Американски колеж - двадесета тема

• 53 055
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
14.09., 17 ч.

# 676
И ние нямаме картичка Smirk

# 677
  • софия
ще дойдат Simple Smile

# 678
Много сладки трепети!
И на мен ми стана мило!
Още я помня тази родителска среща с представянето на учителите.

Успешна година на малки ( подгета) 😊 и големи колежанчета! Дано е спокойна и присъствена.

# 679
Имам приятелка, която е в РУА 🙂 Дъщеря й ще бъде 10 клас. Мога да я питам всичко, но ми е приятно да пиша тук, а и има повече от едно впечатления 🙂
Малко се притеснявам от първата РС да няма много нафръцкани родители.

[/quote]
И моят голям син ще е десетокласник. За съжаление,  не приеха малкия тази година след 7-и клас и няма да се “видим”...
Няма такова нещо като нафръцкани родители на 8-окласната среща (освен ако не се оглеждаш специално за такива Wink Децата са в центъра на Колежа, както винаги. Затова им дава и толкова много като мироглед... ). Няма да ти издавам нищо по програмата на срещата, за по-пълноценни изживявания Wink

# 680
  • софия
И моят голям син ще е десетокласник. За съжаление,  не приеха малкия тази година след 7-и клас и няма да се “видим”...
Няма такова нещо като нафръцкани родители на 8-окласната среща (освен ако не се оглеждаш специално за такива Wink Децата са в центъра на Колежа, както винаги. Затова им дава и толкова много като мироглед... ). Няма да ти издавам нищо по програмата на срещата, за по-пълноценни изживявания Wink
Това беше една от причините да се насочим към него.
Скрит текст:
Признавам си, че понякога написаното от някои потребители в някои от темите ми влияе повече отколкото надявам се е реалното положение.
Тази първа РС звучи тайнствено. Нещо като първия ден на Хари Потър в Хогуортс. Нямам търпение.

# 681
  • софия
И моят голям син ще е десетокласник. За съжаление,  не приеха малкия тази година след 7-и клас и няма да се “видим”...
Това беше една от причините да се насочим към него.
Скрит текст:
Признавам си, че понякога написаното от някои потребители в някои от темите ми влияе повече отколкото надявам се е реалното положение.
Тази първа РС звучи тайнствено. Нещо като първия ден на Хари Потър в Хогуортс. Нямам търпение.
Е чак толкова тайнствено вълшебно не е. Сега да не се получи обратен ефект от свръх очакване. Просто е различно!

Относно влиянието на потребителски мнения ми се струва, че това е съвсем нормално, но хубавото е, че скоро ще имаш свои. Аз лично бих била много радостна да чета вашите мнения. Ще се радвам ако споделяте!

Видях, че си си допълнила предно мнение-не се притеснявай, аз не ги виждам никога. Ако се заоглеждаш-е да, има всякакви от ежедневно безлично облечени ( като мен) до такива с много стил и почерк, ама това е хубаво. А още по-хубаво е, че досега не ми се е случило някой да ми парадира. Н и к о г а!

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 10:36 от Амели

# 682
А и тези с Шанел рядко ще са ти конкуренция за Харвард😀

# 683
  • софия
А и тези с Шанел рядко ще са ти конкуренция за Харвард😀
За сега Харвард не е в полезрението ни Simple Smile

# 684
  • софия
Стига бе, Нот! Конкуренцията е навсякъде Simple Smile
Личното преживяване е важното Simple Smile

# 685
Ние и днес нямаме картичка 😒
И аз много се вълнувам, а детето два пъти повече, няма търпение вече да идва 15.09. 😊
И ние малко се притесняваме да няма много нафръцкани родители и деца, ама написаното от вас ме успокоява, надявам се да се чувства добре и на място там.

# 686
  • София
Абе около мен на първата РС имаше яко натокани майки (евала им, че успяват така да изглеждат), но имаше и по "задъхани" като мен. На следващите РС родителите вече са "следработно" поувехнали Wink но тази си е по-тържествена, вероятно затова се бяха нагласили хората.
Важното е, че не се усеща надменност.

# 687
  • софия
Абе около мен на първата РС имаше яко натокани майки (евала им, че успяват така да изглеждат), но имаше и по "задъхани" като мен. На следващите РС родителите вече са "следработно" поувехнали Wink но тази си е по-тържествена, вероятно затова се бяха нагласили хората.
Важното е, че не се усеща надменност.
Нафръцкани беше моят опит да кажа това по начин, с който да не обидя някого 🙂 Отдавна съм спряла да се фокусирам само върху видимото и материалните притежания.
Иначе ясно, че трябва да се приведем в най-хубава нагласа според собствения си стил.

Децата имат някаква група във Вайбър и от 2 дни има голямо чатене. Кой от кое училище е, обсъждат домашни, кой написал, кой какво прочел... Опознават се виртуално.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 18:24 от zvаnchе

# 688
Благодаря 🙂
Ще изчакам с тетрадките, колкото и да мразя лудницата по купуване на 15.09.
Вероятно, следейки темата съм чела за планер, но не съм запомнила, че е задължителен и съм останала с впечатление, че препоръчвате да има, защото е полезен. Харесала съм няколко в Амазон и тази седмица ще избера някой, и ще й го подарим за първия учебен ден. Нещо такова - https://www.amazon.co.uk/School-Student-2020-2021-Academic-Dateb … %2C194&sr=8-8, нали?

...

Планерите не са задължителни, а препоръчителни. Иначе могат да си записват където и както намерят за добре. Целта е да ги научат да се организират. Аз купувам персонализиран от амазон (има страхотни), но реалността е, че всяка година се ползва само в началото и после се минава на електронни варианти. Simple Smile

# 689
Привет, някой може ли да каже до коя дата ще връщат информация за намалена такса за 9 класници.

Общи условия

Активация на акаунт