Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните поздравления и реакции на форум по повод раждането на деца?
Какви съвети се споделят за справяне с подутите крака по време на бременност?
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните поздравления и реакции на форум по повод раждането на деца?
-
Какви съвети се споделят за справяне с подутите крака по време на бременност?
Форумът споделя съвети за справяне с подутите крака по време на бременност, включително избягване на стоене дълго време, повдигане на краката, трениране на мускулите на прасците, носене на обувки без токчета, избягване на солени храни и напитки, носене на специални чорапи и прилагане компреси и масажи.
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Форумът споделя опит за прием на желязо по време на бременност, като се посочва, че е важно да се пие с витамин С за по-добро усвояване и да не се приема с млечни продукти, защото затруднява резорбцията. Също така се препоръчва консумирането на плодове, богати на витамин С, заедно с приемането на желязо.
-
Какви са тези големи меки подложки за повиване?
-
Какво представлява разкритието при бременност?
Mama Igi-август-33г-София-2ро бебе
, Шейново
Bori-Ana - мама на ангелче
за да добавяме снимки към албума ползваме този сайт и регистрация

Хайде стискам палци
Ох, това кръвно... Пак едни вълни, краката ми се подкосиха, едни бели петна пред очите, изпотих се цялата
И махам махам с една брошурка да се разхладя, всички ме гледат, а някой да се сети да ми отстъпи ред
неее много лоши тия хора бе
Ама геройски изтърпях и после седнах до климатика за 20-на минути да ми светне малко и сега ще си лежа. Ще влизам пак, че може да има някоя нова изненадка 
МНОГО ДА Я СЛУША. И МАМА МНОГО ДА СИ Я ГУШКА.