E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 53 011
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,момичета! HugHeart

Ани,благодаря за ранното кафе и пожеланията! Hug Спорна работа на село!

Цитат
Ани, Златинче, много ви моля, когато имате възможност постнете ми линк за сериала "Завинаги".  Иска ми се понякога да погледна напред, за да си припомня някои епизоди.
Сиси Hug,мога да ти пусна този линк...от ВБокса.Отстрани има падащо меню и си избираш епизод за припомняне....
https://www.vbox7.com/play:fd77bf6580?p=playlist&id=2263399

Криси Hug,днес пуснах коктейл на морския бряг! Wink

Аслъ е била в приют за животни в Йедикуле.Взела си е  куче-Бамби. Simple Smile

Спокойна неделя на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 211
Здравейге, момиченца!

Златиии..., благодаря за коктейла! Но този надпис скрива доста от нея. Но...кафето по-ми хареса! Много хубава снимка! Ако ми постнеш и едни маргарите ще те благословя! Smile

Много хубави снимки на Аслъ/Сюрея слагате, благодаря ви! Мъжката част нещо се е скрила. Еркан, Йозджан. Синан Бадемджи къде ли е!? /Фикрет/

Хубав, лежерен, неделен следобед. На Мама-Ан да е ползотворна работата. И да я свърши. Че колкото и да е полезно да се замени седящата работа с такава в движение, тегаво си е. Друго би било разходка в парка по брега на Дунав. Което слятам и да направя сега чрез компютъра.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 08:37 от ORS/KRISI

# 212
  • София
Скрит текст:
Здравейте,момичета! HugHeart

Ани,благодаря за ранното кафе и пожеланията! Hug Спорна работа на село!

Цитат
Ани, Златинче, много ви моля, когато имате възможност постнете ми линк за сериала "Завинаги".  Иска ми се понякога да погледна напред, за да си припомня някои епизоди.
Сиси Hug,мога да ти пусна този линк...от ВБокса.Отстрани има падащо меню и си избираш епизод за припомняне....
https://www.vbox7.com/play:fd77bf6580?p=playlist&id=2263399

Криси Hug,днес пуснах коктейл на морския бряг! Wink
Аслъ е била в приют за животни в Йедикуле.Взела си е  куче-Бамби. Simple Smile
Скрит текст:

Спокойна неделя на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover
Ооо, колко мило! Revolving Hearts

# 213
Цитат
        Златиии..., благодаря за коктейла! Но този надпис скрива доста от нея. Но...кафето по-ми хареса! Много хубава снимка! Ако ми постнеш и едни маргарите ще те благословя! Smile
Криси Hug,ето ти кафенце с маргаритки! Wink

Цитат
Мъжката чест нещо се е скрила. Еркан, Йозджан. Синан Бадемджи къде ли е!? /Фикрет/
Колкото до мъжката част....Еркан разпуска по яхти с приятели,пускала съм снимки напред в темата.За Йозджан нищо не съм срещнала-къде ли почива със синчето Кузей и Фейза? А Салих Бадемджи и съпругата му Имер нали си имат бебче,ще се занимават с него! Wink Ето ИГ му за да видиш снимки....
https://www.instagram.com/bademcisalih/?hl=bg

Миме Hug

# 214
Добро утро Hug
Утрото е прохладно, дано и денят да е такъв....

Злати Hug Криси Hug Миме Hug

Харесва ми инициативата на Аслъ да си осинови кученце от приют....Дано повече хора да го правят....
Скрит текст:
Ако си спомняте преди година и половина съм ви разказвала как дъщеря ми се погрижи за едно улично коте....Котето беше много болно, но чрез една фондация го водиха в клиника и то не веднъж, но оживя.  В момента е приемно семейство на котето. Голям сладур стана. Опитах се, но не можах да сложа снимка, а нямам много време, имам излизане...

Довечера дали ще имаме епизод........Thinking

Първото кафе за деня с пожелание за хубав ден и спорна нова седмица.....

# 215
Добро утро на всички момичета!

Злагиии, благодаря ти, мила!  И за маргаритките, и за кафенцето, и за снимките! Все хубави неща за приятен сутрешен отскок! Още повече, че се засили и от маргаритките на Мама-Ан!

Много ми е симпатична Аслъ. Направи ми впечатление още от един младежки сериал. Мисля, че беше "Мечтатели". Там беше и доста по-младичка и хубавите й черти изпъкваха  още повече. А снимките с кученцето са много сладурски! Както Мими писа - много мили! Ани, когато имаш време, моля те, сложи снимки на котето!

Върнах се да си поправя някои буквени грешки. Писах в затъмнена стая, без очила и набързо, та на някои се губи и смисъла дори. Примерно вместо "мъжката чАст" съм писала "мъжката чЕст"! Но вие сте ме разбрали. За Еркана видях, разбира се, снимките от преди няколко дни. Но  това не намалява впечатлението ми, че сякаш малко присъства този актьор в техните медии. Може и да греша.

Разгледах снимките на Бадемджи. Знам, че има детенце. И хубаво семейство има този човек. Да са живи и здрави!  Много ми хареса една снимка  на съпругата му с бебето. За съжаление, не мога да  я кача тук  да ви я споделя. Ве мога да действам с тази версия. Пък и нямам желание. Тя е една от причините, поради което се отказах на времето да пиша. Че дори и не влизах във форума да чета. Нищо, че с включването на компютъра ми присъствието ми във форума става автоматично. Дори не си и спомням паролата си.

Дано довечера има сериал. Защото тези събития може и да продължат, и ако винаги прескачат програмата си телевизиите това не ми харесва.

Хубав понеделник и хубава седмица!

# 216
Добър ден! Hug

Ани Hug Криси Hugблагодаря за кафето и пожеланията!

И при нас е прохладно за сега!
Скрит текст:
От горещото време кръвното ми цял ден е ниско!А от вчера следобед започна да се вдига и да пада.Болеше ме главата и сърцето също ме стягаше.Снощи едва съм го стабилизирала!Да видим днес как ще е!Явно е от резките промени в атмосферата!Следобед ще ходя при ЛЛ за рецепти и ще я питам.Много отдавна не ми се беше случвало!

Днес РД имат две актриси от ИН-Неслихан Арслан и Дидем Инселел!(видях в Контакта)
Да са живи и здрави,нови роли и успехи им желая! Flowers BouquetFlowers Bouquet

И друго видях....Дилара Аксюек и Джейхун Менгироглу са се разделили...
Цитат
⚡News⚡
Неожиданное расставание!
Известная пара Диляра Аксюек и Джейхун Менгироглу расстались. Пара отписалась друг от друга в инстаграме. Оба удалили общие фото.
Напомним, что молодые люди познакомились на съёмках сериала "Моё имя счастье" в 2015 году. Именно с того периода и начались их отношения.

# 217
Здравейте !
Отдавна не съм ви навестявала Hug
Не знам дали сте го слагали в темата но все пак ще го постна.

Как сообщает Бирсен Алтунташ, Ильхан Шен присоединяется к касту сериала #ЯТебяДолгоЖдал, где главные роли по предварительной информации сыграют Ирем Хельваджиоглу и Озджан Дениз.

P.S.: Надоело, друзья! Быстрее бы официальное заявление!

Йози с нов проект. На кадем да е  с трио Дениз Не се получи.

# 218
Привет момичета Hug

Злати, Криси, Феми благодаря за хубавите новини Hug

Не е грешка....Радвам се, че най-после и Джейхун е прогледнал....Дилара-нашата Ипек и в живота ми се струва, че е една глезла...като героинята й в Невестата.....Слагала съм много общи снимки на Джейхун и Дилара и тя все е нацупорчена, сякаш не може да излезе от  ролята на Ипек......

Радвам се на новината, че Ози ще участва в нов проект Hands Plus1 Партньорката му ми е непозната, но на мен така повече ми харесва - да гледам непознати за мен актьори.... За Илхан Шен не знам нищо....Надявам се Феми да сподели повече за него....

За епизода тази вечер.....Каква наглост от страна на Ипек - нали си е интригантка, успя да оскубе Гарип, за да провери дали Фарук е негов син....Щастлива е, защото ако се окаже, че е така, то тогава Фикрет става първородния син в семейството и Ипек ще постигне мечтата си....Колко дребни душици са двете майка и дъщеря.....
А Фарук е в като необрано лозе....Макар и на толкова години, всеки човек би се объркал, ако научи нещо подобно.... Фарук винаги е намирал решения в трудни моменти, но сега изпадна в патова ситуация.....
Предстоят трудни моменти за Фарук......Но живота е кръговрат....След лошото идва хубавото.....

# 219
Маман Hug И аз не знам нищо за новото попълнение. Може Златио да сподели
Ирем я знам , но не съм я гледала много.
Гледате ли Иронията след Завинаги ?
Прекрасен каст са избрали .

# 220
Ани Hug

Маман Hug И аз не знам нищо за новото попълнение. Може Златио да сподели
Ирем я знам , но не съм я гледала много.
Гледате ли Иронията след Завинаги ?
Прекрасен каст са избрали .

