доизгледам епизода....Незнам дали Сюрея разбра за леля си.....
Всеки човек има моменти в които света му се срива, но семейството и приятелите помагат за излизане от това състояние....и това ще го видим в сериала....както се казва, това е добрия пример......

Снощи прочетох, че финала на сериала ще бъде излъчен на 10 декември.....Остава точно един месец.....

Днес е типичен есенен ден - мъглив и дъждовен....Въпреки това да запазим доброто настроение - това ще ни помогне да имаме добър имунитет и да бъдем здрави Hug

Малки фенове на Ози....

# 671
Здравейте,момичета!

Лу Hug  Ани Hug

Във ВК  рускините са писали,че финала на ''Вавилон'' е на 20 еп.и  ще се излъчи на 20 ноември.
На негово място - петък(както беше и ИН) Стар тв. ще пусне «Я тебя очень ждал» / «Seni Çok Bekledim»!
Конкуренцията е голяма! Wink Аз гледам ''Рамо'' в този ден! Simple Smile
Скрит текст:
сериалите са....#КраснаяКомната, #Рамо, #Ветреный, #ПравоНаПрестолАбдулхамид, #ОпасныеУлицы и #Детство

Ирем и Йозджан/Айлиз и Кадир...промо-снимки....да ни честито...Wink

Приятен ден ви желая! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 672
Привет Hug
Днес Лу ми напомни, че счетита имаме професионален празник - честит да е на Сиси и Гости и на всички колеги....Още малко и започва "жътвата"....

Злати благодаря за новите снимки на Йоджан от новия сериал...Отново ще има богат конак....Бързо запомних името на героя на Ози - Кадир....ама името на дамата ме затруднява...За пръв път го чувам....

Така.....Есма си е много в час въпреки коварната болест...Много се разстрои за преживяванията на Сюрея....Дали не си помисли как и тя я нараняваше доскоро....
Не повярвах на тейзето....Когато гледала Сюрея и имала угризения на съвестта, как страдала...Само като си спомня как се цупеше, че Сюрея не  е платила телевизията, за да си гледа сериалите....Изобщо не ми приличаше на страдаща.....

Много ми хареса Мерт. Дилара имаше нужда някой да я свали на земята и Мерт го направи....Даде добър урок на Дилара....

Хубава вечер и да бъдем здрави Hug

# 673
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Ани, вярно, че вчера имахме празник...но В тези времена не е и човек да празнува😥

# 674
Здравейте,момичета! Hug

Ани Hug...Гости Hug... Сиси Hug....честит ви празник със закъснение!Да сте живи и здрави!

Днес е....
Скрит текст:

Желая ви спокойна есенна сряда! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

Общи условия

Активация на акаунт