Любители на котки - Тема 146

• 32 558
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Пинко, от известно време насам със страх отварях темата, опасявайки се именно от такава новина за твоята кукличка... Съчувствам ти много. В такива моменти повечето от нас си припомнят и за своите свидни изгубени душички, и е много тежко. Дано някога ги срещнем отвъд, където междувидовото различие няма да има значение, и ще можем да си кажем едни на други колко сме се обичали и колко сме си липсвали...

# 166
Момичета безкрайно благодаря на всяка една от вас за хубавите думи и поздравленията!
Успяхте да не накарате да се почувствам малко по добре в труден за мен момент.HeartHeartHeart

Пинко, много съжалявам за кукличка, вярвам, че тя сега е на по добро място!

Слагам тук и моята малка принцеса, истински приятел, всичко усеща и е неотлъчно до мен.

# 167
  • София
Chinnamon Cookie,аз пък мисля, че твоята майчица е съдействала оттам, където е, да те сполети това щастие, за да те утеши за загубата. И съм сигурна, че много се радва, и би искала и ти да си щастлива, колкото може!

# 168
  • София
Pinko, аз... Не знам какво да кажа...
Дори не знам за котето ли ми е мъчно или за вас повече...Душичката мила поне не се мъчи повече...
Цял ден прегръщам Блеко и го моля да е здрав.

# 169
Пинко, много ми е мъчно. Поне душичката не се мъчи вече. Прегръдки.

# 170
Пинко, прегръщаме ви... 😔

# 171
Пинко, моите съболезнования. Добре, че сте били с нея, когато ви е напуснала. Това е голяма утеха за нея. Ще се видите пак някой ден. Без болка.

# 172
  • София
Аз пак да попитам- откъде да купя кайма за животни или евтини месни остатъци, с които мога да храня много на брой бездомни котета на село? Интересуват ме конкретни магазини, в които има такава животинска кайма.
Търсих в месарските магазини и в кварталните магазинчета в София- никъде няма.

# 173
  • Велико Търново
Pinko, прегръдки от мен! ❤ Там, където е куклата, нищо вече няма да я боли! На вас пожелавам сила, за да се справите с мъката.

# 174
Габи, писах ти на лични за каймата.

# 175
  • Бургас
Пинко,много ми е мъчно за Кукличка!Моите съболезнования.
Знам,че никой няма да замести Кукличка,но вземете на детето ново приятелче,за да не страда.
Много прегръдки от мен!

# 176
  • На остров
Пинко много съжалявам, много е тежко.

# 177
Много, много съжалявам. А малкият как е?

# 178
  • София
Мацинка ми я няма Cry
От петък вечер не са я виждали пазачите.
Тя малко скиник си пада, та все още не губя надежда...

# 179
Ани, стискам палци да се появи 🤗

Общи условия

Активация на акаунт