Тренировки в домашни условия - 105

• 40 300
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
  • Bristol
Umi zoomi, намерих го в сайта на тукашната здравна каса/система, NHS. Програмата е много лека, първа и втора седмица можех съвсем спокойно да ги пропусна, но обещах на приятелка, че ще й помогна да се раздвижи и заради нея не напъвам. Общо за 9 седмици е програмата, но ако някоя седмица те затрудни повече, съветват да я повториш и след това да минаваш на следващата, както и да не тренираш всеки ден, а да си даваш почивки. Най-отдолу дори има описан често срещан проблем при начинаещите, който приятелката ми започна да го има от втората седмица. Намерихме и упражнения за разтягане да прави, точно за този проблем Simple Smile Да видим сега кога ще изчезне болката й. Тя искаше 4ри пъти да излизаме тази седмица, но аз я спрях, казах й да наблегне на разтяганията само за сега. Дано да й се запази ентусиазма Simple Smile
https://www.nhs.uk/live-well/exercise/couch-to-5k-week-by-week/
1ва седмица е 5 мин ходене бързо за загрява и след това 1 мин тичане, 1 и половина ходене и така общо 8 серии.
Доста лежерно е Simple Smile Ако ти е прекалено лесно, можеш да скочиш на втора седмица направо.
За таймер за интервалите питах тук преди време. Свалих си Tabata Timer, нося телефона с мен и ми свирка или дрънка, кога да тичам, кога да ходя Simple Smile
Следващата ми седмица е 4та и съм на 5 мин бързо ходене, 3 мин тичане, 1 и половина ходене, 5 тичане, 2 и половина ходене и повтарям още веднъж 3 тичане, 1.5 ходене, 5 тичане Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 17:54 от Merry

# 196
За днес отчитам Chisel Agility между плажа сутринта и следобед Blush
Да видим дали ще ме държи ентусиазмът да тренирам на обед по време на почивката.

# 197
Umi Zoomi, тичай бавно, така, че да можеш да разговаряш.
Ако не се лъжа, ти беше в Чехия?
Милош Шкорпил има много хубав блог, от години го следя религиозно. ❤
http://www.bezeckaskola.cz/blog-milosskorpil.html

За днес- почти 15км. Забравих да пусна Фитбита навреме. 🙄 Влюбена-загубена. 😂

# 198
Ето ме и мен!
Четях почти през цялото време, но не можех да пиша!
Взе да ми писва цялата история Робертсън, а знаете, когато нещо Ви отекчи и не е кеф, то желанието ти се губи!
Тези дни си задавам въпроса, Танче, като си фитнес инструктор направи си сама тренировките.

С кръвоизлив съм и не смея нищо да направя. Да не би да съм или изпадам вече в онова!

Аааа, Непо, къде да дойда да те набия едно хубаво! Къде на Слънчака или в Пирин?

Отчет, преди три дни крака, два дни кардио.

# 199
За днес Корем Мечта тренировка 2. Хареса ми. Времето мина бързо, но си е натоварваща. Ето какво представлява:
Скрит текст:
Интервална тренировка с продължителност 29:20 минути (без разгряване и разтягане).
16 упражнения (32 интервала – 45/10).

Уреди: 2 бр. гири, кърпа
Руми изпълнява с 2 бр. гири по 5 кг.

1. Напад на ЛЯВ крак, ДЕСЕН крак плъзгане назад върху кърпа, изправяне + коремна преса от прав стоеж (стягане на корем с втъкната опашка)
2. 2 скока, усукване ляво-дясно, 2 скока на място
3. Напад на ДЕСЕН крак, ЛЯВ крак плъзгане назад върху кърпа, изправяне + коремна преса от прав стоеж (стягане на корем с втъкната опашка)
4. 2 скока, усукване ляво-дясно, 2 скока на място
5. Лицеви опори (широк хват)
6. Прав стоеж, коремна преса + коляно към гърди (с редуване) + трицепсово разгъване
7. Гмуркане
8. Прав стоеж, коремна преса + коляно към гърди (с редуване) + трицепсово разгъване
9. Поза дъска на длани ДЕСЕН крак върху кърпа, ЛЯВ крак, свит в коляно, плъзгане напред с ДЕСЕН, обтягане на ЛЯВ назад
10. Скок, разтваряне на крака встрани, клек, скок, събиране и разтваряне на крака, ЛЯВ, ДЕСЕН крак (пета) към глутеус (дупе пляс)
11. Поза дъска на длани ЛЯВ крак върху кърпа, ДЕСЕН крак, свит в коляно, плъзгане напред с ЛЯВ, обтягане на ДЕСЕН назад
12. Скок, разтваряне на крака встрани, клек, скок, събиране и разтваряне на крака, ЛЯВ, ДЕСЕН крак (пета) към глутеус (дупе пляс)
13. От лег по гръб, ръце зад тила, разгъване на крака върху кърпа, сгъване, повдигане на ханш (втъкване на опашка) + коремна преса
14. Скок на ЛЯВ крак, ДЕСЕН крак ритник напред, скок на ЛЯВ крак, ДЕСЕН крак стъпва назад, ЛЯВ крак, повдигане коляно напред
15. От лег по гръб, ръце зад тила, разгъване на крака върху кърпа, сгъване, повдигане на ханш (втъкване на опашка) + коремна преса
16. Скок на ДЕСЕН крак, ЛЯВ крак ритник напред, скок на ДЕСЕН крак, ЛЯВ крак стъпва назад, ДЕСЕН крак, повдигане коляно напред
17. Дъска на длани, крак върху кърпа, плъзгане напред + 2 мини плъзгания в предна позиция
18. 2 клека със скок, напад назад с ЛЯВ и ДЕСЕН крак
19. Дъска на длани, крак върху кърпа, плъзгане напред + 2 мини плъзгания в предна позиция
20. 2 клека със скок, напад назад с ЛЯВ и ДЕСЕН крак
21. Поза дъска на длани, със скок коляно към гърди и кръг назад, с редуване на краката.
22. Пуловър (крака отлепени от земя, свити в колене) + стягане на корем в горна позиция на гири
23. 2 клека със скок, напад назад с ЛЯВ и ДЕСЕН крак
24. Пуловър (крака отлепени от земя, свити в колене) + стягане на корем в горна позиция
25. Гребане с ЛЯВА ръка
26. 4 скока на място, 4-ти скок – колене към гърди
27. Гребане с ДЯСНА ръка
28. 4 скока на място, 4-ти скок – колене към гърди
29. Поза дъска на длани, крака върху кърпа, плъзгане на крака напред-назад
30. 4 клек със скок, 4 повдигане на крак встрани, с редуване
31. Поза дъска на длани, крака върху кърпа, плъзгане на крака напред-назад
32. 4 клек със скок, 4 повдигане на крак встрани, с редуване

Сега релаксирам покрай басейна. Утре се надявам най-после да успея да направя йогата с Витас.

# 200
И днес отчитам тренировка. За седмицата остава утре да си направя ден три от програмата и ще съм я изпълнила цялата.

# 201
60/66 Elliptical 66 min
61/66 Rowing 33 min
62/66 Elliptical 66 min

PS Адаш, 50-годишните са ми мотивиращи. Девойчетата от ИС с нацупени устнички и заврели дупета в камерата не толкова, може би защото могат да са ми дъщери и не мога да се асоциирам с тях Simple Smile Ето ти още една 48 год с добра генетика, която почва да тренира след като навършва 40 год.
https://www.instagram.com/Anna_pro_ifbb/
(ужасно държи да е изретуширана в лицето, но тялото не е фотошоп!)

