Любители на котки - Тема 146

• 31 948
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
  • София

Нашата сладурка обича да се крие в панталони.

# 661
  • София, Лагера
Привет от морето!
Вчера на обяд потеглихме. Вечерта Джинги е била сама, но днес сутринта бившия ми я е обгрижил. Има известен напредък. Излязла е от под леглото и го е подушила.
Вчера следобед минахме през Кукумицинка. Леле, колко са мили тези маци!!!! Тервелчо беше като хипнотизиран! Шортлистнахме 2 котета, сега да видим на кое ще се спрем финално и кога ще е подходящо като време да го взема.
Сутринта се събудих и инстинктивно поглеждам в краката ми да не ритна Джинги. Еми нямаше я, стана ми мъчно, че не е при мен на морето.
Успоредно с това гледах снимки на приятелка с 2 котки, която е в Несебър с мъж, дете и... 2те маци. Е, на плаж не ги водят, но пухчетата проспиват деня на дивана в хотела. Аз не мога да си го позволя на караваната. Ама ми стана мъчно малко, де.
Не мога да повярвам колко се привързах към тази малка кафява топка пух!

Ето една снимка... чаршафна мацичка

# 662
  • София
Успоредно с това гледах снимки на приятелка с 2 котки, която е в Несебър с мъж, дете и... 2те маци. Е, на плаж не ги водят, но пухчетата проспиват деня на дивана в хотела. Аз не мога да си го позволя на караваната. Ама ми стана мъчно малко, де.
По-вероятният сценарий е котка, криеща се под леглата през първите 4-5-6 дни, да не кажа и през цялото време.  Малко са котките непукисти, които на чуждо място се чувстват като у дома си. Не я мисли! Джинги си е на сигурно място у дома и има кой да я наглежда. Всичко ще е наред! Освен това като си затръгвате от морето, вместо да ви е тъжно, че почивката е свършила, ще се радвате, че скоро ще се видите с котето. Wink

Всъщност при отсядането в хотел с котка има още един лош сценарий - измъкването на котката, докато почистват стаята. В темата пишеше жена, която разнасяше котарака със себе си по хотели и задължително предупреждаваше, че не иска почистване.

Пожелавам ти слънчево време и прекрасна почивка! Hug

Сетих се, че преди време бяхме монтирали камера в хола. Така наблюдавахме Мъро в реално време. hahaha Познайте какво правеше в 99% от времето? Познахте! Спеше. hahaha Жалко, че камерата се развали и така и не се наканихме да купим нова. Laughing

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 15:19 от Тaня67

# 663

Нашата сладурка обича да се крие в панталони.

Ойй, каква е тази красота муцуна! Heart Eyes Искам още снимки аз.

# 664
Здравейте отново. Днес направиха рентгенова снимка и всичко е нормално. Няма нищо чуждо вътре, никакви аномалии, бариевата каша се беше придвижила нормално. Питах и за панлевкопенията- докторът каза, че на 150% е убеден, че няма нужда от тест, защото котаракът няма диария нито температура. И обикновено тази болест засяга малки котета и неваксинирани.
Прибрах си го и ще му давам хапченце преди хранене, което започва с Ф, но забравих името и лечебна храна на Роял Канин (гастроинтестинал). Това е засега. Днес не е повръщал и е по-спокоен. Търси храна и вода, говорим си, в клиниката го боцкаха общо 6 пъти с имуностимулатори и антибиотик.. Дано не се налага повече.
Ще ви държа в течение! Благодаря ви за съветите и подкрепата. Поздрави от нас

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 00:35 от Не се сърди, човече

# 665
  • София
Милото сладурче! Да се оправя бързо!
Как са му дали бариевата каша?

И аз искам снимки на красавицата с дънките. Simple Smile

# 666
Милото сладурче! Да се оправя бързо!
Как са му дали бариевата каша?

И аз искам снимки на красавицата с дънките. Simple Smile

През устата със спринцовка

# 667
  • София
Новото легло на Майки

Изпрах възглавницата, суших с отворен цип и като я прибрах, се намести вътре Simple Smile

# 668
Играе му се, ама повече му се лежи

Скрит текст:
голямата комбина
Bethefirst, да се оправя бързо милото сладурче и да няма нищо по-сериозно 🤞🏻🍀

# 669
  • Велико Търново
Колко е пораснало голо бутче😊🤗
bethefirst, стискаме палци да се оправяте бързо!
Аз си имам помощник 🤩 Мине се, не мине и се намества около мен 😊

Като реши, че вече е научил достатъчно, обръща гръб 😁

# 670
Нали знаете колко пъти трябва да цъкнете мишката, за да смените картинката на десктопа? Е, Пуфи също знае. Снощи, докато се въртя около печката, малката беля си играла с мишката и ми сменила картинката. Сядам аз пред лаптопа и се чудя какво точно не е наред ..... а то - картинката друга 😀

# 671
  • София
Здравейте любители на котки. Позволявам си да се присъединя и аз към вас. В събота отиваме да вземем малък котаранчо и темата ми беше много полезна, за да се подготвим за новия член на семейството, но със сигурност ще имам и въпроси. Така че ще ви следя Simple Smile

# 672
Мая спи докато галим пухкаво тумбаче:

Разнежваме се:

Ох, да, гали ме:

Ай стига толкова, сега трябва да се мия:

Еее, айде стига вече с тия снимки. Разнежващия момент мина, стига ми навира телефон в муцуната, нямам никаква лична неприкосновеност 'начи:

# 673
  • на чист въздух

Айде и ние тука. Това е Маджо. Проблема ми с него е че е много капризен относно храната. В чудо се виждам вече с какво да го храня. Иначе си е деен, играли в и мнооого обичлив.

# 674
  • на брега на морето
Джасте, хубав маникюр Simple Smile и още по-хубава котана Heart Вчера мислех да  ти напомня за нови снимки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт