СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 997
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 960
Ето, пиша Simple Smile
Фурия, бързо да оздравява детето! Дано се наредят бързо и без нерви нещата за вас!
Аз от вчера съм в размисли по повод АК, приет е младежът, ама не мога да преценя би ли се чувствал там добре, той няма избрано училище все още за цел 1.
Днес съм много по-спокойна, Боже, колко зле бях в понеделник!

# 961
  • София
Аз друго си мислех за вариантите.
Миналата година на БЕЛ и МАТ мисля, че един номер вариант се падна. По някакъв начин изпитите бяха свързани тематично.
Сега с различните варианти, монетите може да се окаже, че никакъв жокер не са...

# 962
  • софия
Триш, честито!
Той няма ли мнение? Като излизат резултатите от НВО ще имате хубав избор.

# 963
  • София
Едва сега ви изчетох. Страхотни любимци си имаме в темата.  Като момиче имах кокерка, е вярно нямаше такова послушно животинче и много умно. Сега си имаме питбул  - е  няма такъв глезльо- седи и лежи само на мекичко, спи под завивка и не те изпуска и за миг от поглед, редовно влита след мен и в банята. Иначе е много голям и страшен.Smile
Дребното пак отиде притеснено, а на мен ми е спокойно. Няма значение какво ще стане, знам, че е доста добре подготвен. Поне ще престане с това целодневно взиране в монитор и учебници и се надявам да има време и желание за по-разнообразно ежедневие. Надявам се и да го виждам по-често усмихнат, отдавна не се е случвало.
Фурия, стискам палци всичко за дъщеричката ти да се нареди по-най-добрия начин и най-вече да е здрава. Вярно, как в един момент ни се показва, че се ядосваме и тревожим за глупости.
Аз помня, кога си смени името Хепи, беше много готино и емоционално.

# 964
Не ми се вярва за 26-ти. Според мен искат да прекъснат практиката учителите по БЕЛ и математика да гледат представянето на НВО и тогава да оформят успеха.
Вчера в часа са.ги поразпитали кой какво е направил, и днес в школо цъфна една оценка 5 на моя. Не вярвам да е случайно, аз още онзиден писах, че за мен(ако го обърнем в оценка), толкоз идва горе-долу

# 965
Звънче, той си промени мнението на 3 пъти Simple Smile Първо не искаше и да чуе, след отворените врати реши, че иска там, после по време на ИП каза, че даже на изпита няма смисъл да ходи, дори пътувайки натам на 6.06, мрънкаше за какво го водим, вчера като излязоха резултатите и от еуфорията, защото всичките му приятелчета искаха там, само там и никъде другаде, та вече се чуди Simple Smile Абе, пубертетска му работа!

# 966
  • софия
Най-хубаво е, че има възможност за подобен избор и днес малко повече спокойствие. Ще реши.

# 967
  • София
На 29 моят има имен ден, дано има повод за радост
[/quote
И аз и наборът имаме имен ден тогава...та тройна радост очаквам на 29.06.

# 968
Моята ми се обади, не сме говорили, отивам да я взема.

# 969
Моята девойка излезе, тя е супер зле с математиката, гледали са я странно като е излизала, но толкова може. На втория модул е било пример на тъждество, втората е била за гориво в колата и 5 под условия, а за третата не може да ми я обясни.
В първия модул е имало задача за възраст.

# 970
  • София
Току що получих съобщение от директорката в Школо, че част от децата не са написали заглавието на преразказа. И те питали експерт в РУО, който им казал, че няма да се отрази на оценката. А вие тук се чудите, че ние "прости" родители задаваме едни и същи въпроси. Чакам си детето.

# 971
  • София
Това гориво ми мирише на някакви концентрации...

# 972
  • София
Готови сме! Приключи и този зор! Champagne
Доволен е от себе си, това ми беше важното.
Задача за движение, разходът на бензин го е затруднил май, не можа да ми обясни условието.

# 973
  • София
Ох не издържам вече. Още не ес е обадил - дано да решава.

# 974
Това гориво ми мирише на някакви концентрации...

Трябвало е да вържат задачата и с такава за лекарства, след това в друго подусловие - за намаление и увеличение на цените процентно и накрая - вероятности за спечелване на политически пост с кръгова диаграма от социологическо проучване по партийна линия.
Щеше да има от всичко.
А, да, и тъпоъгълен триъгълник накрая с тото-тестова част познай 20 от 80. С изтъркване.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 11:51 от Judy

Общи условия

Активация на акаунт