СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 594
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 2 010
Furia, милото дете! Бързо възстановяване  и гледай  да си настоятелна  с институциите!

Скрит текст:
Не веднъж съм споделяла,след края на шести клас синът ми внезапно попадна в болница за седмица точно на датите, на които следващата година щеше да е НВО. Затова следващата година се борих яростно за втора дата,защото е дълбоко нечестно и едно дете да има ощетено.За  жалост, не успях с тази битка. Надявам се,с годините да се намери  наистина справедливо решение.

# 2 011
  • София
Да, въпроса е хората наистина да имат намерение да кандидатстват, а не просто да се пробват.
Фурла, радвам се, че сте добре! Това е важното, другото ще се нареди!

# 2 012
Ние сме влизалии в инфекциозна болница на 14 срещу 15 септември, хора сме, всичко се случва, редно е институциите да имат вариант   при такива случаи

# 2 013
  • София
Да, така е. Винаги трябва да има възможност за втора дата. Какво им прече да сложат още една в юли/август и окончателното класиране да излезне края на август или началото на септември. А това, че щяло да се спекулира с не явяване на първата дата според мен е несериозно.
marmotche , нямам никаква предства. Надявам се на чудо Smiley

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 17:26 от Furia

# 2 014
Звънче , много благодаря за програмката !
Фуриа , нека детенце ( а и цялото семейство) се възстанови бързо физически и психически и дано институциите излязят "човечни" ! Стискам палци за успех !

# 2 015
  • у дома...
- ти как така не си се сетила за НГДЕК? Това е перфектното място за деца, които са силни по БЕЛ, но недолюбват математиката.
Но и да искат да учат старогръцки и латински Simple Smile Моята категорично ми отказа, въпреки че липсата на математика е един от критериите при избор на училище/паралелка.
Миналото лято ме отсвири точно заради старогръцкия и латинския. Затова и сега някакси ми убегна от погледа. В крайна сметка явно така е трябвало да стане...

Доста деца от Софийска област пътуват всеки ден до София и обратно на училище. Заради това битката в столицата е жестока.

# 2 016
А статистиките в тези таблици само за конкретния град ли са ? Не са ли за цялата област? Гледах за Варна близо 3 хил деца в града и още 1000 от другите общини .. и понеже ДПП е обявен заедно, предположих че всички 4000 деца са в една статистика

Във Варна учат много деца от област Добрич.

# 2 017
НГДЕК за мен е най- прекрасното училище. Но не ми се рискуваше с подготовка по трети предмет. С рисуването също не ми се правеха рискове. А сега малко съжалявам, защото според мен той по БЕЛ и математика щеше да изкара абсолютно същите резултати и с курсове, и без курсове.
Furia, стискам палци възстановяването да е бързо и всичко да се нареди.
gadamer, прекрасно! За мен истинското живеене се случва само на море. Ние също сме до вода в момента, но не е същото...

# 2 018
  • Отвъд алеята зад шкафа
За НГДЕК историята не е ли с 3 теми по избор от конспект?

# 2 019
  • у дома...
Не, тест и есе мисля.

# 2 020
Знам само, че има изпит по история. И си трябва сериозна подготовка. Поне така беше до миналата година.

# 2 021
  • София
НГДЕК - тест върху целия материал от 7 клас и отговор на исторически въпрос на тема от началото на Възраждането до обявяване на независимостта през 1908 г. Тази година няма консултации заради КОВИД, но са направили хубав справочник с примерни тестове. Изглеждат като много сплотена и положително настроена общност, поне от разговорите ми с тях и дните на виртуално отворени врати.

# 2 022
Видяхте ли темата за корейски в 138?

# 2 023
  • София
Видяхте ли темата за корейски в 138?

Не е ли за китайската паралелка, където преподава една съфорумка?

Редактирам се - видях, че е нова.

# 2 024
  • Отвъд алеята зад шкафа
Явно са променили форматът на изпита от времето, когато аз кандидатствах. Иначе наистина са една сплотена общност, направо секта 😉

Общи условия

Активация на акаунт