Вижте календара - СЕПТЕМВРИ наближава

• 14 873
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
 Момичета искам да ви кажа като мама с опит, че анатомичните корита са много удобни. Баткото все още ползва коритото когато иска да си поиграе преди къпане. Стои седнал в него и когато е готов за изплакване ляга на частта с наклона и глава навън и като във фризьорски салон му мия косата.
 За подложката за повиване съжалявам, че чак сега купихме и че предния път съм се мъчила. Докато облека детето кръста ми се схващаше и едвам се изправях.

# 61
Здравейте! Честито на новите мами и татковци! Да растат бебчовците щастливи,закриляни и здрави Heart Eyes   Hug Simple Smile
Да споделя-днес беше прегледа ми за разкритие-тъй нареченото туширане- 2.5см.Доктора каза,че до неделя можело и да родя!МНого  се вълнувам!

Здравейте момичета, искам да ви питам нещо, някой от вас пие ли желязо Феро-фолгама? Аз го започнах от вчера, но някъде бях чела , че желязоо е безсмислено да се пие без комбинация с витамини, вярно ли е това? Вие само така ли си го пиете? newsm78

Аз също пия Феро фолгама! Не съм чувала такова нещо,а си мисля,че лекарят щеше да каже.

# 62
Момичета имам да ви съобщя една страхотна новина - мария Х. преди десет минути роди прекрасно момиченце АННА - 3700 кг
От цялото си сърце й пожелавам да расте здрава, слънчева и лъчезарна като братчето си Калоян и да носи много радост на мама, на тати и на бати  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 63
Здравейте и от мен!
Виждам ,че еуфорията и нетърпението за срещата с нашите бебоци вълнува всички ни.
И аз като вас съм обзета от противоречиви мисли : страх и нетърпение за събитието.
Честно да си призная още с нищо не съм готова -нямам нито чанта за болницата ,нито съм купила нещо на бебка.Все отлагам пазаруването.
Нощно врем спя много лошо -не мога да си намеря удобна позиция ,коремчето вече много ми тежи.Все още ме болят костите отдолу и тазобедрените стави.какво ли означава това?

# 64
  • Varna
ЧЕСТИТО НА МАРИЯ Х.!ВИЖДАМ ЧЕ КЛАМЕРЧЕ МЕ Е ИЗПРЕВАРИЛА С ХУБАВАТА НОВИНА HugДА Е ЖИВА И ЗДРАВА АНИТО И САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ ДА ДОНЕСЕ НА МАМА,ТАТЕ И БАТЕ КОКО  bouquet

# 65
Честита рожбичка на Мария Х.! Да е жива и здрава малката Анна за радост на мама, тате и бате! Мария, бързо възстановяване!  newsm51  ylinfant

Радвам се, че тези дни ни се родиха няколко момиченца, че както започнахме с момченцата - трябва да има баланс!

# 66
  bouquet ЧЕСТИТО НА МАРИЯ Х.!!! Да е жива и здрава малката госпожица за радост на всички вкъщи !!!  bouquet

# 67
  • sofia
Честито на Мария!Да и е жива и здрава Ани, много да радва всички около себе си и разбира се да е много жизнерадостна!На мама скорошно възстановяване и завръщане в нашите редици! newsm51

# 68
Здравейте и от мен момичета.
Честито момиче на мама мария х. Да и е живо и зсраво и скорощно въстановяване за мама. 1crib

Ох , виждам вече колко сте нетърпеливи всички, както и аз. С нетарпение чакам бебето, а в същото време има и доза страх от самото раждане. Незнам какво да кажа. Cazo и аз като теб не сам купувала нищо за бебка, само нещата за болницата. Таткото иска да пазарува след като се роди бебето. Дано успее да се справи с тази задача. Аз само ходиа и му казвам къде и какво сам си харесала. newsm44
bebe_dundi много се вълнувам за теб. Значе ти имаш толкова малко до срещата с бебо. Успех мила и ще стискам палци.
Аз днес ще излезна да си купя ношници, мосля че 2 са достатъчни. Как мислите вие? newsm78
Mertzy как е бебето? Слушка ли те?
Мен също не са ме гледали за разкритие, от кога започват да гледат? newsm78 Моите гърди пък са вихаги мекички. Казаха ми да ги разтривам с мокра кърпа за да загрубеят малко и когато после бебо сучи да не ми се разраняват. Все още не сам получавала болезнени контракции, просто от време на време ми се стяга корема, мисля че са подготвителни...
Ако искате даите на някоя от вас телефона, за да имам вразка с вас да ви информирам,като трагна да раждам... kyllmg

# 69
  • Варна
Честито на Мария.Да е послушна малката Анна,много да спинка и да папка  bouquet

# 70
Честито на новата мама Мария,само щастие и радост да огряват лицето й,да я слушка малката принцеса и да и носи само положителни емоции!!!
Почти не остава ден без хубави новини и увеличаване на септемврийските бебоци,ох,колко много се вълнувам,а кавалерите очевидно дават път на дамите!  bouquet Grinning

# 71
Честити момиченца на Кимбърли, Стес и Мария Х.! newsm51 newsm51 newsm51 Да са им живи, здрави и с много късмет родени!
Радвам се, че тези дни ни се родиха няколко момиченца, че както започнахме с момченцата - трябва да има баланс!
Peace
6 момченца и 6 момиченца. Те девойките явно са чакали влизането на зодия Дева Simple Smile!
Ох, че е хубаво!
Активността отвсякъде е налице! Голямо четене падна!
Бебе Дунди, Илео, значи съвсем скоро очакваме новини! Късмет!
Валентин, успокой се! Една усмивка и малката прицеса ше се появи!
Сладурче, Мерци, много са ви сладки мъниците! Пу-пу да не им е уроки! Чакаме още снимки и от другите мами!
Ирини, благодарности за споделеното относно църквата! Аз си мисля в неделя да отида!
Относно Феро-фолгамата - аз я пих през 7-я месец, тя не е само желязо, ами имаше и фолиева киселина и витамин В12 и още нещо, ако не се лъжа. Няма нужда да се пие с разни други витамини! При мен свърши работа - от 104, хемоглобинът ми скочи на 113. Сега пия Сорбифер Дурулес.
Хайде, лек ден на всички! Hug

# 72
Честито на Мария.х,да й е жива и здрава дъщеричката и много радост да носи вкъщи!Бързо възтановяване на мама и скорошно прибиране в къщи с малката принцеса.  bouquet
Ето ме отново в къщи без грам признаци за раждане,след като изядох 3 кутии с ананас снощи и резултата няма.Ирини това с туширането на доки съм го оставила за резервен вариант,само като си спомня как ме болеше този вид преглед и честно да си кажа малко ме е страх,но в краен случай няма да имам избор,пак е по-добър варианта от системите.
Благодаря ви момичета,че съприживявате моите тревоги по този мил начин и се опитвате да ме успокоите,наистина много се радвам,че ви открих и съм с вас в този момент Hug,надявам се и аз по някакъв начин, с каквото мога да ви бъда полезна.
bebe_dundi дано скоро да гушнеш твоето бебенце и всичко да мине  по вода,ще чакаме новини!  bouquet
ileo и на теб стискам палци всичко да мине наред!

# 73
Честито на Мария!!! Да и е жива и здрава малката Анна и много много да я радва!!!
Илео, Бебе Дунди , стискам палци всичко да мине по вода  newsm10

# 74
Честита госпожица на мама Мария х.Да и е жива и здрава и много,много да я радва.  bouquet
Валентини тъкмо се надявах да си ти следващата  Praynig.Нищо не се отчайвай,когато е писано ще родиш.Всички вече нямаме търпение.
Спарки,Илео и Бебе Дунди стискам ви палци и на вас Peace

Общи условия

Активация на акаунт