СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 614
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 995
  • софия
- ти как така не си се сетила за НГДЕК? Това е перфектното място за деца, които са силни по БЕЛ, но недолюбват математиката.
Но и да искат да учат старогръцки и латински Simple Smile Моята категорично ми отказа, въпреки че липсата на математика е един от критериите при избор на училище/паралелка.

# 1 996
  • София
Миналата година доста се възмутих от такива "спортуващи", както ги наричате. Така че пак отправям призив - ако нямате намерение да се записвате в столично училище, моля не кандидатствайте само, за да видите дали пък няма да ви приемат; ако не сте го обмислили, моля, обмислете тези дни къде ще отседне детето, ако ви приемат в София, готови ли сте да го пуснете само, вие ли ще се местите с него и ще търсите работа и тогава канидатствайте! Съвсем добронамерено го пиша! Имайте милост към нервите на другите!

# 1 997
В нашия клас имаше 2 деца,преместили се в София специално заради фег.

# 1 998
А статистиките в тези таблици само за конкретния град ли са ? Не са ли за цялата област? Гледах за Варна близо 3 хил деца в града и още 1000 от другите общини .. и понеже ДПП е обявен заедно, предположих че всички 4000 деца са в една статистика

# 1 999
Това НГДЕК ми се заби в главата сигурно преди повече от 20 години. На наш семеен приятел внуците му учеха там. Толкова много ни говореше за него, толкова горд беше с тях, когато един след друг и двамата завършиха с отличен успех и си извоюваха стипендии за университети в САЩ. Разказваше как говорели помежду си ту на гръцки, ту на латински, особено, когато си обсъждали "тайни" неща.

# 2 000
А аз видях, че в 18 то преподава бившият ми класен. Ясно ми е вече какво е нивото.

# 2 001
Мама Таз, по области са. Само в София са отделно София град и София област.

# 2 002
  • София
Здравейте, не съм чела последните 30 страници.
Минавам да кажа, че днес девойката е преместена от реанимация и е свалена в детска хирургия. Добре е, спокойна е, започнали са да я рехабилитират.
Днес успях да си входирам писмата в МОН и в РУО. Остана ми това до Министерство на културата.
Благодаря много за насоките, какво да правя и до къде да пиша Flowers Hibiscus

# 2 003
И в нашия има 1 такова дете.

# 2 004
  • софия
Стиснати палци и прегръдка детето бързо да се възстанови, преживяването да остане спомен и нещата с училище да се наредят по най-добрия начин, Фурия!

# 2 005
  • София
Същото и за СМГ знам, поне за две спецално преместили се деца от провинцията във випуска на сина ми.

Радвам се, че всичко е наред с детето, Furia.

# 2 006
Значи си има такава тенденция

# 2 007
  • София
Furia, бързо възстановяване на детето и дано всичко лошо е зад гърба ви вече. Имаш ли информация какво ще стане сега, ще й позволят ли да се яви на пропуснатите изпити? Стискам палци.

# 2 008
Furia, бързо възстановаване на детенцето, и дано всичко се нареди по възможно най- добрия начин за вас!🍀❤

# 2 009
И в класа на сина ми /ТУЕС / има със сигурност 4 деца за които аз знам, че не са от София-град.

Общи условия

Активация на акаунт