Вижте календара - СЕПТЕМВРИ наближава

• 14 889
  • 295
  •   1
Отговори
# 90

4естито, Мария Х.!!!
Добре дошла на белия свят, Анна!!!
Пожелавам на малкото сладко момиченце да е много здрава, щастлива и с късмет!

валентин, снощи си мислех за теб, че днес може да имаме изненада след ананаса. Странна работа, как на теб не ти подейства?  newsm78 Явно на твоята госпожица и е добре вътре на топличко и не й се излиза. Не се отчайвай, няма вечно бременни и твоят ред ще дойде.
Алфи, радвам се, че сте добре. Какъв цвят избрахте за бебешката стая? Радвам се, че сте избрали и името вече. Класическото и на мен много ми харесва. Ще си има и имен ден юнака. И аз още не съм си взела помпа за гърдите. Мисля да си купя електрическата на Авент, но след като изляза от болницата и ако реша, че ще ми трябва. Тук ако нямаме с бебо някакви проблеми ще ни изпишат на 36-я час след раждането. В Бг при нормално раждане колко дни се стои в болница?

Успех на мамите с паднали тапи и чакаме вести за нови попълнения в септемврийския отбор.

# 91
Честито на МарияХ,да е жива и здрава хубавата кукла на мама и тате!.Ама наистина е страхотно и голямо бебе,браво.На мама бързо възстановяване.
Иринии,това течение е нормално и при мен е много засилено,а иначе секрета ми е чист.

# 92
О колко е сладка малката голяма Анна! Мария, бра-ви -си - ммоооо!!!
Много е трогателно като видиш малкото съкровище ех Hug

Ах Ирини как ме разсмя Laughing Laughing Laughing Аз обаче със снимките... абе мн. сложно ми изглежда и даже не мога да разгледам вс. което сте показали Embarassed -срам но  Embarassed нататък ще се погрижа.
Сега преоритета е всяка от нас да си излезе с бебко живи и здрави!

Каролина това е практично за помпата . Ръчна за болницата/много била необходима/ а ако сме готови и електрическа после. АААА стаята е зелена ябълка със светъл бамбуков паркет. Много ни радва и не смеем да спим още там  Flutter пазим я за беб Simple Smile
След 5 дена изписват от секцио, около 2-3 след нормално раждане, а ако бебко има по-сериозна жълтеница съветват а не се правим на герои и да бързаме защото после не могат да ни приемат обратно.

Стискам палци на всяка контракцийка и тапа за да ни носят сладки новинки. На седми е пълнолуние и ще има доста изненадки Laughing
Лека вечер Heart Eyes

# 93
Честити бебчета на Кимбърли, Стес и Мария Х! Да са много здрави, усмихнати и да носят много радост на всички покрай тях!
Успех на всички, които са в очакване - стискам палци!

# 94
Добър вечер,момичета!
Днес следобед на моя глава изпих половин шише рициново масло,говорих с още един лекар и той каза,че няма проблем и аз реших да пробвам,със сигурност ако не помогне то пък няма да навреди и от 1 час имам нерегулирани контракции, но някои от тях са доста силни и сега седя и не смея да кажа на никой в къщи,докато не стане положението сериозно.Утре ми е термина и знае ли човек може да си родя точно на датата,в момента имам контракция и ще приключвам,стискайте ми палци този път да не е фалшива тревога.Целувам ви всички! Hug

# 95
Честити бебчета на всички,те заваляха като дъжд направо LaughingВалентин,айде ти да си следващата  Hands Thumbsup    Hands Thumbsup
Аз днес отидох с изследваниятя си за аналния секрет при доктора ми да видим какво да пия-изписа ми Гентамицин през устата-той по принцип не се абсорбира през стомашно-чревния тракт и се слага инжекционно,но в случая е подходящ,защото ще действа на червата само и ще трепе гадните бактерии коли.Иначе не се препоръчва за бременни инжекционно...След 7 дена пак ще дам посявка,не е хубаво да има патогенни бактерии от този тип-възрастния по принцип е носител,но новородените развиват тежки диарии с дехидратации,които трудно можели да се овладеят..В тоя ред на мисли си е доста важно това с изследването на секрета... Naughty
Аз реших да си купя стерилизатор Чико за миковълнова,побира шишенца от всякакви марки,докато този на Авент май само на същата марка трябва да са..
Това е от мен засега
  bouquet

