Тренировки в домашни условия - 105

• 40 317
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, случайно попаднах на темата, от понеделник ще започна 2 седмичното предизвикателство на Клои Тинг Simple Smile Досега правих едни упражнения -Зумба с Танжу Simple Smile Много приятни и разтоварващи Simple Smile

Успех на всички Simple Smile Ще ви следя с интерес Simple Smile

# 211
Неделно отчитам един пилатес от FB.

Джери да се оправяш.

# 212
И аз си отчитам фитнеса у дома.

# 213
PS Дез, деликатно си мълчим и чакаме случайно да изпуснеш детайли за аферата! Грък ли е!?! Grinning

Aгент, направо ме срази! 😊
По какво се разбра? Местен е, да...😊
Eлементарно, Уотсън Wink Отиваш на Крит + цитирам "забравих да пусна Фитбита навреме. 🙄 Влюбена-загубена 😂 " - едва ли бих могла да предположа, че стомашен вирус е пипнал някое от децата и ти от притеснение си забравила да си отчетеш бягането. А и между Българин, Чех, местните за Крит англоговорящи и Грък аз бих избрала последния, но не бих го карала да тича, а да ми готви и да ме масажира Grinning

По същия начин чета Джери "на легло... кръвоизлив" - вече ми е вдигнала 2 червени флага и съм готова да я наругая да повика помощ... в следващия момент чета "хубав млад мъж" и "интересен маршрут § бирфест" и флаговете падат, аз си поемам дъх и решавам, че не само ще живее, но дори няма да е кротка и не трябва да я насърчавам Grinning

Звезди взима отношение по абсолютно несъстоятелен въпрос - дедукцията е "всичко е наред, кърмят се с бебо", няма какво да тормозя жената с въпроси.

Дух и тя ми е в купа с дедукциите в този дух Wink Дух, споко, ще става много по-зле - "это еще цветочки, ягодки впереди"  - приемай го с чувство за хумор и самосъхранение! Няма да имаш временно кухня - супер! Ще си имаш оправдание! Ремонт по време на бременност - извор на вицове до пенсия!

Марко е супер яко предложение Simple Smile))))))))) А Паоло Малдини все още държи рекорда за окупация на моето сърце! Андреа за мен е Бочели и колкото и да го харесвам не ми е секси Wink

Алехандро, ах, Алехандро за мен е Александър Скарсгард в клип на Лейди Гага... много стронг контендър! Алекс Скарсгард ми е абсолютен любимец - висок, атлетичен и с чувство за хумор!

# 214
Агент, а/к/а Шерлок, голям смях с твоите разследвания.

Отчет - тренировка 1 от Push - голяма лиготия. Вероятно Руми я е снимала, когато е имала малко бебе, защото говори по бебешки. Тренировката иначе не е нито бебешка, нито бабешка - добре натоварва.
Скрит текст:
Тренировката е с продължителност 22 минути (без разгряване и разтягане), включва 3 пирамиди. Всяка пирамида се състои от 2 упражнения, които се изпълняват едно след друго, като 1-то упражнение започва с максималния брой повторения (50) и намалява (↓) при всяко следващо изпълнение с 10 броя. 2-то упражнение започва от 10 бр. и при всяко следващо изпълнение се увеличава (↑), докато стигне максимума от 50 повторения.

Уреди: 2 бр. гири
Руми изпълнява с 2 бр. гири по 5 кг.

Пирамида 1
50-40-30-20-10
1. Клек с активация на трицепс (↓)
2. Хип тръст на 2 крака от земя, с тежест(↑)

Пирамида 2
50-40-30-20-10
1. Задържане в поза чатуранга (↓)
2. Едновременно гребане с две ръце от стоеж (↑)

Пирамида 3 (корем+кардио)
50-40-30-20-10
1. От лег по гръб, ръце встрани/назад, повдигане на таз със сгъване и обтягане на крака (↓)
2. Скок на 1 крак с редуване на крака, ръце на кръста (↑)
ММ влезе в стаята по време на тренировката и беше супер учуден, че треньорката говори на български. Той не знаел, че имам и такива програми. До Витас не успях да стигна, защото контролирах децата да направят домашната си.
Скрит текст:
Все още имат неделно училище - само по един час, но домашните им отнемат 2-3 часа - сетете се кога ги правят - в последния момент, разбира се, което ми разваля неделното спокойствие ... Като си помисля, че след месец тръгват пак на училище, ми иде още сутринта да си сипя нещо силно.

