Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните поздравления и реакции на форум по повод раждането на деца?
Какви съвети се споделят за справяне с подутите крака по време на бременност?
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните поздравления и реакции на форум по повод раждането на деца?
-
Какви съвети се споделят за справяне с подутите крака по време на бременност?
Форумът споделя съвети за справяне с подутите крака по време на бременност, включително избягване на стоене дълго време, повдигане на краката, трениране на мускулите на прасците, носене на обувки без токчета, избягване на солени храни и напитки, носене на специални чорапи и прилагане компреси и масажи.
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Форумът споделя опит за прием на желязо по време на бременност, като се посочва, че е важно да се пие с витамин С за по-добро усвояване и да не се приема с млечни продукти, защото затруднява резорбцията. Също така се препоръчва консумирането на плодове, богати на витамин С, заедно с приемането на желязо.
-
Какви са тези големи меки подложки за повиване?
-
Какво представлява разкритието при бременност?
Снощи малко ме понаболяха бъбреците, но но-шпа ми свърши добра работа, а пия и чай от босилек за целта. Днес отново съм по-добре. А тази нощ сън не ме лови и си седя пред компа. Едно вълнение ме е обзело, премесено с доза притеснение. Нали в понеделник е моята последна жк, когато ще решаваме датата за секциото. И вечер като не мога да заспя, ми се въртят едни мисли - дали ще е здраво бебето, дали аз ще съм добре след операцията и все такива. Абе, луда работа.
Утре като наредим стаята ще реша къде бихме могли да къпем бебо

шегува си се човека.

,харесва й вътре и явно ще е тогава когато тя реши-отсега се подготвям за характера й.
Приеми един съвет от мен, въпреки че е трудно да се постигне, просто се абстрахирай от тази мисъл, нека в главичката ти има само прекрасни мисли за бебчо и неговатя поява. Не се самонавивай, кажи си че няма да го мислиш толкова и ще видиш как ще ти олекне. Пък бебчо няма да седи вечно в коремката, момента наближава, хайде не се притеснявай и не ни оставяй сега ей, да пишеш постоянно, че ще тер мислим още повече така