PS Непо, съгласна, това е важното - не кг, не см, а факта, че имаш желание и физическата възможност да излезеш да караш колело с децата си на тази почтена възраст! И да им стопиш лагерите правейки го!

PS Спринкълс, все едно аз го казах това за мойте презадоволени мрънкала!

PS Дез, деликатно си мълчим и чакаме случайно да изпуснеш детайли за аферата! Грък ли е!?! Grinning

PS Мери, планът ти става все по-убийствено готин! Направете го! Хем щe си имаш съпорт тийм и ще си караш в невероятен комфорт, без да мъкнеш със себе си такъмите и да слушаш пъшкането на милото и ще се наслаждаваш на гледките! Искам и аз с теб!

Скрит текст:
... a моят ММ правилно е разчел саркастичното повдигане на лявата ми вежда при последната си покупка и вчера се озовах и аз с подарък - италиански скутер Grinning Сериозен ъпгрейд от танка, който обикновено карам! Опърпорих целия квартал! Сега се чудя как да го кръстя - трябва ми най-секси мъжкото италианско име!

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 16:12 от Agent Provocateur

# 202
Имах преди време един италиански колега, всички дами припадаха по него (аз не, в профил ми приличаше на граблива птица, но пък беше с чувство за хумор). Андреа се казваше. Най-близкото до секси италианец, за което се сещам.

# 203
Agent, със здраве да си го ползваш новия подарък! Аз предлагам да го кръстиш Марко Joy Относно мотивиращите хора със сходно ЕГН на нашето - забелязваш ли как в ББ започват да лансират по-млади треньори? Като мацката от МБФ & Amoila Cesar. Интересно ми е с увеличаването на разликата в ЕГН-то между нашето и техните дали ще ми допадат новите програми ...

Звезди, радвам се да те "видя"! Heart

# 204
  • 1st floor
Агент, честита придобивка! 😀 Точно онзи ден гледах на улицата един чуден скутер и се чудех как ще се чувства дупарата ви върху него! Sunglasses Естествено само в кръга на мечтите, живея в блок и няма къде да го държа. Племенникът ми има мотор и от време на време ме вози! Усещането е невероятно! Heart

Джери, на Слънчака няма как да ме намериш, чакай ме на Пирин. Simple Smile

# 205
Алехандро или Марчело ❤️
За вчера изометрия ,днес crucible-най-разбиващата тренировка в програмата 😱

# 206

PS Дез, деликатно си мълчим и чакаме случайно да изпуснеш детайли за аферата! Грък ли е!?! Grinning

Aгент, направо ме срази! 😊
По какво се разбра? Местен е, да...😊
Пак се чупи от тичане господина, йогата много го грабна обаче.

Отчитам 15км бягане соло, за кой ли път.

# 207
Агент, едно време припадахме вкупом по Паоло Малдини и Фабио Канаваро:joy:, това са най-секси италианците за мен. Оп, и Ерос Рамацоти Heart
Аз ям, пия и дебелея на плажа. За нищо друго нямам желание.

# 208
Непо, ние и на Слънчака може да се натряскаме! Има хубави преходи от Елените! Аз си го харесвам с ранните тичания по плажа и с нощните барове!
Но винаги съм била по конференции и е нямало много време да гледам цирка и застрояването!

Агент, честито!

В това уникално време аз съм тропясана в леглото. Този кръвоизлив се увеличава! Да не ми прецака Пирин от вторник!

И една бира човек не може да изпие! Или да вземе да ми донакипи и да се оправям за един бирфест наблизо.
Защото няма нищо по хубаво от рок, бира и красив, млад мъж до теб!

# 209
Вчера правих The Masters Cardio и част от Glute Chisel.
Днес едва ли ще правя нещо. Цяла нощ не спах заради главоболие на дъщеря ми.

Джери, да се оправяш бързо! Големи дози витамин Ц дали няма да подобрят положението?
Агент, винаги намираш много вдъхновяващи истории.

Общи условия

Активация на акаунт