СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 947
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Велико Търново
Щерката се обади, минало "добре" по нейните думи, но тя винаги така казва. Резултатите ще покажат колко е добре Wink Най-много я затруднила геометричната задача.

# 1 051
  • София
Бендива, и моят никакъв го няма, още му е изключен телефона.
Но разбрах, че на изпита по БЕЛ някои от стаите в училището ни са започнали чак в 10:00 ч.

Сега по БНТ 1 даваха репортаж и отдолу объркали и написали "Национално външно ОЦЕЛЯВАНЕ" Laughing

# 1 052
Бети, сигнал непременно. Много гадно е така, прегръдки и от мен, не че ще помогнат 💖

Моят ми се обади и каза, че всичко било много лесно. Задачата за движение много му харесала, била нестандартна. Във възторг беше от нея, интересно дали я е решил. Геометричната била лесна. Писал до последната минута. А алгебричната си я проверил няколко пъти.
Страшно доволен беше от себе си. Ще видим следобед.

# 1 053
  • Върху лъчите на Слънцето.
Сериозно се притеснявам, че моя никакъв го няма.
Спокойно! Още един в кюпа! Wink Не сме сами.

# 1 054
И моят се върна разочарован. Каквото такова, свърши. Сега ще чакаме резултати на 29. Не го знам дали ще иска да си проверява, сега дори не му се говори Sad

# 1 055
  • Някъде в Европа...
Сериозно се притеснявам, че моя никакъв го няма.
Вижте дали не са онлайн, аз така открих, че моят е приключил...
Писах му дали е свършил, кратък отговор - да,  и му звъннах. Уговаряха заведение 😁...на заден план сме вече - но така и трябва, правилно се развиват...

# 1 056
  • София
Обади се. 22-ра го е затруднила.

# 1 057
Бендива, и моят никакъв го няма, още му е изключен телефона.
Но разбрах, че на изпита по БЕЛ някои от стаите в училището ни са започнали чак в 10:00 ч.

Сега по БНТ 1 даваха репортаж и отдолу объркали и написали "Национално външно ОЦЕЛЯВАНЕ" Laughing

Сигур е нарочно търсен /д/ефект. Laughing

# 1 058
  • На морето!
И от племенницата ми имаме отговор на задачата с горивото 58 и 550.

# 1 059
  • гр.София
Леле,Бети. И аз се ядосах.

# 1 060
И мойта "математичка" излезе, коментирахме. Каза, че била решила всичко от първи модул, 21 и 23 също. 22 само нещо писала, била гадна. Радвам се, че е спокойна, смята , че ще влезе в хубаво училище. Аз съм на втори Аперол. Отидоха ми и черния дроб и белия. Още не мога да повярвам, че свърши тоя зор. Ако изкара добър резултат по математика, ще си ударя г@за в тавана. Тая математика я борихме на 3 фронта. И аз съм от "простите " филолози. Довечера съм на бира с близки мами. Момичета, успех на всички деца, нека влязат там, където искат и да попаднат на добър клас и класен.

# 1 061
  • Пловдив
Моят каза, че не успял да направи чертежа на посл.задача...много объркано условието било и не разбрал кое и как...

# 1 062
  • София
Моят каза, че не успял да направи чертежа на посл.задача...много объркано условието било и не разбрал кое и как...

И моят това го е препънало. Когато успял да направи правилния чертеж, видял решението, но вече нямал достатъчно време за описване.

# 1 063
  • Пловдив

И моят това го е препънало. Когато успял да направи правилния чертеж, видял решението, но вече нямал достатъчно време за описване.
...еми каквото е.

# 1 064
  • София
Добре, че пробвах да му звънна пак на моя, беше включил телефона вече, каза ми, че ял дюнер досега и затова не ми звъннал Laughing и сега заминавал с деца към НДК, още вчера се били уговорили.
Първи модул според него бил лесен, нещо 7-ма задача сгрешил, казва.
От втори модул 21-ва била с уравнения, 22-ра много гадна, решил е само подточки а и б, 23-та е решил само подточка а. Питам го какви са 22 и 23 задача, вика, ще видиш, Ама важното е, че заминава на среща с приятели...

Общи условия

Активация на акаунт