E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 959
  • 736
  •   1
Отговори
# 435

.
      Здравейте, момичета!

Знаете ли дали довечера ще има серия? Че забравих до къде беше стигнало действието.

Ани да не би да се е възползвала от трите почивни дни. Дано е така, иначе знаем нейната заетост. Но човек има нужда и от разнообразие, спокойствие .

На всички пожелавам приятна седмица!

# 436
Довечера няма да има серия. Ще има Фермата.

# 437

Благодаря!

# 438
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Последна седмица от отпуската 😥

# 439
Здравейте Hug
Скрит текст:
Цяля седмица правя зимнина. Сякаш такава умора не съм изпитвала никога. За капак ме заболя дясната ръка и три нощи от болки не съм и спала. Дано днес да успея да свърша, че ме чака и гроздобер....Както казваше ММ "сам човек е само за тоалетната"  Опитах се да го опровергая, но е много трудно....

Снощи се нагласих да се разсея с нашето филмче, но йок, филмче нямаше. Спомням си, че миналата есин спряха излъчването на Невестата, заради Фермата. Дано този път да намерят решение и филмчето да продължи да се излъчва.

Не съм чела коментарите назад - когато имам повече свободно време ще ги изчета...

Хубав ден и добро настроение Hug

Може би Злати е писала, моля за извинение, ако повтарям новината.
Хира - Баде от Невестата и Тамер Левент - Гарип, играят в нов сериал, който се казва "Мария и Мустафа" Сериала се снима в Кападокия и доколкото разбрах премиерата е била на 06.09. по ATV.

# 440
Здравейте,момичета! Hug

Скрит текст:

Гости Hug,тъкмо да направиш зимнината! Wink

Цитат
🆕⚡
Бирсен Алтунаш, которая ранее заявляла, что съёмки первой серии "Я так долго тебя ждал" пройдут в Дубае, ошиблась.
Съёмки действительно запланировано провести заграницей, но в другой арабской стране. Пока неизвестно, в какой.

Хира,която игра в ИН...сега участва в новия сериал,който започна в неделя ''Мария и Мустафа''
ето я на премиерата ...

Цитат
Салих и Ханде с актёрами, которые играют их детей в "Красной комнате"

Приятен вторник! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

ПП ...а, Ани Hug,писали сме едновременно...най-после се появи,че те мислехме какво става....

# 441
  • Пловдив
Дилара за втори път предаде приятелката си. Възползва се от цялото семейство да я крият, приютяват, забавляват, разсейват, и понеже не ѝ казаха веднага като разбраха, им би шута. На какво се надяваше тази глупачка Дилара. Толкова го мрази, кълна, гони, разведоха се, и й бил "изневерил".

# 442
  • плевен
Здравейте,искам да ви попитам нещо.В някои серии на сериала Завинаги пускат готини песни.Харесах си две песни,опитах се да ги намеря но не успях,защото не знам коя певица ги пее.Пробвах със Сезен Аксу но уцелвах други песни.Ако знаеете как мога да ги намеря ще съм ви благодарна.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 16:48 от rozelin

# 443
Здравейте,искам да ви попитам нещо.В някои серии на сериала Завинаги пускат готини песни.Харесах си две песни,опитах се да ги намеря но не успях,защото не знам коя певица ги пее.Пробвах със Сезен Аксу но уцелвах други песни.Ако знаеете как мога да ги намеря ще съм ви благодарна.
Розелин Hug, на първа страница в 1-ви пост на Ани Hug,където е инфото на ''ИН''/ ''Завинаги'' има клипове на песните в превод на Бризчето Hug! Пускам на Сезен Аксу,дано съм ги познала.

https://youtu.be/Ryhh-085NKk

https://youtu.be/WZeIcKU-JsE

https://youtu.be/Al-xfQjSmM8

# 444
  • плевен
Злати,благодаря ти.Първо ги проверих на първа стр.но ги няма там.И трите песни които си сложила не са.Песните не са с моменти на Сюрея и Фарук.Едната песен е в 30серия а другата е в 45 серия турска номерация.

# 445
Розелин, да беше писала в предния пост от кой епизод са песните ! Wink

от 30 еп.- предполагам е момента,когато Джан гледа видеото...

https://youtu.be/46WNBhcEZbo

от 45 еп. - момента м/у Осман и Бурджу...
(песента е търсих преди няколко дни за сериала ''Мистър Грешен'')

https://youtu.be/9dQAWxxWTVI

# 446
  • плевен
Злати,песните са същите.Не знам как успявате да ги намирате за което ви благодаря за положения труд.И се извинявам,че не се сетих да напиша сериите в първия пост.Желая ти спокойни и усмихнати дни.Flowers Rose

# 447
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 448
Добро утро Hug
Днес исках да изпреваря Гости да сервирам кафето, ама докато намеря място, да приготвя масата, тя вече го е сервирала....Но ето и моето предложение......

Скрит текст:

Да честитя рождения ден на патерица на момчето на Гости да е жив и здрав и много щастлив HeartFlowers Four Leaf Clover

Злати прочетох резюме на сценария на "Мария и Мустафа" в който ще участват Баде и Гарип....Мария е от Колумбия, баща й е от Турция, а майка й колумбийка...Баща й е починал и тя идва в Турция да уреди наследството....и бърза да се върне....Но предполагам ще срещне Мустафа и.....любовта ще я задържи в Турция....

Тамер Левент на промоцията за телевизионния сериал "Мария и Мустафа"

Алина Боз също ще участва в нов сериал....За нея разбрах, че е заразена с корона вирус и е в домашна карантина....

Салих Бадемджи също ще участва в нов сериал, но не му запомних името....

Хубав ден и добро настроение Hug

# 449
Здравейте,момичета! HugTwo Hearts

На тази дата...преди години...ходехме на манифестации...

Гости,Ани, благодаря за кафетата и пожеланията! HugHug

Ани Hug, благодаря за резюмето на ''Мария и Мустафа''.Аз няма да го гледам,пуснах снимки за да сме информирани къде играят др. актьори от ИН. Салих Б. участва в ''Червената стая'',излъчва се всеки петък.

Розелин Hug,когато се излъчва епизода или ако е пусната преди това във фрагмана,песента я търся по мой си начин. Wink (пиша няколко думи на турски ез.,зная сериален оттук,оттам Simple Smile,които съм чула и името на певеца,ако съм го познала разбира се от гледането на много сериали...Simple Smile ) За излъчените епизоди, за които пита преминах целите за да видя моментите и да ги чуя.Едната я познах тъй като скоро я пусках за МГ,за другата се помъчих! Wink

Приятна сряда ви желая! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт