Вижте календара - СЕПТЕМВРИ наближава

• 14 885
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Марианка, Леси, всичко ще е наред - всички ние сме с вас! Чакаме вести от щъркелчетата ви!

Честно да ви кажа, албумът "Нашите бебоци" ми е най-любим от всичките ни албумчета! Най-редовно си разглеждам снимките на малките съкровища. Да са живи и здрави всички!

Лека нощ от нас с Бебко!    bouquet

# 256
Мария Х., честита ти Анна, колко лесно и бързо си родила, на всички ни пожелавам такова раждане Laughing Епизиотомия направиха ли ти или се разкъса от раждането сама?
Алфира, Т една и съща и в стаята и в банята, ние имаме печка в банята и я включвахме малко преди да влезем, то се усеща, да е топличко, стайна Т никога не съм се обременявала да меря. Но горе-долу за къпане и обличане съдехме по себе си, никога не сме обличали и гледали Цецо с една дрешка отгоре нашите, както казват някои, че трябвало да има детето. Не! Детето, независимо дали беше бебе е облечено както нас. За къпането до годинка и половина съм къпала само със сапуна на Чико, едва после взех шампоан за косата. Излишно е според мен шампоаните за тяло. А самото къпане на новородено е много лесно и бързо, не се страхувайте, само гледайте и поискайте от акушерките в болницата да ви дадат да го направите поне веднъж, аз на никого не съм давала Цецо да го къпят! Баби имам предвид!
Маминка, понеже не съм се отопчила много, а съм само на корем, си взех мерките точно преди да забременея от дрехите, които носех и така прецених. Просто си взех, ако Т ми е била 70-75 си взех размер S с Талия 65-68 см, нещо такова. Не искам да излизам без колан от болницата за това го взех сега.
Валентин, успех  Mr. Green
Леси, съвсем нормално е, не се обвинявай, ако знаеш пък после какви мисли ще те спохождат ще ти иде от сега да се  #2gunfire
Марианка, успех!!!
Денис, честито ви пъпче! Аз съм го заровила на тенис-корта, няма да го оставя в къщи да става домошар, я  Mr. Green

# 257
Добро утро, момичета!
Снощи заспах към 2, а днес в 6 часа вече бях  Shocked Реших, че вместо да се мъча в леглото, по-добре ще е да стана и да се пооправя - отивам да давам кръв и урина.
Много се вълнувам за Лесси и Мари-анка... От рано-рано съм ги замислила и силно се моля всичко да мине супер леко и приятно и за двете.
Нещо ми е леко свито в стомаха... /или по-точно там където беше преди/ Нещо като притеснение, нещо като страх, нещо като предчувствие... странно.  newsm78 Дано да няма причина  Praynig Този въпрос - дали пък няма да е днес, е първият, който ми минава сутрин през главата.
Денис, за пъпчето има поверие да се хвърли някъде символично - в зависимост от това каква професия, реализация и т.н.желаеш за детенцето си /напр. Миланската скала, ако го орисваш да бъде музикант...  Wink/
Афродита, мерси за инфото   bouquet Мн ми харесва подходът ти към отглеждането на бебчовци. Дано и аз успея да го приложа - въпреки че се бях нстроила да поддържам 2 температури - 1 - по-висока за къпане и 2ра - с няколко градуса по-ниска в спалнята. Ох да стигнем до там.
Пожелавам на всички ни бебеносен щастлив ден!  Heart Eyes
Спарки, къде си?

# 258
Добро утро момичета и от мен!
Чакам с нетърпение новини от Мари-Анка и Лесси.Стискам им палци всичко да мине много бързо и благополучно.  Praynig
Денис разказите ти са много интересни,а снимките на Арен,който качваш са много хубави.На мен лично повече ми прилича на мъжа ти(без да се сърдиш)  Hug .Прочетох историята ти от конкурса"Как му казах че съм бременна" или по-точно как той ти е казал  Grinning .Беше ми много интересна.
Аз днес съм на преглед и се надявам всичко да е наред.
За сега довиждане и като се върна да има само хубави новинки Hug Hug Hug

# 259
Мария Х., честита ти Анна, колко лесно и бързо си родила, на всички ни пожелавам такова раждане Laughing Епизиотомия направиха ли ти или се разкъса от раждането сама?