Джери, оправяй се бързо! И след два дни да си на Пирин - с двама младо мъже покрай теб!

# 215
  • 1st floor

Аз ям, пия и дебелея на плажа. За нищо друго нямам желание.
Същото отчитам и аз! Първата седмица на море мина добре, предимно месо на скара. Но сега с децата....трагедия! Давя мъката от многокалорийното си меню в биричка! И вече и да искам не мога да си глътна корема!

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 05:32 от НеПоКоРнА

# 216
Аз успявам да тренирам на морето, но ям огромни количества сладолед.
Днес пак The Masters Cardio. Вчера Chisel Endurance.

# 217
Здравейте, много се радвам, че темата е все така активна както я помня от преди няколко години Simple Smile
Записвам се отново тук с надежда да се стимулирам и да тренирам редовно. Тренирах вкъщи години наред без почти никаква пауза докато не забременях, тогава се наложи да прекъсна, защото вече нямах и пространство, на което да тренирам. Сега най-сетне имам място, но с малко дете е трудно, тя ми се вре постоянно като ме види да правя нещо и аз се изнервям, че не успявам да си направя упражненията.
В темата за калориите споменаха за тренировките на Клои Тинг, не я бях чувала, но ми се стори интересно. Заплюх си Summer Shred Challenge 30-дневно и направих първата тренировка. Малко подвеждащо са написали времето за тренировка и не ми допадна, че има доста упражнения за корем на земята. Друго си беше с Шон, той не се търкаляше така, ама сега едва ли ще имам сили за него Grin Иначе беше приятна тренировката.

# 218
И аз в групата на преялите вчера. Днес ще редуцирам малко храната, след това отивам да се запасявам с храна за ваканцията. За ваканцията мисля да си взема само ластик и постелката за йога. Днес Push - възстановителна тренировка
Скрит текст:
Тренировката се състои от 2 части – аеробика и разтягане. Аеробика – 4:40 минути и разтягане – около 20 минути

Уреди: без уреди.

ЧАСТ 1: Аеробика
8 интервала, 30/5

1. Скок „конче“ с ляв крак, ритник с десен крак напред и нагоре
2. Скок „конче“ с десен крак, ритник с ляв крак напред и нагоре
3. Ски скок ляво-дясно, 2 скока на място, с ръце нагоре (нисък баскетболен кош)
4. Висок скок с ръце нагоре (висок баскетболен кош), връщане до полуклек, бокс с ръце към земя

ЧАСТ 2: Разтягане (пирамидална програма)
4 пирамиди, 20 минути

Пирамида 1
5-10-15
1. От лег по корем, ръце встрани, свити в лакти, до тялото, на равнище гърди; разкрачени широко крака, повдигане до поза кобра, избутване назад до дълбок клек, длани опрени една в друга, лакти избутват колене встрани;
2. 4 пъти скачане на въже, 4 пъти скок Звезда, 4 пъти високи колене.

Пирамида 2
със задържане 5-10-15-20 секунди
1. Напад на ляв крак, ляво коляно встрани (отваряне на ханш), стъпало (на ляв крак) отлепено от земята, опряно на външната си страна; дясна ръка на пода, усукване със задържане, лява ръка зад кръст;
2. Напад на десен крак, дясно коляно встрани (отваряне на ханш), стъпало (на десен крак) отлепено от земята, опряно на външната си страна; лява ръка на пода, усукване със задържане, дясна ръка зад кръст.

Пирамида 3
1. Разтягане на горна лява и дясна част на гърба: от лакти и колене, дясна ръка минава права под тялото с обърната нагоре длан, дясно рамо на пода, усукване, лява ръка обтегната над глава с длан на пода; с редуване на страните;
2. Разтягане на предно бедро, рамене и гърди: от седеж в поза обтегач, изпъване ръце назад с вплетени пръсти, навеждане глава напред назад.

