Кой доктор ви следи бремеността?

• 60 616
  • 337
  •   2
Отговори
# 255
  • София
д-р Людмила Лазарова от болница Токуда и двете бременности ми е следила. Първото раждане беше при нея.
Много съм и благодарна   bouquet

# 256
  • Sofia
Данаил Илиев !!!

# 257
  • София
Какво е мнението ви за д-р Иван Праматаров???
Приема в Полимед- София.

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 17:44 от Karolina 123

# 258
Аз ходя на прегледи при д-р Диков в болница „Токуда“ и съм много доволна. Изключителен професионалист, който разнообразява прегледите с шеги.

# 259
ходех при д-р.Гунев в частния му кабинет и паралелно с това при д-р.Сашо Георгиев в Майчин дом, за болнични и такива неща. много съм доволна и от двамата страшно са внимателни и мн добри профсионалисти и двамата ми помогнаха при раждането и мисля при следващата ми бременност (дай Боже) пак да направя така.

# 260
Последните месеци ходех при д-р Димитров от Токуда.При него и родих.Перфектен е,много съм доволна и от отношението и от секциото,което ми направи.Живот и здраве пак при него бих следила бременноста си и бих раждала.  bouquet

# 261
  • София
Първата бременност в ЖК на МД,не бях доволна.Раждах в МД и ме спаси Д-р Диков(сега е в Токуда).
Сега Д-р Живка Карагьозова от Майчин дом София. Имам тежка и патологична бременност,но съм много съм доволна от нея,прекрасен човек.

# 262
Д-р Панова от 1 АГ "Св.София" - страхотен човек и професионалист! Peace

# 263
Д-р Невенка Русева, 14-то ДКЦ. Много съм доволна!
И двете бремности при нея и продължавам да си ходя при нея. Страхотен специалист и човек.
Раждах в МД,първият път полежах за пренасяне и имах късмета да поподна на Дуковски. И той страхотен. Дуковси и Гунев работят заедно в часната им клиника и в МД.

# 264
  • София
Д-р Светлана Лекова от МБАЛ "Света София" на " България" 104 (болницата на Мазнейкова). Не ми е приключила още бременността, но съм доволна от нея, внимателна е, загрижена. Но аз си ходя при нея още преди да забременея, и като гинеколог е много добра, не претупва прегледите, редовно взима цитонамазки и секрети- изобщо, препоръчвам я с две ръце!

# 265
  • София
Д-р Евтимова в Токуда

# 266
  • София
д-р Колева-Токуда.Благодарение на нея стигнах до тук,дано избутам и до края.

# 267
Д-р Здравка Богословова в Шейново. Не съм доволна изобщо.Принципно тя трябваше да ме следи, но при нея за цялата бременност имах преглед точно...2 пъти! Темерут, не дава никаква информация, не ти обръща внимание.
При нея и родих.Не пожела да ме обезболи, при все ,че бебето беше голямо(4.050кг) и че имаше възможност да го направи.
Като капак на всичко , зашита съм на криво и вече 6 месеца епизиотомията ме боли.

# 268
  • Germany
Ходя при д-р Кълвачева от Вита от поне 15г и съм супер доволна от нея. Тя ми проследи цялата бременност и тъй като отделението във Вита беше току що отворило ме насочи към д-р Нецов от Шейново. От него не мога да кажа че съм супер доволна, но пък слава богу сериозни проблеми не съм имала за да го тествам, като специалист. За Кълвачева обаче гласувам с две ръце!

# 269
Д-р Евтимова в Токуда

И аз съм при нея, но не съм много доволна  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт