СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 613
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 965
Миналата година по сайтовете на РУО имаше три различни инструкции.
1. Системата няма да приеме заявлението, ако е посочена професионална паралелка, но не е прикачено медицинско.
2. Системата ще приеме заявлението, но ако до началото на класирането не го прикачите, професионалните паралелки ще бъдат автоматично деактивирани.
3. Системата ще приеме заявлението и ще класира ученика, а медицинското ще трябва да се представи при записването в професионалната паралелка.

Така и не разбрах какво се случи накрая.

# 1 966
  • София
Кое подаване е петък, събота и неделя?Не говорим ли за срока 3-7.07?

# 1 967
  • Отвъд алеята зад шкафа
Водата си е студена по моите критерии:)) Но пък няма никакви хора. Не знам какъв сезон ще има тази година.

Чак сега взех да се поуспокоявам малко и да осъзнавам, че всички изпити минаха. На Ема й остава оформянето другата седмица и край.

# 1 968
gadamer, приказно изглежда! По принцип не си падам много по морето, но когато все пак се навия, ей такава гледка искам. Пуст плаж, аз на шезлонга с книжка, може и нещо за пиене пред мен, кучето до краката...

По таблиците за успеваемостта всеки може да се ориентира къде е неговото дете и колко други са по-добре като резултат от него. Нашата миналата година беше със стъпка 1 точка. Виждаш, примерно резултат 80 точки по математика колко деца имат общи и отделно момичета, момчета. Също така виждаш колко кат брой са с по-добър резултат. Съвсем схематично, ако виждаш, че детето ти е на 100-но място, то теоретично знаеш, че то ще е в четвъртата паралелка, ако приемем, че всички преди него искат най-желаните паралелки , т.е. при написани 4 желания то със сигурност е вътре. Това при условие, че балообразуващи те му оценки са шестици. За София разбира се има и една неизвестна величина - колко деца от провинцията ще кандидатстват. Техните резултати няма да фигурират в софийската справка. Разбира се има значение кое НВО колко пъти влиза, има или няма квоти. Ох, никак не го обясних добре, но все пак предлагам става ясно.

# 1 969
По принцип звучи трудно, по-лесно е после като гледаме конкретно с известни резултати и "разиграем" едно две деца

# 1 970
Аз като дойде моментът пак ще питам Simple Smile

# 1 971
gadamer, приказно изглежда! ... ей такава гледка искам. Пуст плаж, аз на шезлонга с книжка, може и нещо за пиене пред мен, кучето до краката...
Дам, аз и хора не държа да има, нито обичам да се къпя в морето, та няма значение дали е студена водата Simple Smile

# 1 972
  • у дома...
Обичам да се къпя в морето, ама да е топла водата. Много топла. Обичам и дебелите сенки.

# 1 973
  • София
Миналата година по сайтовете на РУО имаше три различни инструкции.
1. Системата няма да приеме заявлението, ако е посочена професионална паралелка, но не е прикачено медицинско.
2. Системата ще приеме заявлението, но ако до началото на класирането не го прикачите, професионалните паралелки ще бъдат автоматично деактивирани.
3. Системата ще приеме заявлението и ще класира ученика, а медицинското ще трябва да се представи при записването в професионалната паралелка.

Така и не разбрах какво се случи накрая.

Затова най-добре да се прикачи при попълване на заявлението, за да няма изненади на по-късен етап Simple Smile

# 1 974
  • Пловдив
Медицинското за някои паралелки от личния лекар само ли се взема?
Моята каза, че си взимаш бланка и минаваме първо през очен.Струвало 3лв. И после при нея...ама това чак при записването.

Още при подаването на документите се изисква да се прикачи сканирано медицинското, на сайта пише, че без него няма да  ни допусне системата.  Подаването е петък, събота, неделя. Така че, по- добре да го имаме
а като дати...?
И как се разчита всеки да има скенер и да прикачи тоя документ??? Пак простотии...

# 1 975
О, да 3-7 юли било, аз съм се объркала нещо, от 100 места чета

# 1 976
  • София
Ах, Гадамер благородно завиждам. Моят още не е оформен, но вчера ми каза, че са влизали 7-8 деца. Повечето вече били по морето 
Тренева, тази статистика както ти е посочила и Санака, няма нищо общо с така да се каже важната статистика, която ще се появи заедно с резултатите (аз май я разбрах). И не изключвай Испанската. Дори и да си мислим, че горе-долу точките са ясни хич не е така според мен. Едно невнимание и объркване от страна на детето при нанасяне на верните отговори в бланката може жестоко да прецака нещата. Така че докато не излезнат официалните резултати всичко друго, поне за мен, е в сферата на предположенията.
Ninanb коя паралелка е дъщеря ти в 18-то? Можеш ли да разкажеш по-подробно за училището?
Някой спомена, че имат болен колега в работата. И ние имахме и доста тежко изкараха вируса цялото семейство, но вече всичко е наред и жената се върна.

# 1 977
  • София
Мисля, че медицинското може да е снимано, не е нужно да е сканирано задължително.

# 1 978
И как се разчита всеки да има скенер и да прикачи тоя документ??? Пак простотии...
Чак пък скенер... Сигурно снимка с телефона ще свърши работа.

# 1 979
Медицинското за някои паралелки от личния лекар само ли се взема?
Моята каза, че си взимаш бланка и минаваме първо през очен.Струвало 3лв. И после при нея...ама това чак при записването.

Още при подаването на документите се изисква да се прикачи сканирано медицинското, на сайта пише, че без него няма да  ни допусне системата.  Подаването е петък, събота, неделя. Така че, по- добре да го имаме
а като дати...?

С телефон да се снима?

Общи условия

Активация на акаунт