Любители на котки - Тема 146

• 31 942
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • Light of Zartha
Ох тези ваши гальовни красоти! Как застават, как обичат да бъдат милвани. Нашият звяр му дай да скача, преди малко докопахме тревичка и падна огромна игра. Убих се да снимам, голям смях падна. Grinning Джурасик парк с Миси Котева в главата роля...на динозавър.

# 676
Момичета, нахлувам при вас с голям дерт. Котето ми е с гиардия. Някоя от вас сблъсквала ли се е с това чудо? Минахме два курса лечение с Vithaninte, после два курса с Панакюр Ц. Еми, не става и не става. Гадината е все още в коремчето. Приемам всякакви съвети.
Сменям тоалетната всеки ден, всеки ден пера завивки с цел избягване на повторно заразяване. Не знам от къде го хванахме това чудо.
Надявам се на вашите съвети и благодаря, че поне ме прочетохте.
Здраве на всички котенца и стопанки пожелавам.

# 677
  • Пазарджик/Лондон

Айде и ние тука. Това е Маджо. Проблема ми с него е че е много капризен относно храната. В чудо се виждам вече с какво да го храня. Иначе си е деен, играли в и мнооого обичлив.

Много хубаво коте, изглежда като братче на нашата Бела, много си приличат:).
И Бела е капризна, за сега харесва само Феликс и Уискас.

# 678
  • Бургас
Скрит текст:
Мая спи докато галим пухкаво тумбаче:

Разнежваме се:

Ох, да, гали ме:

Ай стига толкова, сега трябва да се мия:

Еее, айде стига вече с тия снимки. Разнежващия момент мина, стига ми навира телефон в муцуната, нямам никаква лична неприкосновеност 'начи:

ма много я харесвам тази ваша Мая бе, и така да си прилича с нашата мацурана, че все едно нея гледам ❤️❤️❤️

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 16:38 от AnMary

# 679
Да не ме забравите

Все едно и също при нас, дебелее и яде и прави бели.

# 680
  • София
Хейййййййй, как ми липсваха снимките на Ушатото. Blue Heart Ивекс, влизай по-често. Как е той в жегите?

# 681
Чета ви когато мога, за съжаление все по-малко време ми остава напоследък.
Добре понася жегите, не е като Топче, но не припарва в стая в която е пуснат климатик.

# 682
Вчера нещо бях сгафила и цяла вечер ме гледа лошо. Тука си му личи, че се казва Адолф

# 683
  • София
Момичета, нахлувам при вас с голям дерт. Котето ми е с гиардия. Някоя от вас сблъсквала ли се е с това чудо? Минахме два курса лечение с Vithaninte, после два курса с Панакюр Ц. Еми, не става и не става. Гадината е все още в коремчето. Приемам всякакви съвети.
Сменям тоалетната всеки ден, всеки ден пера завивки с цел избягване на повторно заразяване. Не знам от къде го хванахме това чудо.
Надявам се на вашите съвети и благодаря, че поне ме прочетохте.
Здраве на всички котенца и стопанки пожелавам.

И нашето коте имаше гиардия, ама че упорита гадинка е това. 2 курса антибиотик (+ пробиотик), лечебна храна, само възрастните почиствахме тоалетната, забърсване на дупето с мокра кърпа след акане, за да не се самозарази при почистване. Кураж!

# 684
Зелено човече, благодаря!

# 685
  • София
Оооо, Ушатото! Все така прекрасен е Simple Smile

Mumzel, бързо оздравяване пожелавам.

# 686
Здравейте, котешки мами 🥰 Вижте колко ми е работна Маца 🙃

# 687
  • Бургас
Някой ако иска принцеси да казва,включвам скаричката и почвам да пека 😻 милите ми котета, вече се чудят къде да се мушнат на прохладно в тази жега

# 688
Герита, аз се впечатлих от скаричката. Какъв модел е?

# 689
  • Бургас
Герита, аз се впечатлих от скаричката. Какъв модел е?
Хахаха, скаричката е подарък на моя приятел, лична изработка, не е купешка

Общи условия

Активация на акаунт