Тренировки в домашни условия - 105

• 40 296
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Здравейте!
Деси, да е живо и здраво детенце и да си сбъдва всички мечти!
Агент, много кефещи мацки показваш, аз се радвам винаги, видя ли, че някоя над 50 е показана, знам, че ти си я показала 🤗 Радвам се, че възрастта не е порок за много хора и не се оставят да грохнат рано-рано.
За днес Хамър плиометрик, 25 мин само. Мислех, че ще имам работа селодбед днес, за това и не направих добавка, но се размина. Утре ще сложа добавката за корем, че от 3 дена чака ред. И моят синковец утре е рожденик, но няма да празнуваме дОма, ще води приятелчета на Аквапарка в Пловдив, слава богу,малко разнообразие за него.
Дух, гуш!
Изчезвам,
Лека вечер!

# 181
  • Bristol
Sprinkles, и аз бих се притеснявала да оставя колелото на паркинг. Няма ли някакви къщи и хотели в района, да ги оставите там на съхранение?
Аз отдавна гледам един преход от Бристол до най отдалечената точка в Корнуел, но ми трябват 7 дни и мъжът категорично отказва такъв преход с колело, въпреки че той е с електрическо. Но сега, както ни се провалят плановете за лятото, той попита, какво искам за рождения си ден и аз споменах за прехода. Нямаше как да каже, не 😂 Той с колата, аз с колелото и на всеки 70-80 километра да пренощуваме някъде. Да го видим кога ще се осъзнае на какво се е съгласил. Но ако отидем в Гърция, ще продължавам да си мечтая за подобен преход 🤪

# 182
От известно време се чудя Румяна как поддържа този релеф със сегашната си диета? Писала е, че се храни предимно с въглехидрати по Антъни Уилямс, а той не препоръчва яйца и млечни, а месо малко.

Бабата най-много ме впечатли с идеално изпънатото си лице. И да има корекции там, са незабележими. Явно е ген.

# 183
Тази сутрин започнах деня с табата за бременни, която е без тежести, но аз добавих две гирички по 1.5 кг. Тренировките много добре се отразяват на кръста ми.

# 184
Привет, чета ви, но не се отчитам, защото си карам по 80 ДО. Преполових я до тук, но забравих да уточня, че категорично не правя животинското кардио. Затова пък и нямам почивен ден, освен ако не караме някъде с колелата.
Пожелавам на всички плажуващи и разпускащи момичета  приятна почивка. И аз завидях за Крит, но и за всички други места. Аз още съм на изчакване с ходенето в България, въпреки че за нас май няма карантина от Германия.

# 185
Здравейте.
Отчитам се днес с 40 минути за горна част. Нещо поразредих тренировките покрай работа, плаж и по-дълго време на площадката, но лятото ще е така.

# 186
  • Пловдив
Изо Стренгт Чизъл, 35 мин. - това ми е една от най-приятните и натоварващи силови тренировки, които съм правила, плюс 15 мин глут Чизъл. За 50 мин. 240 калории, което за не кардио си е чиста далавера. 😀Много доволна.
Следващите 3 дни няма да тренирам, отиваме на ъъъ спа. Мислех на море но децата се оказаха такива мрънчовци, че за два дни не си заслужава да им търпя 3 часовото мрънкане "кога ще стигнем, мамо, много дълго, мамо", това на всеки 5 мин. За това - басейн наблизо. И това е ако щат. След това се надявам до морето да не се налага да ги водя никъде, защото ме чака планината 😀 и съм за мислила преходи, преходи, преходи, всяко седене някъде на д-то е загуба на време.
Весел ден!

# 187
  • 1st floor
Ние с ММ се върнахме от нашето си море, сега въртя перални и сушилни и тръгваме с децата към следващото! Време за трениране нямам, защото имам да оправя доста глупости в тия два дена, след това почвам работа. Ако заради вируса нещо не се промени! Simple Smile
Хвърлих едно око на бабата от линка на Агент. Е, аз няма да стана никога такава, но онзи ден на плажа си мислех, че въпреки, че не изглеждам съвсем ОК, мога да бягам, да скачам и да правя още един куп неща без нищо да ме заболи или да се изморя. Simple Smile Сигурна съм, че в тия дисциплини мога да се съревновавам доста успешно с повечето 20-годишни! Smile Не всички, но повечето...Та и на това съм доволна в крайна сметка! Че съм здрава, че съм активна и си се радвам на живота! Smile ММ онзи ден се зачуди как така тренирам от години и как така все някаква два килограма ме дразнят. Идеше ми да му фрасна една в първия момент, как така не ме намира за съвършена!!! Smiling Imp После мило му обясних, че моят ген не е на фиданка, всички жени във фемилито са ниски, набити и трътлести и трябва да се радва, че в момента не съм сто кила с яденето, което поглъщам. Smiling Imp
Та планът е от 20-ти да съм на линия и продължавам с БР-то.

# 188
За днес iso speed hammer + тази 7 мин тренировка за корем, изцяло от право положение (девойката каза да се повтори 2-3 пъти, но нещо се скатах)   https://www.youtube.com/watch?v=yUd8m5vYqa4&list=WL&index=5&t=442s

# 189
Ох, бе Непокорна, ти ако си трътла, аз съм херцогинята на Уелс (Камила Joy)

# 190
  • Пловдив
Ние с ММ се върнахме от нашето си море, сега въртя перални и сушилни и тръгваме с децата към следващото! Време за трениране нямам, защото имам да оправя доста глупости в тия два дена, след това почвам работа. Ако заради вируса нещо не се промени! Simple Smile
Хвърлих едно око на бабата от линка на Агент. Е, аз няма да стана никога такава, но онзи ден на плажа си мислех, че въпреки, че не изглеждам съвсем ОК, мога да бягам, да скачам и да правя още един куп неща без нищо да ме заболи или да се изморя. Simple Smile Сигурна съм, че в тия дисциплини мога да се съревновавам доста успешно с повечето 20-годишни! Smile Не всички, но повечето...Та и на това съм доволна в крайна сметка! Че съм здрава, че съм активна и си се радвам на живота! Smile ММ онзи ден се зачуди как така тренирам от години и как така все някаква два килограма ме дразнят. Идеше ми да му фрасна една в първия момент, как така не ме намира за съвършена!!! Smiling Imp После мило му обясних, че моят ген не е на фиданка, всички жени във фемилито са ниски, набити и трътлести и трябва да се радва, че в момента не съм сто кила с яденето, което поглъщам. Smiling Imp
Та планът е от 20-ти да съм на линия и продължавам с БР-то.
Ох, милия ти мъж, добре, че такава теътла му се е паднала, щот представяш Ли си какво щеше да е да му се падне фиданка. Цял живот щеше да се чуди как да я опази таз жена 😀😀😀 Непо оо, Непоо...

# 191
Ризова, да ти е жив и здрав роженика! Насладете се на почивката и дано децата не мрънкат много! Моите са същите, което ме влудява! Не знам на кого съм се метнали да не обичат да пътуват - пфу, презадоволени същества (моите, имам предвид).

Непо, весело море и на вас! Сигурна съм, че си съвършена +/- 2-та колограма.

Мери, чудесен е маршрутът! Ще чакаме да разказваш!

Днес почивам от Румяна, но правих ФБ с ММ. Стигхахме до Седмица 2, тренировка 2 от програмата.  Аз забрявам да ги отчитам, защото с него тренираме вечер. Утре обратно студио "Прекрасна." Rolling Eyes

# 192
Вчера Range and Repair,възстановяване
Днес -кардио по програмата ,поръчах си карнитин и го издържах 💪мразя кардио брррр 🙄
Ям си юнашки...и съм качила ,но както и да е ,не е болка за умиране..

# 193
  • Bristol
Непо, все едно аз съм го писала Simple Smile Окръглена съм, но физически като издръжливост съм ок, нищо че догодина, живот и здраве, ще отбелязвам половин век 😁
По принцип не спортувам много структурирано, както и не задълбавам в хранителните режими. Правя го за удоволствие, разнообразие и разтоварване от ежедневието. Затова и маршрути из планината и колоезденето са ми топ спортовете.
Руми я започнах покрай карантината, но определено имам нужда и от такъв тип раздвижване, който включва повече мускули. На ден 50 съм вече по нейното 90 дневно предизвикателство, като в момента редувам дни с тичане и нейни упражнения. Не следвам точно нейната схема 5 дни в седмицата упражнения, два почивка. Не знам до колко ок е това Sad 🤔
С тичането съм на 4та седмица, по програмата която следвам. Отдавна се канех да започна да тичам, защото бях чела, че така се увеличавала плътността на костите, а след определена възраст, при жените, има проблем с това. Стигна ли 5к ще имам още един вид упражнение с което да се разнообразя.
Целта ми за момента е да мога да редувам според настроението, за да не се отегчавам и да не се заседявам Simple Smile

# 194
Непо, все едно аз съм го писала Simple Smile Окръглена съм, но физически като издръжливост съм ок, нищо че догодина, живот и здраве, ще отбелязвам половин век 😁
По принцип не спортувам много структурирано, както и не задълбавам в хранителните режими. Правя го за удоволствие, разнообразие и разтоварване от ежедневието. Затова и маршрути из планината и колоезденето са ми топ спортовете.
Руми я започнах покрай карантината, но определено имам нужда и от такъв тип раздвижване, който включва повече мускули. На ден 50 съм вече по нейното 90 дневно предизвикателство, като в момента редувам дни с тичане и нейни упражнения. Не следвам точно нейната схема 5 дни в седмицата упражнения, два почивка. Не знам до колко ок е това Sad 🤔
С тичането съм на 4та седмица, по програмата която следвам. Отдавна се канех да започна да тичам, защото бях чела, че така се увеличавала плътността на костите, а след определена възраст, при жените, има проблем с това. Стигна ли 5к ще имам още един вид упражнение с което да се разнообразя.
Целта ми за момента е да мога да редувам според настроението, за да не се отегчавам и да не се заседявам Simple Smile
Моля , сподели програмата за тичането.Много искам да тичам,опитвам се,но нещо не правя като хората.Твърде бързо се измарям и не се чувствам добре по време и след това.Явно и за това си има "чалъм",както казват хората,а не само да търча,като луда.

Общи условия

Активация на акаунт