СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 747
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Нашите квестори по БЕЛ били много мили, но по математика били зли и се карали на децата, не им дали да хапват шоколад. Joy

# 1 456
  • Варна
В 12 класната разбрах, че на 100 кила са анулирали ДЗИ по бел, щото си написал името JoyHug
Това е първата анулирана работа,за която чувам Simple Smile
По телевизията казаха за момче и момиче, които искали да им анулират работата и нарочно си написали имената.

# 1 457
  • София
Нашите квестори по БЕЛ били много мили, но по математика били зли и се карали на децата, не им дали да хапват шоколад. Joy

И нашите така. Освен това им взели часовниците - и тези "със стрелки". Някакво момче се молило да му го оставят, като им обяснявало, че не е смарт този часовник, но квесторите преценили, че за всеки случай по-добре е да му го вземат:no_mouth:

# 1 458
Синковецът каза, че според приятелите му, две деца са били изгонени от изпита по БЕЛ в едно от училищата. Ама това са градски легенди. Какво точно е станало и те какво са си доукрасили не е ясно. Не е истина какви небивалици си разказват понякога. Но и той спомена за училище, в което са им оставили преразказа, а аз не съм му споменавала нищо по този въпрос. Също, приятелите му се похвалили, че им позволили да ползват калкулаторите на телефоните.
Все си мислех, че всички тези приказки са глупости, но пък и за колко неразбории прочетох тук тези дни.
Не знам. За някои от квесторите просто наистина не знам какво да кажа. Тъпи ли са, неадекватни ли. Когато си мислят, че помагат на някого, не си ли дават сметка, че така ощетяват друг? Други пък говорят и пречат, и си измислят някакви свои правила.

# 1 459
  • София
Само да спомена нещо.
Днес разбирам, че в друга стая с деца от нашия клас на изпита по БЕЛ, квесторите неправомерно са събрали всички листове от двата модула в големия плик, без да ползват средния.
Оказах се междинно ниво за контакти и така разбрах.
Родителите ще подават официално възражение с цел да не бъдат анулирани работите на децата им поради квесторска грешка.

# 1 460
А какво се е случвало с листа за отговори по време на втора част? Ако не е запечатан в средния плик, хипотетично децата биха могли да се върнат на него.

# 1 461
  • София
Трудно е да се каже какво се е случило.
Дъщеря ми не е била в тази стая, така че съвсем преизказно разбирам от няколко засегнати.
Възможно ли е да се анулират работи в подобен случай? Би било потресаващо.

# 1 462
Сега ме замислихте с тези анулирания. Димитър е правил чертежа с химикал. При наличието на два молива, не ме питайте защо.
Днес не мислих нищо кой знае какво по този въпрос, освен, че тази негова отвеяност е потресаваща, но сега леко ми се изпоти гърба. Имам нужда да ми кажете, че не е проблем.

# 1 463
Дикси, не е проблем.

# 1 464
# 1 465
Побъркахме се с тия чернови, белови,пликове.... Квестори и кви ли още не трудности

# 1 466
А нали днес трябваше да излезнат и статистиките от ДЗИ? Някой, ако ги е срещал, да пусне линк, моля.
Измислих му тая вечер нов никнейм на Маймуни, вече го наричам Матуриста и се хилим Wink Толкова се радвам, че вече няма да мислим и говорим за тези и преразкази, задачи и прочие! Той също си е прекарал супер разтоварващ ден с приятелчета.

# 1 467
Абе, явно не е толкова лесно да се анулира работа, но не трябва ли с новите правила за проверка това съвсем да отпадне като притеснение.

Какви знаци, какви пет лева? Сканираните работи "пътуват" из държавата и проверяващият не знае от кой град е детето, чиято работа проверява. (поправете ме, ако греша)
Това трябва да отпадне като притеснение от децата вече. Ако някой не си напише трите имена и телефона, какви знаци да праща на учител от другия, неизвестно кой, край на България.

# 1 468
Твоят е матурист, а моят днес матира матурата Wink)

# 1 469
За всички тези абсурдни случаи с квестори- нямам думи. При моите и на двете НВО са се паднали мили. Странно ми е това с проверката на черновата. Ако на белова не си написал нищо има някаква логика да гледат чернова, но ако има писано на беловата, ми е странно да гледат чернова. В случая с 22ра задача- пишеш уравнението на белова и още 10 различни уравнения в черновата. Те ще проверяват докато не попаднат на правилното уравнение ли?! Не намирам логика.

Общи условия

Активация на акаунт