СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 761
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Тамън обяснявам на детето, как квестори са пречили на децата и той ми каза,че по време на втори модул в стаята влязъл някакъв господин и започнал да обикаля чиновете и да си приказва с децата Astonished Закачал се,  докато не му казали квесторките, че пречи и излязъл. И по другите стаи е обикалял.

# 1 441
В нашето училище също не е имало проблеми с квесторите, доколкото знам.

# 1 442
Добре за тия чернови нава ли инструкции? Как се работи със закопчани и защо е нужно... Това губи време

# 1 443
  • софия
В нашето училище днес в една от стаите са събрали черновите на децата на купчинка, която "отива при директорката". След това дошъл някой и казал, че "така не се прави". Децата ходили да си разпознават листовете.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 11:02 от zvаnchе

# 1 444
Red, аз нямаше да сваля нивата на тревожност, ако нямах някаква приблизителна яснота какво да очаквам. Мисля, че и той се успокои.

# 1 445
Уф на мен след цял ден напрежение, започна да ми олеква, че минаха изпитите.
Чакаме резултатите. И се надявам да го оценят по най-добрия възможен начин.
Младежът се прибра след 18.00 чак. Поръчахме си пица и седна да играе Фортнайт 😎.
🍷🍷🤗🍷🍷

Хе-хе, ние също! Даже и гости имахме, те донесоха торта. Ядхме точно пица и бира пихме.
Младежът си предаде и географията - имаше да прави нещо обобщително там.
Не знам дали и утре няма да им пуснат по нещо. Все си мисля, че няма край тая година. Laughing
...
Позна си първата и третата задача от втория модул и се възрадва. На първи - две грешки си намери. Едната - разсеяност, с координатната система. Направил към ординатата симетрична точка. Типично като за него. Другана - 7 задача. Не знае защо я е сбъркал.
Каквото - таквоз. Няма претенции за повече. Ни е математик, нито пък се кани такъв да става.
От квестори не се е оплаквал. Напротив - много мили били и на двете НВО-та. Дано са се оправили с предаване на протоколи и т.н.
...
Като цяло - аз похвалвам за трети път МОН, този път за целите два теста по БЕЛ и мат. За мен са си съвсем наред.
Приятно ме изненадаха, наистина. Добра беше и организацията по изпитите, че при нас лично аз не мога да се оплача и от ДО-то. Детето пък - съвсем. На него много му хареса да си разпределя времето, да се наспива и да пише домашни, набрани на компютър, без да му се карат, че не му се разчита почерка и без той да трябва да обяснява, че има проблеми. Що не дават в 21-ви век така да се пише, не знам. Той е навит и в клас да пише така.

# 1 446
В нашето училище днес в една от стаите са събрали черновите на децата на купчинка, която "отива при директорката". След това дошъл някой и казал, че "така не се прави". Децата ходили да са разпознават листовете.

Боже, прибери си ги !!!  Нали на инструктажи са ходили, филмчета им снимат, обявено е, че ще се проверяват ...
Защо, Боже, защо?

# 1 447
  • софия
На въпрос от децата дали може да  отделят чернова от белова, отговорът е бил "Както прецените."
Били раздадени бланките за идентификация и записан час за начало. Квесторката казала, че могат да започнат да работят. Децата казали, че нямат задачите. По някое време по време на първата част изтрили час, дата от дъската.

# 1 448
  • София
Amanda, моето дете и двата пъти си е смятало какво горе долу може да очаква. Спести ми тази дейност. 😊 Но така или иначе има доста неизвестни.
За мене обаче това няма вече значение.
И в понеделник, и днес си изкараха деня заедно чак до вечерта с нейните съученици.
Утре са си направили резервация в Хепи.
Желая ѝ късмет да се събере с подобни на нея деца.
Да е всеобща любимка и да има много приятели както досега.
И да е щастлива.😊

# 1 449
Ох, никога не съм била много активна в писането, но винаги съм ви следяла и информирала от темите на набора. Днес обаче ви отървах, няма как да прочета всичко.
Но при нас голяма трагедия настана с  това, че на черновата е задраскал много интензивно число и се е получило петно с размери около 0,5 на 1 см. станало изцяло черно, а не само с черта. Да го питаш защо, но....това е, сто пъти му е повтаряно, но явно от притеснение или от друго.  Възможно ли е това да се счете  за знак и да му анулират работата по математика. И кога се разбира това? Май и да възразяваме, доколкото разбрах няма смисъл- нищо не се преразглежда.

# 1 450
Здравейте! Ние сме решавали задачите с молив на черновата. Дали работата може да бъде анулирана заради това?

# 1 451
Знам, че обстановката още е напрегната, но се успокойте. За да бъде анулирана една работа трябват много по-сериозни основания от писане с молив и мастилено петно.

# 1 452
За целите на статистиката, инфото за моя наследник е, че по мтематика не е решил 22ра задача (-12), сбъркал е координатната система (-3) и има -1 на 21,г. На този етап изчисляваме точките на 84.
По български има сбъркан 4ти въпрос (-2т), недовидян параметър на монетата (-1) и недовидяНа граматическа грешка (-1), т.е. на този етап е -4; не броим теза и преразказ, откъдето ще паднат още някакви точици, неясно колко.
Не е съвсем ясно още къде цели и какво иска. Ясно е обаче, че НЕ иска (С)МГ и НЕ Simple Smile

# 1 453
  • София
На въпрос от децата дали може да  отделят чернова от белова, отговорът е бил "Както прецените."
Били раздадени бланките за идентификация и записан час за начало. Квесторката казала, че могат да започнат да работят. Децата казали, че нямат задачите.
Joy
Те пък! Може ли такова издребняване? Някаква си липса на задачи да правят на въпрос! Laughing

# 1 454
В 12 класната разбрах, че на 100 кила са анулирали ДЗИ по бел, щото си написал името JoyHug
Това е първата анулирана работа,за която чувам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт