Любители на котки - Тема 146

• 32 572
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
  • На остров
Ани дано се появи, при нас скоро ще стане година от както нашата изчезна.
Много е тежко и тъжно.

# 181
  • Бургас
На баба едната котка понякога с дни не се появява.
Обаче бяхме оставили едно от котенцата,стана много красива,пухеста котка-тя изчезна.
Още едно разкошно коте изчезна,но хората,които са го взели,са казали по-късно на баба,че са си го прибрали да го гледат вкъщи.
Много красиви котета ражда нашата котка,явно върти любов с персиец или ангорец.

# 182
Ани, стискам палци Мацинкс да се появи. Може да е някъде по любов. Ще си дойде. Flowers Four Leaf Clover

# 183
Ако не е кастриран е по любов. При нас на село се появиха няколко ухажори, но нашите моми са кастрирани, но те горките не го знаят това и пеят серенади.

# 184
  • София
Кастрирана е. И не е любовчийка.
Но обикаля надалече...
Снощи за капак и Блеки не ме посрещна като се прибрах и вечерята си пропусна...
търсих го и ревах... Прибра се към 22:00- не каза къде е ходил (стори ми се стресиран, но сутринта всичко беше ОК).

# 185
Ани, да се появява скоро Мацинката!  🍀🙏

# 186
Кастрирана е. И не е любовчийка.
Но обикаля надалече...
Снощи за капак и Блеки не ме посрещна като се прибрах и вечерята си пропусна...
търсих го и ревах... Прибра се към 22:00- не каза къде е ходил (стори ми се стресиран, но сутринта всичко беше ОК).

Тя може да е кастрирана и да не е любовчийка, ама мъжките това не го знаят. Могат да си преследват кастрирана котка за спорта и тя да не може да се прибере, да се е скрила някъде и да изчаква мъжкия да се откаже от нея. В момента са в период. Вървят на опашка (трима мъжки след една женска).

# 187
  • София
Прибра се разбойничката, току- що Heart Eyes Мокра и гладна. 4 дни е хайманосвала... Grinning
Голяма радост е, взаимна. Heart
Щях да я удуша от прегръдки и целувки, докато я подсушавах.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 13:26 от AnyHr

# 188
Дано да е фалшива тревога. Изпадам в паника като не си открия някоя котка.
ЕЕее, тъкмо и аз почнах да ти съчувствам! Браво.

# 189
  • Варна
Ох, сещам се Елена като решихме, че ще я прибираме. Тя живееше в двора на работата на ММ и една събота решихме, че той ще отиде, ще я обезпаразити и в понеделник ще я доведе вкъщи. Да, ама в понеделник диването го няма, във вторник също. Еййй, подивяхме, толкова виновна се чувствах, защото аз настоявах за обезпаразитяването заради Кетя. И в сряда на обяд ММ ми се обажда щастлив, че се е появила Laughing Затворил я в склада, че да не хукне нанякъде и вечерта я донесе. Кетя беше потресена, ама това е друга тема Joy

В момент на разбирателство Grinning :

# 190
Оххх...Майк би завидял на такава хаймана.. ама нали е апартаментен принц се задоволява само с перваза на терасата ,та да питам много ли е трудно да го науча да на повод и да идва с нас за риболов

# 191
Не бих си пуснала котето да се разхожда така по перваза. Много котки падат и за съжаление е въпрос на време да се случи. После или ще бъде ранено или ще изчезне.

# 192
  • Варна
Късметка и тя ходеше така, ама вече много е окръглена и измества центъра на тежестта Simple Smile

# 193
В началото на мен ми спираше сърцето, като го гледам....но има точно премерени стъпки.....и това се случва когато съм в къщи и под мой надзор..... живеем на 3 етаж..... затова питам мога ли да го науча да ходи на повод без да се дърпа и стресира.....вярвай ми детето си не пазих толкова....паднало,станало.....така се расте

# 194
  • София
Няколко пъти съм споделяла моя опит.
Купих някакъв нагръдник (за малко кученце) и започнах всеки ден да го слагам на Блеки, увеличавайки времето за носене (отначало лягаше). Като посвикна и започна да се разхожда с него, сложих каишката и започнах да му показвам какво се иска от него. В началото го влачех по  коридора.
При първото ни излизане беше гушнат и го пуснах за малко на една полянка.
Стават нещата- искат време и търпение (и много похвали).
Има и клипчета в you tube.

Общи условия

Активация на акаунт