СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 966
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 975
  • Бургас
На мен пък за движение- май кой от каквото го е страх (моята се молеше за смеси и сплави, но в никакъв случай за движение)

# 976
Моята девойка излезе, тя е супер зле с математиката, гледали са я странно като е излизала, но толкова може. На втория модул е било пример на тъждество, втората е била за гориво в колата и 5 под условия, а за третата не може да ми я обясни.
В първия модул е имало задача за възраст.

това с горивото се падна на последния ПИ в Регалия, ако е подобна. Моята девойка дано си е взела поуката, че баш на горивото беше оплескала всичко.

Тъждествата даже не мога и да се сетя какво беше. Ще мълча...

# 977
  • София
Щом е гориво, значи е задача за движение. Това май е най-предпочитаното от децата.

# 978
Пак ли Регалия позна задача? Нямаше ли разход на гориво в последния ПИ?

# 979
  • София
Да, в ПИ на Регалия имаше за разход на гориво. Това си е типична PIZA задача.

# 980
  • София
Мария, изненадана ли си? Wink
Не случайно предупреждавахме за внимание към последните тестове на Регалия... (свиркащо човече)

# 981
  • софия
Отново, каквото е било на ПИ в Регалия, е близо до НВО. С движение имаше на последния ПИ.

# 982
  • у дома...
Аз се надявам на тъждеството и дано третата да е била геометрична...

# 983
  • Бургас
Аз се надявам на тъждеството и дано третата да е била геометрична...
И аз така Hands Pray

# 984
Сигурно третата е еднакви триъгълници, айде дано няма допълнително построяване.

Аз може ли да ви разея малко - гледам 23 СОУ че балообразуващ 2 предмет е чужд език - от дипломата ли взимат оценка или е трябвало да се явим на нво по 1 ЧЕ? Признавам си изобщо не съм гледала.

# 985
Залагам, че третата е с триъгълник, даже правоъгълен, в който ще се ползва правилото за 30 градуса и че е половината от хипотенузата
😃

# 986
Тъпата квесторка не й дала да пише по теста. Та още оттам е трябвало да разгръща, не са дали черновите да се разкачат.

# 987
  • София
Мария, изненадана ли си? Wink
Не случайно предупреждавахме за внимание към последните тестове на Регалия... (свиркащо човече)

Щом прочетох задача за движение и бензин на предната страница веднага си спомних твоите думи след пробния.

Каква е била третата задача?

# 988
Децата излизат и реват, не знам. Моето още не. Дано се справи.
Това за регалия ми се струва некоректно, ако имат информация.

# 989
Моят каза, че втори модул геометричната била много лесна, но той разписал цял лист, за да еописано всичко /той обаче харесва геометрията без друго повече от алгебрата, сигурно защото и аз съм така, а човек предава отношението си, неизбежно е/, тази с "Марешки" я решил, но никак не е сигурен дали е бил прав  и на "ти" с политиката и бизнеса с горива до края. Решил и другата от втората част.
А от теста само една задача го натоварила, понеже не получил отговор от дадените и написал просто най-близкия до неговия. Дано му е ден! И да спечели от тотото.
Каквото направили вече - направили.

Толкоз. Като излязат - ще ги гледаме. Резултатите, искам да кажа.
С училището приключихме, остана изходното по география и потегляме за почивка!
Желая на всички спокойствие и щастие!

Айде, свърши всичко! ЧЕСТИТО!
Вече нищо не зависи от нас!
Приятен обед, че кафето откога го изпихме...

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 12:00 от Judy

Общи условия

Активация на акаунт