СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 786
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
От първи модул е решила всички без 4. Доволна съм. Направи това, което исках от нея, тя е моят герой. Като знам, какви усилия положи. Ако баловете не се различават много от миналогодишните, ще влезе където искаше, ако не на първо поне на второ класиране. Много провокатори се навъдиха тук, ще чета чак след излизането на резултатите, че не мога да ги търпя. Не разбирам и защо го правят.

# 1 396
Да и аз искам да поздравя всички деца. Трудът, който са положили досега неминуемо ще бъде възнаграден, ако не при този изпит, то при следващите такива. Важен е пътят. Ако се върви целеустремено по него, с упорство, трудолюбие, целта рано или късно ще бъде постигната. Научиха важни уроци. Някои от тях са разочаровани, но не са се провалили. Просто такъв е животът. Продължаваш напред. Животът едва сега започва. Целият свят е пред тях, само да имат желание да посегнат към него. Ще се справят всички и ще намерят своето място.

# 1 397
След като ми отказа да погледнем теста, изпуших две кутии цигари и направих отчаян и неуспешен опит да намеря езикови училища с удвояване на БЕЛ в балообразуването, май е редно просто да изчакам 29 юни Joy
И аз съм така с цигарите Sad Да не говорим, че заради опит за диета, не консумирам алкохол от месеци. Ама преди малко пратих ММ за едно розе и смятам да си го изпия тая вечер, при това сама Simple Smile
Има доста у-ща с БЕЛ * 3 -  да живеят филтрите в ексел - с интензивно английски и профил чужди езици са:
134. СУ "Димчо Дебелянов"
96. СУ
1 СУ " Пенчо П. Славейков"
138. СУЗИЕ "Проф. Васил Златарски"
12. СУ

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 20:19 от ТришаР

# 1 398
  • София
Скрит текст:
Здравейте,
 Да попитам синът ми е писал на белова по БЕЛ много е драскал и зачертавал и са му казали да си препише на друга белова после са сложили и двете белови в плика, като са отбелязали, че едната белова е първа тоест истинска има ли възможност да се анулира работата му?
До колкото ми е известно, изпитен комплект може да се подменя само по време на първа част. Допълнителни листове за белова няма.

Не са допълнителни листовете, той е бил изписал страница и половина и е започнал отначало на другите листове, за белова са предвидени 5 ако не се лъжа.
Хм. От разни документи бях останала с впечатлението, че беловата е три листа, а черновата - четири.
Но значи беловата не е " друга", а си е част от неговия изпитен комплект.

Да, не е "друга" от самия комплект е, три са били листата за белова наистина, изписал лист и половина със задраскване и грешки и преписал на още лист и половина на чисто. Каза, че на беловата е писал двустранно, това разрешено ли е?

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 19:48 от Медунка

# 1 399
  • Пловдив
Направихме проверка с дъщеря ми. Първи модул без грешка. Във втори модул има грешки и недорешена задача. Много се надяваме да получим около половината точки там. Доволна съм и съм горда с детето. Положи много труд, аз изхабих много нерви, но мисля, че резултатите и по БЕЛ и по МАТ ще ни удовлетворят.

# 1 400
Не знам дали мога да се съглася, че в София напрежението е по-голямо.
При нас в прованса имаме само 1 училище, което искаме, с 3 паралелки.
Абе, дано с всички деца се случат нещата по правилния начин. Много се надявам, особено които са положили усилия.
А мисля, че всички родителски тела, които пишем тук, са на деца, положили усилия.

Wink

# 1 401
  • София
Беше много трудна учебна година. И още не е свършила, но все пак най-голямото напрежение мина (или поне така се надявам). Поздравления за всички малки герои, борили се с ДО и НВО! Успех и дано наистина всеки да си намери най-доброто място и неговото училище.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 19:53 от esma

# 1 402
Триша, много благодаря. За138 знам от колежка от миналата година, че БЕЛ е водещата оценка, но сега нещо не го открих.
Аз днес пих бира, а бира не съм пила от години. Но това намерих:)
Моят хубавец много не мога да го похваля с трудолюбие и отдаденост на НВО, но пак си го обичам:grinning:

# 1 403
  • София
Може ли компетентно мнение - На 21В е намерила само един корен, а те са два. Подточката е за 4 точки, дали ще й се признае за частично решение и ще получи ли точки?
Не, няма да се признае.

# 1 404
да, ще получи половината точки.
в миналогодишна матура това беше разписано подробно, и като го видяхме снощи - набивах канчето: че има ли х квадрат - задължително са 2 броя корените, или ти орязват половината точки/

считам, че и тази година пак ще е така по отношение на оценяването

# 1 405
Сипвам си бЕл пелин, не съм пила от месеци..
Поводът си заслужава, ако баловете се запазят и няма грешки при пренасянето на тестовите отговори Simple Smile ще има голям избор, за момента оставяме  сметките и подредбата за след 26-ти

# 1 406
  • Отвъд алеята зад шкафа
Може аз нещо да не съм разбрала, но дъщеря ми каза, че на 1 модул не са имали чернови изобщо, това така ли е?

Също се оплака от квесторките, през цялото време са си говорили по между си и са шумяли без да се съобразяват.

# 1 407
  • София
да, ще получи половината точки.
в миналогодишна матура това беше разписано подробно, и като го видяхме снощи - набивах канчето: че има ли х квадрат - задължително са 2 броя корените, или ти орязват половината точки/

считам, че и тази година пак ще е така по отношение на оценяването

Конкретно в днешната задача са два, да. Наличието на квадрат не означава обаче автоматично да набиваме в нечие канче, че корените на уравнението са два. Децата следва да помислят, а не да наизустяват някакви положения.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 20:17 от пенсионирана русалка

# 1 408
Amanda, моят пък съвсем не мога да го похваля с трудолюбие, еле пък с отдаденост съвсем. Той и трудолюбие - оксиморон. Ма като не е случил на майка щ, ще си носи последствията.
Все пак мисля, че малко или много, оценява канските ми усилия и приема, че е за добро. Ама пак си го мързи, миличкия.

# 1 409
Проверихме , помнеше почти всичко от първи модул три грешни и две не ги помни .
От втория 21 вярна ,  на 22 а и б са му верни за в и г не ги е дорешил за г е стигнал до 400 , но трябвало да прибави и 150 та тук точки без да е решена докрая дали има ?На 23 а и г верни , б частично .

Общи условия

Активация на акаунт