# 96
Хайде, ВАЛЕНТИН, в очакване сме на една голяма сладка новинка от теб! newsm10

# 97
ЧЕСТИТА КРАСАВИЦА НА МАМА Х!  newsm51ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ДА Е ПОСЛУШНА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!
Валентин, стискам ти палци и чакам хубави новини!!! Hug newsm10
Мярия 85, благодаря за вниманието -  добре са дечицата (не бебето, а бебетата  Wink ), да не са им уруки, слушкат, папкат, акат и спинкат Laughing - това им е работата сега, трябва да растат.

# 98
Валентин, моля се с две ръце този път да не ефалшива тревогата, а да тръгне раждането - като река и така по вода да мине Praynig Да знаеш, че ще чакам утре първо от теб новини!!! Praynig
За гърдите /забравих кой пита/ - но и мен так аме наболяват зърната и ареолите. Сигурно се подготвят... не  е приятно наистина. Нямам нито коластра, нито нищо. Само дето от любопитство днес си сложих помпата на авент и щракнах веднъж... Такъв вакум се получи, че... Shocked още ме боли. Дано не съм си навлякла някоя беля. Confused
весселка, на мен като гледам май няма да ми взимат анален секрет  Rolling Eyes не знам какво да мисля...
зия и лесси - сладуранки сте големи  Heart Eyes

# 99
Привет от мен! Ех, отново имаме бебе и днес! Май ще е така до края на септември.
Честита  рожбичка на мама Мария.Х. Да е жива и здрава и с целия късмет на света да се роди!

Валентин, пожелавам ти много успех, стискам палци и на ръцете и на краката!
Иринии, аз питах за гърдите. Поне се успокоих, че не съм само аз с тоя проблем.

Лека нощ на всички мами и много  Hug

# 100
Ирини,по принцип и в лабораториите могат да ти вземат секрет и готово,не е задължително да е гинеколога.

# 101
Vessselka гласувах за теб(ако си ти де)в конкурса на списание "Моето бебе и аз".Вчера го получих и се надявам да си ти,защото съм виждала твой снимки в нашето албумче.
Валентини надявам се утре твоето щъркелче да ни зарадва.Пожелавам ти успех и много късмет Hug
А на всички други лека вечер и на които му е време да ни зарадва вече  bouquet

# 102
Mila 84,Благодаря ти:)И аз си пуснах снимка,сега ми се е паднало Laughing но снимката  лошо е излезнала,а беше  качествена

# 103
Мария да ви е честита прекрасната госпожица, много радости и усмивки да ви носи  bouquet
Ох момичета, предстои май още една безсънна нощ, от 2 часа се мяткам из леглото и не мога дори да задремя. Утре сме на сватба на наши приятели и ще изглеждам като зомбясало плондерче сигурно Blush Blush Blush Бебко и той постоянно се мятка наляво-надясно, имам чувството, че пак е застанал напречно, защото ми разтяга корема много смешно, къде намира толкова място да се върти и аз не знам hahaha
Да се изкажа и аз по въпроса с гърдите, ами моите ареоли имам  чувството че скоро ще станат черни нправо, така са потъмнели и са се уголемили. И другото интересно, което забелязвам , е че зърното на лявата гърда е сякъш по-голямо от това на дясната newsm78 #Crazy
Стискам палчета на всички , които очакват скоро време най-хубавото събитие и чакаме новинки от вас момичета Peace

# 104
  • В света на мечтите
ЧЕСТИТО НА МАРИЯ Х.!ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА АДАШКАТА АННА И МНОГО КЪСМЕТ ДА ИМА!

Общи условия

Активация на акаунт