СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 625
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Моят така се отказа от ТУЕС заради сградата Simple Smile голям естет ще се окаже...

Миналата седмица минах покрай училището и тече голям ремонт отвън. Да преосмисли Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Медицинското за някои паралелки от личния лекар само ли се взема?
Моята каза, че си взимаш бланка и минаваме първо през очен.Струвало 3лв. И после при нея...ама това чак при записването.

Аз днес бях при личната лекарка и й казах, че ми трябва медицинско за кандидатстване след 7-ми клас. Издаде ми от компютъра, не трябваше да нося бланка и не минавах през други кабинети. 10 лв. е таксата.

Ех, получили са ми се два последователни поста...... Ще редактирам....
Хм, не ми дава да изтрия по-горния....

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 12:37 от elita

# 1 951
  • Пловдив
Моята каза, че си взимаш бланка и минаваме първо през очен.Струвало 3лв. И после при нея...ама това чак при записването.

Аз днес бях при личната лекарка и й казах, че ми трябва медицинско за кандидатстване след 7-ми клас. Издаде ми от компютъра, не трябваше да нося бланка и не минавах през други кабинети. 10 лв. е таксата.

Ех, получили са ми се два последователни поста......
а валидността...? Ще Ви стигне ли месеца?
Моята така ми каза във вторник...и че трябвало задължит през очен лекар.

# 1 952
  • София
Ами надявам се да влезем в срока. Имах друг повод да посетя докторката и го взех, за да не чакам втори път Simple Smile В медицинското пише и диоптрите на дъщеря ми.

# 1 953
Според г-жа Таня Михайлова няма никакъв проблем, че текстът го има в учебната тетрадка...
Е как да няма? Децата даже са ощетени, защото можели да се подведат. Grinning
На синът ми първите думи по тел бяха, че братя Мормареви му били любими и имал страшен късмет. Очаквам да видя измерението на късмета Grinning тогава ще взимаме и подаръка.
Успях да се подстрижа и аз вече, от януари месец. Бъзикат ме на тренировки и приятелки, че напразно съм се пазила 3 месеца, децата под карантина ги пуснали на НВО.
Еййй и медицинско трябва да извадя...

# 1 954
За всички паралелки в проф. гимназии ли се иска медицинско? И медицинското при кандидатстването ли трябва да се качи?

# 1 955
Във връзка с таблицата с успеваемостта  - разбрах само първата част на обяснението. Примерно момиче 95 по БЕЛ, 75 по математика, на кой ред да гледам? Извинявам се ако въпросът е тъп, но ми е за първи път.

# 1 956
Не само ще се отключват по график, но може и да изчезват ненадейно в хода на събитията и после да се появяват отново. Simple Smile

Точно тогава в темата става най-оживено...Laughing

# 1 957
  • Отвъд алеята зад шкафа
Привет. Аз вече разпускам - ето обещаните снимки от Градина:

Ако може модератор да ги сложи в скрит текст, ще съм много благодарна.

# 1 958
  • Пловдив
gadamer, завиждам ти за такова разпускане.

# 1 959
Gadamer, супер гледка!
Водата става ли за къпане?
Относно наградите - девойката си избира телефон - така се е разбрала с баща си. Не се е сетила за омбрета. Simple Smile
За статистиките на успеваемостта - като видим колко са с повече точки от нас и колкото нас, какво правим после?

# 1 960
Някой да даде статистиката миналата година, да тренираме на сухо Simple Smile

# 1 961
  • софия
Има я в страницата на Дидева.

# 1 962
Във връзка с таблицата с успеваемостта  - разбрах само първата част на обяснението. Примерно момиче 95 по БЕЛ, 75 по математика, на кой ред да гледам? Извинявам се ако въпросът е тъп, но ми е за първи път.
Сборът е 170. Търсите 170 в колоната с точките. Процедурата нататък е същата.
Малко по-назад пуснах линк към таблица със статистики от 2019.

# 1 963

Още при подаването на документите се изисква да се прикачи сканирано медицинското, на сайта пише, че без него няма да  ни допусне системата.  Подаването е петък, събота, неделя. Така че, по- добре да го имаме

# 1 964
Струва ми се, някъде четох, че ще може да се отбелязва наличието на медицинско, без да е нужно да се прикачва, но ще го искат при записването.

Общи условия

Активация на акаунт