Любители на котки - Тема 146

• 32 573
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Зависи от характера му. Има котки, които на повод се чувстват ок, но има и такива, които могат да се задушат. Можеш да го пробваш вкъщи на повод, да видиш как ще се движи и после да го пробваш навън. Имате страхотно дворче до блока, между другото. Ако не е ваксиниран, не се препоръчва контакт с външната среда и други котки. (имате и други котки около блока, пясъчника е малко опасно място).

# 196
.... но като види птичка може и да залитне. Ловният инстинкт е много силен и не мислят тогава. Иначе е страшен красавец.

# 197
Всичко си има ... сега ще пробвам да изхвърля боклука с него...за по безопасно ще го скрия под суитчера....и здрава ръка.....дано не се уплаши....но когато го водихме при ветеринара се държа добре (с кола)

# 198
Много съжалявам за котенцето на Пинко 😪

Тоби, мисля, че е на около 3 месеца. Вече от един е в нас и се чувства чудесно. Превзе дома.

# 199
  • На остров
Парволета нашата котка я бяхме научили от малка да ходи със повод и не сме имали проблем. Носеше си нагръдника  при нас като искаше да излиза.

# 200
  • Пазарджик/Лондон
Силвето, много ви е сладко котето:).

Бела беше на вет за първи път днес, не се отделя от мен откакто сме се прибрали... Изписаха й капки за очи, отивам да проучвам как ще ги слагаме:).

# 201
Ами ..от колко малко..... вече е на 6 месеца и варди пържолите......

# 202
  • На остров
Парволета, нашата госпожица я взехме на 13 седмици беше и веднага започнахме да я учим.
Твоя сладур кастриран ли е щом е на 6 м?

# 203
Котето ми Джейми мъжко е така мисля гледах дали е женско или мъжко, но не съм сигурна.

# 204
Здравейте, моля за съвет, тъй като съм бременна съвсем в началото,  направих си изследване за токсоплазмоза и се оказа,че нямам изграден имунитет, а теста за сегашна зараза още не ми е излязал. В неделя ще изследваме и Томи, дано с него всичко е наред. А иначе аз не му чистя и нямам допир до тоалетна. Но ние спим заедно и много се прегръщаме и целуваме. Има ли опасност, трябва ли да си ограничим малко контактите Rolling Eyes ще съм благодарна ако споделите мнение,който е минал през това.

# 205
  • На остров
Не съм се изслевала, но не сме имали проблем, единствено спазвахме да не чистя тоалетната Simple Smile .

# 206
Все още не е кастриран.... според вета му е рано, защото е породист и няма 3кг.(топките му били малки и не са " паднали").....сега живеем в апартамент ,но родих Криси когато бяхме в къща и котките спряха на моето място......сега наистина е различно,но ако живеят в апартамент..... заразата и паразитите ги носим ние ....с дрехи и обувки....

# 207
  • Варна
Има ли опасност, трябва ли да си ограничим малко контактите Rolling Eyes
Не. Внимавай какво ядеш, мий добре продуктите, ръцете, особено зеленчуци и плодове, имали контакт с пръстта, при работа в градина, с цветя и т.н. пак мий ръцете. Котките почти никога не могат да заразят човек. Ето една много хубава статия за токсоплазмозата от сайта на нашите ветеринари:
http://ultravet.eu/%d1%82%d0%be%d0%ba%d1%81%d0%be%d0%bf%d0%bb%d0 … 0%b0%d1%82%d0%b0/

# 208
  • На остров
Да вие си знаете, според мен породата няма значение, нашата госпожица я кастрирахме точно на 6 м преди първото разгонваме. Също беше породиста с родословие.

# 209
Оооо, мила... нищо незнам... така казва вет. ,а той наш маймун не му иде на акъла за любов...гледа корема да е пълен....

Общи условия

Активация на акаунт