E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 868
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Бъдете здрави...

# 646
Здравейте,момичета! HugFlowers Fallen Leaf

Спокоен ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 647
Привет! Есма се държа отвратително в снощната серия. Болна или не - действията й бяха резултат от мирогледа й. Просто ако беше добре с нервите, щеше да постъпи по-културно, но пак щеше да се опита да раздели Осман с рускинята.

# 648
Привет в късна доба Hug

Скрит текст:
Нощес ми беше поредната безсънна нощ и днес бях като купонясвала до зори...а трябваше да правя туршия....

Изчаквах да изгледам епизода тази вечер, но мисля да не го коментирам с малко изключение - Пролича си, че нито Фикрет, нито Адем са готови да поемат ръководството на холдинга...Но Фарук добре направи, че ги остави да се оправят сами, защото иначе никога няма да се научат....

Привет! Есма се държа отвратително в снощната серия. Болна или не - действията й бяха резултат от мирогледа й. Просто ако беше добре с нервите, щеше да постъпи по-културно, но пак щеше да се опита да раздели Осман с рускинята.
+ Hands Plus1

От снощи съм разочарована от Есма, но реших да преспя, пък тогава да пиша. Есма си е Есма....Има претенции, че е от Обществото на Бурса, но държанието й е като на една ограничена и простовата жена....Боже, какъв скандал вдигна на Анастасия, колко грозна беше постъпката й.... за мен проблема не е в здравословното й състояние..... това е Есма....С изключение на любимката й Ипек, коя друга снаха Есма прие с желание....Нито Сюрея, нито Баде, нито Анастасия са достойни да бъдат снахи на великата Есма....Само и единствено интересчииката Ипек....Есма дори няма да си даде сметка, че заради майка си, Осман ще остане сам в живота.....Много грехове има Есма....може би затова всевишния ще й изпрати изпитанията, които й предстоят.....

Гости, Злати днес изпих всички кафета, за да бъда будна....Но успях да направя туршията......

лека и спокойна вечер и да бъдем здрави Hands Pray

# 649
  • Плевен / София
Здравейте момичета

Бъдете здрави и вярвайте, че лошото ще отмине....

# 650
Здравейте,момичета! HugTwo HeartsFlowers Hibiscus

Vali_N Hug  Ани Hug

Гости Hug

от вчера...ИН след 6 дни и в Еквадор...

анонс-https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456239854%2F33739 … pl_wall_-87501705

Желая ви слънчев есенен ден! Flowers Maple LeafNature SunnyFlowers Fallen Leaf

# 651
Здравей, момичета! Някой може ли да ме ориентира още колко остава до края на сериала? Вече взе да доскучава.

# 652
  • Плевен / София
Здравей, момичета! Някой може ли да ме ориентира още колко остава до края на сериала? Вече взе да доскучава.
Отиваме към края....спокойно....Снощи започнахме 80 оригинален епизод....Остават 7 епизода до края....Не е толкова много на броя не вече видяните нали?

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 11:45 от gostenka68

# 653
gostenka68, благодаря! Не, че не харесвам сериала, но мъъъничко повече се проточва от необходимото според мен. Simple Smile

# 654
  • Пловдив
Прекомерната гордост е грях, а Есма е доста добра в това. Макар че животът смачка всичките й стереотипи и се опита да я научи по трудния начин да се смири! Тя няма да приеме, че не е задължително снахите й да са от висшето общество.

# 655
Добор вечер Hug

Колко разумен е Фарук - затова харесвам образа му и се възхищавам на уменията му да бъде дипломатичен в работата си, да бъде балансьор в семейството си.....Фарук е всичко, което Фикрет и Адем взети заедно не са.....Фикрет се опита да се подреди до брат си, но и срещу него да тича, трудно ще го стигне....
Не казвам, че Фарук е безгрешен - такива хора няма....Но той е от хората, които се учат от грешките си....Може да направи крачка назад, без това да превръща в драма, или да се бие в гърдите, че е победител...че е надхитрил другите...Много разум и дипломатичност има във Фарук....Братята му и не само те,  могат да се поучат от него...

Стигнахме да много интересен момент - съня на Сюрея и какво ще ни разкрие този сън.....Какво от спомените на Сюрея за детството й, за родителите й е истина и какво е плод на детската й фантазия, превърнала се в нейната истина....Не съм специалист и не мога да назова с точното наименование случилото се със Сюрея, но за мен ще бъде интересно, да изгледам отново този момент.....

Анастасия от "Истанбулска невеста"

Актрисата е рускинята Елена Вюнова....

Хубава вечер Hug

# 656
  • Плевен / София
Здравейте момичета

Бъдете здрави....

# 657
Здравейте,момичета! Hug

Спокоен следобед! Flowers Hibiscus

# 658
Здравейте прекрасни Hug
Тази вечер Адем ме разсмя....Имам чувството, че в някои моменти е наивен като дете....Не може да излезе от преживяното в детството...Сам стига до извода, че не е прав, но като котка не пада по гръб...
До някъде оправдавам Адем....Вярно, той извика Гюнеш тайно от Дилара, да види бебето и Дилара му вдигна луд скандал и държанието й към Гюнеш беше непремерено....Сега Дилара изпадна в подобно положение....Точно това Адем искаше да каже на психоложката, че вижда двоен стандарт. За майката може, за бащата не може....Но в крайна сметка от "ударите" които си отправят ще страда детето....Ще имат време докато Умут започне да разбира да изгладят отношенията си....А и Мерт ще даде добър урок на Дилара, който ще помогне това да се случи.
Отново ще разкритикувам тейзето....Голям борец за справедливост, критикува всички, но действията й в миналото са табу.......Истината рано или късно излиза....И тогава тейзето трябва да разкаже всичко на Сюрея....

Гости Hug Злати Hug

# 659
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Започват трудни времена за Сюрея😥Никое дете, макар и пораснало не трябва да прочита" по добре да не бях раждала..."

Бъдете здрави ...

Общи условия

Активация на акаунт