Феми Hug,точно така! Wink Илхан Шен го гледах до скоро преди да започне пандемията в 1-ви сезон на сериала ''Рамо'',заради моята първа тръпка-Мурат Йълдъръм! Simple Smile Сериалът се снимаше в Адана!Но сега заради настъпилите промени покрай пандемията решиха да преместят снимките в Истанбул!Много от актьорите решиха да напуснат сериала и 2-ри сезон ще е с др.сценаристи, режисьор и нови актьори.На Илхан ми хареса играта му!
Ирем съм я гледала във ВВ,''Дъщерите на Гюнеш'',''Стая/Номер 309'',но не ми харесва!Игра и в ''Ти разкажи Черно море'',но сериала не съм го гледала,само някои фрагмани.
ПП
Феми,да допълня,че '' Иронията на съдбата/Сблъсък'' го гледах още при излъчването в Турция!Сега -не!Доста е тежък,финалът - също!

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 22:52 от Zlatina3

# 221
  • София
Здравейте, момичета Nature Low Brightness
Изпуснах началото на днешната серия и сега си я пуснах да го видя... ами, какво да ви кажа - мислех, че Ипек няма да може да ме изненада повече, но днес ме опроверга напълно. Боже, колко е нагла! Е, не! И е тоооолкова самодоволна. Удари ли дъното?! Не. Мисля, че скоро ще го заоре.
Фарук... миличкият! Много ми е мъчно за него. Представям си колко му е болно. Broken Heart Добре, че има кой да го обича.

Лека нощ, сладурки. Пазете си здравето и бъдете винаги усмихнати. Innocent

# 222
Добро утро

Мечтите са безплатни!

Миме

Цитат
мислех, че Ипек няма да може да ме изненада повече, но днес ме опроверга напълно. Боже, колко е нагла! Е, не! И е тоооолкова самодоволна. Удари ли дъното?!

Ами зависи от гледната точка на нас зрителите....

За мен, Ипек продължава да доказва, че не й пука какво преживява съпруга й....за нея е важно, дали някоя фуста не му е завъртяла главата....Не видях да се притесни, че Фикрет не дойде на вечерята организирана от Окан...Когато се прибра, на Ипек много й се спеше....но новината, че може би Фарук е син на Гарип, я събуди....Клер много беше направила много добър анализ на този момент....
Снощи ни показаха, че няма желание да ходи на срещата със съучениците в Бурса, но когато разбра, че и Окан ще бъде там си промени мнението.....Фикрет не се беше прибрал...не знаеше къде е....но това не я вълнува....
Видяхме обаче, колко неспокойна беше Сюрея, защото не знае къде е Фарук.....какво се случва с него и търси начин да разбере, да се свърже с него.....
Неведнъж съм казвала, че за мен Ипек не се промени, тя просто се нагоди за да постигне мечтата си....

Феми, Злати благодаря за споделеното Hug

Цитат
Ирем съм я гледала в "Дъщерите на Гюнеш'',''Стая/Номер 309''

И двата сериала съм ги гледала по наша телевизия...но не съм сигурна какви роли е имала....Струва ми се, че в "дъщерите на Гюнеш" играе ролята на приятелката на Синан - Алп Навруз....Злати ще каже дали греша....А за "Стая 309" изобщо не мога да си спомня коя е героинята й.....
А младото момче е симпатяга......Hands Plus1

Хубав слънчев ден момичета

# 223
Добро утро, момичета!

Ипек сякаш не я забелязвам, вече. Фиксирала съм се върху Фикрет. Как само как се разкрещя на майка си! Безобразник такъв! Има си здравословен проблем този образ. Слабият човек си  изкарва напрежението на другите. Може би, защото майката  все "му е набивала канчетата" , и сега той да й го върне. Защото е напълно убеден, че брат му не е син на баща му!
Как се въздържа да не  се разкрещи и на Сюрея!?  Но се облещи, когато тя му каза, че щом всички са против него да погледне и в себе си!  Фарук роден седмаче, но пък всичко си му е наред в поведението. За разлика от Фикрет. А Осман колко е благороден, а и мъдър!

# 224
Здравейте! Hug

Цитат
И двата сериала съм ги гледала по наша телевизия...но не съм сигурна какви роли е имала....Струва ми се, че в "дъщерите на Гюнеш" играе ролята на приятелката на Синан - Алп Навруз....Злати ще каже дали греша....А за "Стая 309" изобщо не мога да си спомня коя е героинята й.....
Ани Hugобъркала си сериалите ''Дъщерите на Гюнеш/Слънчеви момичета'',където Ирем играе  ролята на Тууче,харесващо едно от богатите момчета и правеше мръсно на момичетата! А Алп Навруз/Синан играе в ''Г-жа  Фазилет и нейните дъщери'',в момента го дават по Нова тв. на обяд!Ирем не играе в него!
В ''Стая 309''....Ирем беше в ролята на Пелинсу -годеницата на ГГ- Онур/Фуркан П.!По-късно той се раздели с нея за да се ожени за Лале/Демет Йоздемир!

Криси Hug

Приятен следобед! Hug

Общи условия

Активация на акаунт