Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните поздравления и реакции на форум по повод раждането на деца?
Какви съвети се споделят за справяне с подутите крака по време на бременност?
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните поздравления и реакции на форум по повод раждането на деца?
-
Какви съвети се споделят за справяне с подутите крака по време на бременност?
Форумът споделя съвети за справяне с подутите крака по време на бременност, включително избягване на стоене дълго време, повдигане на краката, трениране на мускулите на прасците, носене на обувки без токчета, избягване на солени храни и напитки, носене на специални чорапи и прилагане компреси и масажи.
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Форумът споделя опит за прием на желязо по време на бременност, като се посочва, че е важно да се пие с витамин С за по-добро усвояване и да не се приема с млечни продукти, защото затруднява резорбцията. Също така се препоръчва консумирането на плодове, богати на витамин С, заедно с приемането на желязо.
-
Какви са тези големи меки подложки за повиване?
-
Какво представлява разкритието при бременност?
СТИСКАМ ПАЛЦИ!!!!!!!!!
не6то като предменстуралните са,кръста рядко ме боли,при вас как е?Моят лекар е отпуска и се 4удя при кой да ходдя.

Толкова е гадно,направо не можах да легна наникъде,д-рът ми каза че мога да взема Талцид и ако довечера положението е същото,ще пробвам!Ребрата не спират да ме болят,също!Успокоявам се ,че малко остава,все пак дълъг път извървяхме заедно!
,може би като отида на консултацията в сряда!