Mr. Green

Не не са ме рязали,казаха че имам само охлузване,но понеже е 2ро ,последно раждане,доктора реши да  ме направи като " девственица"   Laughing

# 260
Добро утро момичета!
Какво ли става с Леси и Марианка newsm78 и аз като вас,откакто съм отворила очи съм ги замислила,ще чакам с нетърпение новини Praynig Peace!
Денис страхотен е Арен,толкова е сладък и на мен много ми прилича на теб,а ти толкова добре изглеждаш Hug,не мога да ви се нагледам,пу-пу!
Ирини защо ли ми е познато това чувство,което изпитваш всяка сутрин от известно време newsm78 Laughing?
И аз като Ави съм влюбена в албума "Нашите бебоци",постоянно си ги разглеждам и умирам от умиление.Всичките ни бебенца са ни страхотни,най-хубавите Joy-нали са си наши(септемврийчета)!

# 261
Ох, днес съм на консултация  Grinning
Много съм нетърпелива кога ли ще се появат новите бебенца Flutter

# 262
И на мен първата мисъл сутринта ми беше: Кои ли ще се похвалят днес?!

# 263
  • Стара Загора
И на мен първата мисъл сутринта ми беше: Кои ли ще се похвалят днес?!
От октомврийките съм...обаче преминах всичките месеци с вас и гордо мога да кажа, че всеки ден първо проверявам телефона си /за иринито/ и после влизам тук за да видя дали сте увеличили бебоците Heart Eyes
Леко раждане и пухкави и най-вече здрави бебоци ви желая мамчета Hug

# 264
Ех момичета,здравейте!Много е гадно без нет.
Днес ще си мисля за Лесси и Марианка и ще чакам хубави новинки.
На всички в очакване стискам палци и успех.Иринии а дано и аз имах някакво предчуствие за 28-ми,ама не още сме си двенките.Интересно нещо е бременността при мен както и при теб като че ли всички индикации за скорошно раждане изчезнаха.Имам предвид че контракциите ми доста понамаляха,а пък уж ми падна тапата и си имам обилно течение.Но така е по добре че беболинка ще си расте още в мама.Може би утре ще разбера и кога ще е срещата ни на 8.09 или 11.09,което е доста обнадеждаващо.Д-р Асенова е много доволна от нас,а аз от нея,защото успя да ни стабилизира и сега бебка и остава само да си дебелее.
Днес очаквам и други хубави новинки.

# 265
Здравейте, дами Hug
Сега се връщам от ЖК и освен че растем и хубавеем Crazy с друго не мога да се похваля Crossing Arms Това детенце не смята скоро да излиза Crazy

# 266
  • sofia
Здравейте сладурки!
И аз като вас чакам хубави новини поне от Леси и Марианка.
Искам да честитя именния ден на Александър на Мерци и да му пожелая да расте жив и здрав и името му да му донесе много слава  Simple Smile!Честит празник и на всички, които имат близки празнуващи днес!
Четох ви тези дни обаче ми беше скапано и реших да не развалям чудесното весело и еуфорично настроение тук с грижи.
Сега ви пожелавам лек и усмихнат ден, и си мисля от днес натам всички вече сме в деветия месец и следващите седмици предстоят да бъдат изпълнение с най-красивите емоции. Желая успех на всички и нека Мария Х. ни е талисман и всички раждания да минат леко и безпроблемно като нейното.

# 267
И аз  чакам новини от  Леси , тя вчера  ми писа ,че ще  ми прати смс ....

Направо тръпна, би трябвало бебко да се е родил вече  Grinning
В св. Лазар  за  планово секцио се  влиза в  операционната някъде  към 9, 9 и нещо ....

Ох  много се  вълнувам  Grinning

# 268
  • sofia
И аз  чакам новини от  Леси , тя вчера  ми писа ,че ще  ми прати смс ....

Направо тръпна, би трябвало бебко да се е родил вече  Grinning
В св. Лазар  за  планово секцио се  влиза в  операционната някъде  към 9, 9 и нещо ....

Ох  много се  вълнувам  Grinning
е споко! после трябва да мине и в следродилна и да получи поздравления от всички  Grinning, скоро ще има хубави новинки сигурна съм   bouquet и ти веднага ще пишеш нали?!

# 269
  • В света на мечтите
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИЯТ АЛЕКСАНДЪР НА МАМА МЕРЦИ!
Да ти е жив и здрав и много да слушка, да стане голямо и хубаво момче за радост на мама и тати!

Много се вълнувам за Мари анка и Леси.

Най-накрая и ние за 30,09 влезнахме в деветия месец. Вече вълненията ни стават не дали ще стигнем до заветният девети месец, а кога е ВЕЛИКИЯТ момент. Вие знаете какво е.
Някак си ми е странно днес. И аз не мога да го обясна.
А моята малка принцеса от 2-3 дни е много кротичка. ПРеди риташе все едно ще ми излезе през корема, а от няколко дни само се протяга. Това дали трябва да ме претиснява? Как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт