Вижте календара - СЕПТЕМВРИ наближава

• 14 886
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен честити бебчета на всички мами да са ви мноооого здрави а на мамчетата бързо въстановяване.   bouquet
Ние сме добре като не броим подуването и киселините но не пия нищо засега смятам че не са толкова силни. Бебо вече доста силно ме бута понякога така ми се опъва корема имам чуството че ще се пръсне и бебо ще излезе. При вас случва ли се?
И аз си взех няколко чифта памучни бикини за родилния дом а дори да не ми позволят да ги нося там ще ми свършат работа вкъщи да ми е удобно докато се въстановя. Взехте ли си превръзки за родилния дом и ако да какви памучни или копринени?
Освен молитва за леко раждане съм чула че е хубаво и да имаш нещо осветено в себе си докато раждаш и след като дълго се чудех какво защото тогава нали си почти без нищо накрая реших това да е 1 малка обица която нося на втората дупка на ухото си. По принцип не съм суеверна но ако не помогне няма и да навреди. Смятам да отида до Бачково защото там има и 1 стара икона на Дева Мария покровителка на майките и децата.
За коритцата – и аз мисля като Ирини че тези с махащия се шезлонг вътре са по-практични за да се ползва и след като бебето поотрасне и за да не пречат тези извивки ако са на самото коритце? Вие какви си взехте?  newsm78
А за плот за повиване сгурно няма да взимам не ми се струва удобен и не си заслужава парите ако не ми е удобно на леглото ще сложа 1 одеало на шкафа за да стане меко и готово.
За пелени си взех бархет с чудесен детски десен за 4 броя а тензух за съжаление имаше само бял – за  броя и една шивачка ще ми ги ушие.Не излиза по-евтино даже май по-скъпо но готовите бяха само бели и не ми харесват толкова.
Иначе и моята чанта за родилния дом още не е готова но тези дни се заех по-активно с покупките и приготовенията и смятам до 1 седмица да се подготвя както за раждането така и за посрещането на бебо.
Ирини ако намериш време смени ми щъркелчето със синьо защото засега прогнозите са 2 на 1 в полза на момче. Благодаря!   bouquet
Леко раждане ако някое бебче реши да излиза  Laughing

# 76
Здравейте мили сладки септемврийски и не до там септемврийски мами! Wink
Огромни честитки на Стес и Мария Х! newsm32 newsm32
Нека сегашното ви щастие се умножава с всеки изминат ден все повече и повече! newsm51
Милички бебе Дунди и Илео с вас чакаме с нетърпение !Толкова е вълнуващо!
Зия и Леси просто сте големи сладурани във вестника! Ще идваме на уроци по повиване при вас Wink
Момичета имате една виртуална почерпка от мен newsm38 - обадиха ми се че малкото ми писание е избрано от журито на конкурса Как му казах че съм бременна и беболина ще има подаръче  Gift Във вторник ще е събитието и ще ида ако бебка не реши друго Blush
Хубав ден на всички и умната!А ако не умната - русата  Grinning

# 77
  • Varna
Момичета относно ваничките имам и анатомична и обикновена.Обикновената не съм я ползвала нито веднъж.Анатомичната е супер удобна.Моят съвет е да си вземете такава и няма да съжалявате за избора си.

# 78
Благодаря ви за пожеланиятя! Hug
Освен молитва за леко раждане съм чула че е хубаво и да имаш нещо осветено в себе си докато раждаш и след като дълго се чудех какво защото тогава нали си почти без нищо накрая реших това да е 1 малка обица която нося на втората дупка на ухото си. По принцип не съм суеверна но ако не помогне няма и да навреди. Смятам да отида до Бачково защото там има и 1 стара икона на Дева Мария покровителка на майките и децата.
Аз съм си приготвила медальонче на Света Богородица. Да ни закриля!

# 79
Честито Мария  bouquet  bouquet  bouquet у
Също на Стес , Муцка, Кимбърли честита радост, и ооооооо- за малко дА реша че и ти Каролина си готова ноо има още време Laughing
на мамите героини здраве радост Heart Eyes

Съжалението е само мое че не влизам толкова често при вас Confused но тъй като вече и аз съм официално в деветия нямам мира да седя - като майка-зайка се щурам и изтърбушвам цялата къща  /нали знаете че зайките се проскубват и правят от пуха си гнезда за бебетата - много са трогателни /.
От тоновете днес резултата е "реактивно бебе"- било отлично Grinning Гъбки  Whistling НЯМАМ
Стаята ни е супер с новия под и цвят, люлката, шкафа за повиване  и легълцето се надявам скоро да пристигнат.
Ирини надявам се и аз да се добера до черквата за молитва Praynig, иначе мама  пуснала месечна литургия и дава пита на 15сти авг. в черква./заглавието на темата е страхотно но се засрамих защото все се губя напоследък като активност/
Притеснявам се, че коритце още нямаме, но по снимките анатомичното мнооогп ми допадна със стойката за вана.Благодаря ви!
Сякаш доооста понаедрях Shocked да ви кажа Embarassed
Нощно време се будя вече от вълнение а не от киселини....
Кажете коя е хубавата електрическа помпа за кърма и да вземам ли и ръчна?????? Thinking
Вече се спряхме на име твърдо - класика.
Дунди, Илео, Валентин чакаме новини щастливи и много ви мисля baby_neutral
Cazo за тазовите болки е неизбежно. То ни разширява и слиза надолу и аз се усещам как се разтварям като роза  Laughing Всички смекато пуканки нзависимо в какъв ред - прак!! и ето ти рожден ден Laughing/въпреки че аз ще съм секцио/
Целувки маминки!

Леси как си какво ново при теб?

# 80
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА МАМА МАРИЯ!!! ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО И БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА!   bouquet

Аз тия дни зачестих с разходките и те оказаха своя ефект. Коремчето ми толкова се е смъкнало надолу, че ми е трудно да седя със затворени крака. А през нощтта имах непрекъснато болки в кръста и такива като предменструални. Вероятно това се дължи на слизането на бебето в таза. При вас така ли е?
Другото, което е, че бебо е много активен и през деня и през нощтта. Така ме рита и се мести, че понякога даже се обезпокоявам дали всичко е наред. Съвсем ясно му виждам движенията и частите на тялото - най-вече крайниците и главичката. А може просто и да имам голяма фантазия.  Joy

# 81
Честито на Мария Х!Да й е жива и здрава дъщеричката и само радост да й носи   bouquet
krissie, относно магнерота като влязох в 9-ия месец доктора каза веднага да го спра
Аз също вечер трудно заспивам от киселините, но като си хапна няколко парчета диня и всичко изчезва и спя като къпана Grinning
Бебе дунди и Илео чакам с нетърпение радостни новини и от вас Heart Eyes
Валентин, не се притеснявай всичко ще стане, когато най - малко го очакваш! Трудно ми е да те успокоявам, защото съм в същото положение и чакам във всеки един момент, но на малкия юнак май не му се излиза...Довечера ще пробвам с ананаса и лютото да видим какво ще стане!
А утре да видим коя ще се похвали! Joy

# 82
ЧЕСТИТА НИ АНА, НА МАРИЯ Х. Нека цялото семейство бъде здраво и винаги усмихнато, а малката хубавица да е родена с голям късмет.

Зия и Лесси, само аз ли не съм ви видяла  Sad Сигурно сте супер.

Преди малко говорих със Стес, която е много трогната от вниманието и пожеланията ни. Каза, че е безкрайно щастлива и че вече и носят малката Рая за кърмене. Преместена е във Вип и се възстановява лека-полека.

Аз имам тревоги относно обило изтичащото рядко течение от мен... Не е напълно прозрачно, за да съм убедена, че са води, нито пък е толкова обилно и през няколко часа ... Но, като не знам.  newsm78 Blush Днес в Шейново един док ми обясни, че с наближаването на раждането често пъти и течението се засилвало, но аз не съм мног спокойна. Моля напишете какво знаете по въпроса.

# 83
  • София, Дружба 2
Честито на Мария Х! Да ви е жива и здрава рожбата и много да ви радва!  bouquet

# 84
  • Munich
Честито на Мария Х! Да ти е живо и здраво детенцето, а ние чакаме снимки!
Mertzy, наистина прекрасни дечица, много радост да ви носят!
илео и бебе дунди, успех ви желая и аз!
bonne_esperance, честито и на теб за наградката! може ли да кажеш кой е твоят разказ? Аз влязох и попрочетох някои и два-три ме разплакаха, много вълнуващо, а и много изобретателни мами, бе! И търпеливи... Да криеш толкова време великата вест... На мен тестът ми отчете на третата секунда, изскочих от тоалетната от нетърпение със свалена пижама до коленете  Mr. Green и изкрещях новината на мъжа ми, който си хапваше сладко-сладко закуската преди работа. Грам романтика няма... сега ме е яд чак, че не съм се стърпяла, за да направя момента незабравим  Simple Smile
валентин много ти съчувствам за очакването, пожелавам ти много търпение, но ти си опитна мама вече и си го изживяла веднъж, така че ще овладееш нервите, не се съмнявам. Но и бебешорът няма къде да ходи, ще не ще, ще излезе, рано или късно. Използвай времето да се наспиваш (ако е възможно)
ирини и при мен се появи това течение преди два-три дни, даже сутринта като станах, понеже не бях сложила неизменната превръзчица, а бикините ми бяха дантелени и съответно пропускливи, ми потекоха няколко капки по вътрешната страна на бедрата! Моят лекар каза същото като твоят. И аз реших да игнорирам проблема. А и аз имам 4 седмици още и въобще не мисля за раждане, искам още разходки и спане до 11ч.  Mr. Green

# 85
АННА на 2 часа

Страхотна е малката дама: 3700 кг и 50 см.
Невероятно пухкава и в същото време нежна.
Страхотни са!  Heart Eyes

# 86
  • София
 newsm51 newsm51 newsm51Честити момиченца на Кимбърли, Стес и Мария Х.!

Илео, Бебе Дунди , стискам палци и скоро да има новиви от вас.

Момичета, на мен ми се възпалиха очите. Много са червени, сълзят непрекъснато и сърбят. Не било конюнктивит, а само леко възпаление. Било станало от намалената имунна защита. Някоя от вас да има подобни оплаквания? И как точно да се оправя? Не мога да стоя пред компа, нито да гледам ТВ. Изобщо кофти

ирини
, при първото ми раждане също беше така, може би седмица преди това. Не се притеснявай

Чао, момичета

# 87
Дас, на мен ми беше станало така на очите преди 2 седмици. Оказа се, че са по-чувствителни и реагират на климатичн иинсталации в обществени сгради... /бях ходила в Мол София/ Денис също се беше оплакала от подобн онещо. Явно не е нетипично. Благодаря за коментара ти за течението - значи наистина идва момента!!!!  Embarassed Дили-пили - днес и аз съм точно с дантелени гащи и ефектът беше като при теб - стичане по вътрешната част н абедрото... Явно е нормално  newsm78
Кламерче, мерси за инфото и за страхотната снимка. Мария нормално ли роди? Защото н ебеше споменавала за секци преди... Сподели подробности?
Алфи - майко-зайко - искаме снимки от заешката ви бърложка!!! Crazy

# 88
  • Varna
Мария Х.роди нормално днес.Всичко е станало много бързо.Имаше уговорка с лекар да предизвикат раждане със система,но не се е наложило.Само са и спукали водите и скоро след това са започнали контракции.Доколкото знам е родила за около 2-3часа,но тя ще разкаже по-подробно като се прибере у дома с бебка.

# 89
Честито на мама  Мария Х за малката красавица Анна    bouquet

Още едно момиченце в  септемврийския  отбор,  много се радвам Simple Smile
klamerche ,супер си! Мерси много за снимките, светкавична реакция  Mr. Green

А защо няма  новини от Денис, хайде някой да й пише един смс  Grinning

Момичета, благодаря,  много сте  мили относно снимките ни във вестника  Hug
Ирини, ако искаш да  ни видиш погледни в  предната тема, която вече е заключена, на  14 страница,  мисля,  съм сложила снимката Wink

bonne_esperance, честито за  наградата.  bouquet Ще  можеш ли да ни дадеш линк към твоята  история, много ще  ми е  интересно да  я  прочета  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт