СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 958
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 990
  • у дома...
Сигурно третата е еднакви триъгълници, айде дано няма допълнително построяване.

Аз може ли да ви разея малко - гледам 23 СОУ че балообразуващ 2 предмет е чужд език - от дипломата ли взимат оценка или е трябвало да се явим на нво по 1 ЧЕ? Признавам си изобщо не съм гледала.
От дипломата. Две от училищата, които ние сме избрали са така - БЕЛ и ЧЕ от дипломата.

# 991
Сигурно третата е еднакви триъгълници, айде дано няма допълнително построяване.

Аз може ли да ви разея малко - гледам 23 СОУ че балообразуващ 2 предмет е чужд език - от дипломата ли взимат оценка или е трябвало да се явим на нво по 1 ЧЕ? Признавам си изобщо не съм гледала.
От дипломата. Две от училищата, които ние сме избрали са така - БЕЛ и ЧЕ от дипломата.

Благодаря!

# 992
  • София
Тъпата квесторка не й дала да пише по теста. Та още оттам е трябвало да разгръща, не са дали черновите да се разкачат.
Това е много неприятно и определено е затруднило детето. Надявах се, че тази година няма да има подобни неразбрали квестори.

# 993
Оф, излизат и разревани деца

# 994
  • Varna
Здравейте! На задачата за горивото моето е получило 29. Някой друг да е получил това има ли? Според моята първи модул е бил лесен, втори труден.

# 995
Тъпата квесторка не й дала да пише по теста. Та още оттам е трябвало да разгръща, не са дали черновите да се разкачат.
Това е много неприятно и определено е затруднило детето. Надявах се, че тази година няма да има подобни неразбрали квестори.
Не може ли, за квесторите (освен указанията) да има по един пищов "Права и задължения на за ученика и квесторите на НВО"? Да си го ползват на изпита, (като формулите по математика) и да не объркват децата?
Или да държат един тест, какво са разбрали от указанията!

# 996
  • Отвъд алеята зад шкафа

Милите...Моята още не се е обадила и ме свива стомахът. Сега ми звъни някакъв непознат номер и един строг глас ме пита дали съм аз. На мен сърцето ми в петите, леле, звънят ми от училище, нещо е станало с детето...Оказа се за една резервация лятото, дали остава!

# 997
  • у дома...
ММ е пред училището и каза, че съучениците на щерката били весели... След малко ще ги видя...

Здравейте! На задачата за горивото моето е получило 29. Някой друг да е получил това има ли? Според моята първи модул е бил лесен, втори труден.
Нормално втори модул да е по-труден. Нали затова има час и половина за 3 задачи.

# 998
  • София
Е, сега ме сви стомаха. Моето не се е обадило още. Тази задача от ПИ на Регалия също я беше объркал, но уж после я нищиха с брат му.

# 999
  • София
А защо говорим, че резултатите ще са на 29.06?
Нали уж писали, че от 20 до 26 ще излезат резултатите?

# 1 000
Ужасно каза и моята, геометричната била най- лесна от втори модул, уж....

# 1 001
  • София
Младежът се обади. Каза, че едва му е стигнала беловата. За някакви еднаквости на триъгълници ми говори. Оставих го да чака приятелите си и да сверява с тях.
Свито ми е, докато не излязат отговорите и не си свери.

# 1 002
А като трудност как оценявате матурата?

# 1 003
Младежът се обади. Каза, че едва му е стигнала беловата. За някакви еднаквости на триъгълници ми говори. Оставих го да чака приятелите си и да сверява с тях.
Свито ми е, докато не излязат отговорите и не си свери.
Той до тогава ще си ги е сверил 😉

# 1 004
Ще се обадят децата, спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт