СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 946
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Някъде в Европа...
Моят го помолих да ми се обади след като видях, че е онлайн по месинджър 🤨...Звънна ми, бил забравил да се обади като свършил 😵😵😵😵....Уговаряше за заведение с приятели...Смееше се и каза, че било лесно, от втора част бил решил и трите задачи....Пък на първа част свършил бързо и останалото време изчислявал една от задачите....Плаша се от отговора му, че всичко е било много лесно 😞 като ви чета...

Както и да е - всичко свърши!!! 😁😁😁...Свободаааа!
Да са ни здрави децата и попаднат там, където искат!

Кажете къде да подам жалба, моля! Бясна съм, рева. Няма да променя нищо за нас, но поне тия малоумници да накажат, ако може!

Какво е станало?

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 12:21 от AIR

# 1 036
  • София
Дребното се обади с думите "Свърши се" . Каза, че е било лесно Anguished , което след прочетеното тук ме притесни, но той бил сигурен. Задачата от втори модул нямала нищо общо с тази на Регалия, освен, че ставало дума за гориво.

# 1 037
  • софия
Кажете къде да подам жалба, моля! Бясна съм, рева. Няма да променя нищо за нас, но поне тия малоумници да накажат, ако може!
Писмен сигнал в РУО - rio_sofia_grad@mon.bg, МОН - priemna@mon.bg, s.meloyan@mon.bg, m.lozanova@mon.bg и Националния инспекторат по образованието - info@nio.government.bg. Утре се обаждаш и искаш да ти дадат входящия номер.
Успокой се Green Heart

# 1 038
Обади се.
Първи модул много лесен. Всички очакват максимума там.
Втори модул 21-ва лесна, първата подточка я е решавала 10 пъти и всеки път различен резултат, дано и гледат черновата с десетте решения.
22ра (горивото) била отвратителна.
23 та геометричната, за тъпоъгълен триъгълник също била много лесна.
Явно 22ра задача ще е цедката. Сега сверявали резултати - никой с на никого не му пасвали Rolling Eyes
Ще чакаме решенията де.

# 1 039
  • София
Прибра се, каза че е писал по всичко с изключение на геометричната - там само май две подусловия е решил. Дано да са верни болшинството задачи! Взе пари и изчезна. Май ще се черпят.
А на мен камък ми падна от сърцето! Каквото е направил това е, да ми е жив и здрав! Вярвам че ще попадне в най-доброто за него училище, независимо дали е първа, втора, трета или ента лига! В тази необичайна за всички ни ситуация, децата ни се справиха с напрежението и са вече едни малки геройчета. А ние момичета с дружни усилия успяхме като че ли да запазим здравият разум  - или поне се надявам. Благодаря, че ви има и много бих се радвала когато истерията с този коронавирус приключи да се запозная с много от вас и на живо!

П.П. Сега ще се връщам назад да чета.

# 1 040
На място или по електронен път?
Ами, била е груба, скарала й се е, че пише по теста. Не са дали да разкачат черновите. Как се пише в такива стресиращи условия?

# 1 041
  • София
Моето девойче, се обади и каза, че първи модул е бил по-лесен от пробните, които правиха в училище за 22 задача каза, че не е виждала такава и не си е губила времето с нея.
Аз се радвам, че мина. Сега ще чакаме резултатите, защото категорично отказа да проверяваме.

# 1 042
И аз в отбора "мина". Свиркайте, като има резултати.

# 1 043
  • софия
На място или по електронен път?
Ами, била е груба, скарала й се е, че пише по теста. Не са дали да разкачат черновите. Как се пише в такива стресиращи условия?
Пускай по мейла първо. Ако искаш, после можеш да го напишеш и занесеш на място или да го пуснеш с обратна разписка.
Пусни и сигнал до директорката на училището.

# 1 044
  • София
Моят син току-що ми се обади.Изпитът бил много по-труден от БЕЛ.Такава задача за разход никога не бил решавал,много го е затруднила...писал уж нещо...като му казах,че е имало разплакани деца след изпита,той ми отговори "И защо?Това е просто изпит"...да му имам спокойствието...тегли си сега новият сезон на Фортнайт😆

# 1 045
Последната трета задача е била геометрична. Казва, че е решил всичко.
На едната от задачите, където се търсят 2 корена, е трябвало да приложи формула за "да ги тикнем в скобите"😃😃😃 което упражнявахме вчера.

Но ние ще си проверим резултатите и решенията. Понеже е мързелив, вероятно ще му вземат някоя точка за не много подробно описване на последните 3 задачи. Аз вчера намилах, ама ..

# 1 046
  • София
Сериозно се притеснявам, че моя никакъв го няма.

# 1 047
  • София
И моят се обади - разстоен е меко казано. Първият модул е решил, първа от втория и някакви части от втора и трета. За трета много го е яд, защото си намерил грешка и тръгнал да я оправя, но не му стигнало време. Дано гледат и черновите.
Сега най-ми е важно да успея да го успокоя, че тъпият изпит не е края на света.

# 1 048
Сериозно се притеснявам, че моя никакъв го няма.
Спокойно, сверяват си отговорите. По мат става по-лесно 🙂

# 1 049
Вероятно обсъждат отговорите , за нас не се сещат в този момент.

Общи условия

Активация на акаунт