СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 592
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Разбира се, че има деца, които се местят. А и в 8-ми клас са достатъчно големи и сами да заживеят. (На мен как ми се иска вече да го оставя сам моят син...).
Някои деца още след 4 клас се местят със семействата си, за да учат в някое МГ.
Разбира се, има и доста "пробващи".

# 2 026
Във Варна учат много деца от област Добрич.

Колко много? Предимно предполагам напливът е в МГ и ПМГ, защото Добрич имат добра ЕГ..
Покрай Короната си мисля, че все по-малко родители ще рискуват да си отделят децата
Имам до тук 5 познати деца, които чакат да завършат 7 клас и заминават за София, на две от тях бащите работят там от миналата година и с нетърпение чакат да си съберат семейството.

# 2 027
  • София
Някак съм пропуснала случая с детенце на Фурия.
От все сърце желая бързо възстановяване и всичко да бъде наред! ❤️

# 2 028
Мама Таз, аз познавам деца от Балчик, от Каварна, Кранево, но те са в езиковите гимназии. От Добрич също пробват, ако не ги приемат езика, който искат в техния град. От Варненска област идват от Провадия, Долен чифлик,но те са си в статистиката разбирам.

# 2 029
  • София
Фурия, да оздравява по-бързо детенце и дано ви се случат нещата за училище! Въпрос на късмет е, дано ви се случи и на добър клас и учители!

# 2 030
  • София
Furia

Бързо възстановяване на детето!
Дано мончовците проявят разбиране и имате още един шанс. Като отминат разправиите ако може да споделиш финално от Мон как са разрешили ситуацията, че аз като мама на бъдещ седмокласник се притеснявам от възможните изненади и липса на яснота как действат институциите.

# 2 031
Фурия, подкрепа и от мен!!! Здраве и бързо възстановяване на детенце!!! Това е нсй,-всжното!!!

# 2 032
  • София
Момичета, имам жизненоважен въпрос Sunglasses
За боядисване на тъмно кестенява коса в синьо, задължително ли е да се обезцветява с блондор преди това?
Питам тук, понеже четох подобни коментари за наборчетата ни. Аз не съм особено в час със синята боя за коса, не ми се иска да я обезцветяваме и сега водим спор... Явно след НВО-то вече не остана за какво друго да се разправяме...Stuck Out Tongue Winking Eye

И още един въпрос - има ли вече статистика с резултатите от ДЗИ по БЕЛ за 12 клас по училища? Интересно ще ми бъде да видя как са се представили Софийските, към които сме тръгнали. Видях за първите 10 най-силни гимназии, но за останалите не намерих нищо.

Нашият клас ще ги снимат за албум другата седмица в двора на училището. На 3 юли е определено да им раздават свидетелствата. Все още нямаме оформени оценки, само устно някои учители са казали за готовите оценки, но не са много.

# 2 033
  • Пловдив
Да, ще трябва да се обезцвети, иначе нищо няма да се получи. Читавите фризьори използват вече много щадящи продукти, не са като едновремешните блондори.

За Пловдив четох вчера такава статистика по училища, значи и за София ще има

# 2 034
А защо всички искат в синьо:grinning:? Това ли е модната тенденция сега?

# 2 035
Някои искат и в розово или в ягодово русо:-)

# 2 036
  • Пловдив
Синьо или розово е по-добре от зелено като онази... "певица"

Ето това намерих за статистика по гимназии
http://www.danybon.com/obrazovanie/top-10-gimnazii-matura-bel-12-class-2020/

Одеве в новините по БТВ имаше репортаж за преразказа - нищо пак не казаха

# 2 037
Преди 2 или 3 години беше цяло лято гледах тийновете с червени, сини, зелени и какви ли не още коси. След това не съм виждала или поне не толкова масово, че да ми направи впечатление. Тогава дори моят се беше позасилил, но наближаваше началото на учебната година, отложихме за следващото лято, после пък отмина модата.

# 2 038
Представям си да цъфне някой ден с оцветена коса:) И без това е със сравнително дълга като на девойка.
Бисе, ягодово русо е много красиво, но май трябва да си си светъл по принцип, за да го докараш хубаво.

# 2 039
  • София
Някъде около втората седмица на ИП боядисвах лилави кичури на дъщеря ми. Понеже явно имаше проблем с доставките, в близкото ДМ нямаше почти никакъв избор, та се увенчахме с някаква бг полуперманентна боя Престиж. Едва измихме банята след това, всичко беше в лилаво.
На косата издържа към три седмици.
После имаше втори дубъл със синьо-зелена боя от същата серия. Странно, но нито банята, нито косата прихванаха какъвто и да било оттенък.
Към момента няма мераци за подобни неща.

Общи условия

Активация на акаунт