СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 609
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 980
От миналата година.
...системата изисква файлът да е във формат PDF и да не е по-голям от 2 MB.

# 1 981
И как се разчита всеки да има скенер и да прикачи тоя документ??? Пак простотии...
Има приложения за телефон, които обръщат снимка в ПДФ.

# 1 982
  • Пловдив
Е, добре...с телефон Simple Smile Ама що да не се занесе като се записваш в училището, ами предварително пак ?

# 1 983
Защото може да " изядеш" нечие място така и да не се запишеш. Откакто се подава през електронната система, " спортуването" в други области е често срещано явление.
Или, ако щеш, защото така е според наредбата.

# 1 984
Гледам таблицата за успеваемостта за Сф 2019, това значи ли че може да кажем да сметнеш напр. първите 150 деца отиват в СМГ, вторите 150 91 НЕГ и оттам грубо да изчислиш къде ще попадне детето?

(И да приемем, че всички ще имат 100т. от дипломата, напр., гледайки най-добрия случай)

П.П. И има ли я някъде в ексел (ставам нагла вече, знам Flushed)

# 1 985
Защото може да " изядеш" нечие място така и да не се запишеш.

По-скоро някой собственото си място може да "изяде", ако не е разбрал Disappointed Relieved

# 1 986
Тогава къде гледате за коя паралелка какво заболяване не става? Във всеки сайт на всяко училище ли?

# 1 987
Гледам таблицата за успеваемостта за Сф 2019, това значи ли че може да кажем да сметнеш напр. първите 150 деца отиват в СМГ, вторите 150 91 НЕГ и оттам грубо да изчислиш къде ще попадне детето?

(И да приемем, че всички ще имат 100т. от дипломата, напр., гледайки най-добрия случай)

Ами не точно. Щото, хипотетично, може пък всичките тези деца, 300 в твоя пример, да не искат СМГ и НЕГ, Ами да искат баш "твоите" паралелки.

# 1 988
Ех , много ме притеснихте с това медицинско- взех го на 16 от ЛЛ , тъй като само аз отидох , трябваше предварително да измеря младежа -ръст , тегло , гръдна при вдишване и издишване.Сложиха една камара печати , записаха диоптъра и таксата беше 5 лв.
Все се надявах , че ще мога да го прикача като снимка ...на село няма такива устройства , а и вкъщи нямам скенер...дайте идея моля , книжарници или ксерокс центрове -дали биха ми свършили работа ? Благодаря !

# 1 989
  • софия
Ех , много ме притеснихте с това медицинско- взех го на 16 от ЛЛ , тъй като само аз отидох , трябваше предварително да измеря младежа -ръст , тегло , гръдна при вдишване и издишване.Сложиха една камара печати , записаха диоптъра и таксата беше 5 лв.
Все се надявах , че ще мога да го прикача като снимка ...на село няма такива устройства , а и вкъщи нямам скенер...дайте идея моля , книжарници или ксерокс центрове -дали биха ми свършили работа ? Благодаря !
Не се занимавай с глупости. Дръпни си office lens - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.offi … icelens&hl=en на телефона и снимай на воля. Запазва го директно в pdf с отлично качество.

# 1 990
  • София
Ко са? Медицинско ли трябва да вадим? Или само за професионалните?

# 1 991
  • у дома...

Ами не точно. Щото, хипотетично, може пък всичките тези деца, 300 в твоя пример, да не искат СМГ и НЕГ, Ами да искат баш "твоите" паралелки.
Добави и около поне 500 деца от Софийска област. Итогава вече могат да се правят сметки.

# 1 992
Но пък остава неизвестен броят на учениците от всяка една област, които биха подали заявление в София по една или друга причина. Особено на онези, които нямат намерение да се записват.

# 1 993
  • Отвъд алеята зад шкафа
Просто_майка ти как така не си се сетила за НГДЕК? Това е перфектното място за деца, които са силни по БЕЛ, но недолюбват математиката.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 16:05 от gadamer

# 1 994
  • Пловдив
Ко са? Медицинско ли трябва да вадим? Или само за професионалните?

само за профито.

Общи условия

Активация на акаунт