Пирамида 4
1. От стоеж, пръсти на крака върху постелка, кръстосани крака, наклон напред със задържане, с редуване на крака.
+ Корем Мечта мини 5. Минитата на Корем Мечта са доста интересни и приятни. Ако не преяждам, може и ефект да видя.

Бухтичка, добре завърнала се. Спорни тренировки!

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 19:46 от Анонимен

# 219
Бухтичка, добре дошла!
Агент, честито ново попълнение! Много да бръмчиш със сладура! ❤

Аз също се присъединявам към клуба на преялите. 😁 лошото е, че не е един ден, а вече втори ден усещам постоянно глад и то за въглехидрати. Нямам проблем с това, но вече ще се стресна и ако утре е така. Все пак ме е я и направих допълнително 30 минути спининг към ХиЧ днес. Даже ще направя още някаква малка тренировка, че кипя от енергия в момента. 😁
Започнах предпоследната седмица от ХиЧ. За днес Total Body Chisel + 10 min abs Chisel.

Чакам отзиви от The work 😁. В чудене съм какво да подхвана след ХиЧ. Даже започнах да се двоумя да направя календара на Chisel в допълнение.

# 220
Besyto ,какви са отзивите за The Work?.Аз съм в една фб група ,дето отзивите на всички са УАУ ,обаче аз утре трябва да почна трета седмица и направо ми става лошо .....нещо не можахме да се напаснем с тази програма...Прекалено много се акцентира върху горна част,много лицеви,краката ми изостанаха,има един уъркаут The crucible ,дето се правят по 50 повторения на едно упражнение ,примерно бърпи с лицева опора или лицева опора с тесен хват ,АД за контузии 😱
Направо мисля да подхващам ХИЧ и да си тренирам с кеф ,не съм от тези мазохисти дето каквото и да подхванат го завършват ,дори и кръв да плюят хахаха ,трябва да ми в готино,а сега е мъка...

# 221
Аз официално ви мразя всички Stuck Out Tongue Winking Eye не съм преяла и подсмърчам по сладолед, но държа на инат и закусвам кисело мляко с малини, обядвам моцарела с домати и вечерям разни Лидъл мексикански неща по грам и калории. И качвам по 300 гр ВСЕКИ ден. Това прави по повече от кило на седмица. Приличам на нешо средно между бухта, поничка и Годзила. Подозирам, че банският който си купих онзи ден до 1.08 ще ми е малък.
Вчера нямаше тренировка след две събота и неделя. Днес ще вървя пеша доста Simple Smile

# 222
Добро утро! То вече ден си стана, ама...
Крит е прекрасно място, потвърждавам. Миналото лято го изръшкахме стабилно от край до край и помня думите на щерката- "Ето тук искам идвам да идвам с приятели на ваканция след време". Аз лично бях впечатлена не толкова от плажовете /не че повечето от тях не са наистина прекрасни, а пътят до тях е пълен със спиращи дъха гледки/, колкото от кухнята и храната. Все пак, там е "люлката" на Средиземноморската диета. Heart Eyes
Нощес се прибрахме от обиколка около Цикладите- страхотна почивка имахме. Спокойствие, плажове и безвремие. Приказка! За щастие, "моичките" обожават да пътуват и те, но избеснявам, когато дойде моментът да се разтоварва багаж, прескачат се сакове, а те стоят с устройство в ръце и се тюхкат, че уайфаят не тръгва. Нощес в два часа почти до истерия ме докараха. Imp
Сега въртя втора пералня, че следобед се потегля наново, този път из родните дебри.
До септември месец "тренировките" ми ще са основно йога, пилатес и мобилност, съчетани с много ходене пеш. През това време ще измисля как и с какво да продължа до Коледа. Най- вероятно ще е прекъснатата на седмица 3 "корем- мечта" или ше подкарам нещо на ФБ.
Гледам, Шалийнката подготвя ново ПиЙо, чакам го с интерес.  И, да- определено прави впечатление новата визия, която ББ следва напоследък. Аз също го забелязах. Но пък е и нормално. Старите кучета си гледат кефа в момента и менторстват из соц. мрежи.
Агент, честит ти Марко! Със здраве да вееш коси и да раздаваш усмивки, пърпорейки фино с него!
Дух, не че ще те успокоя, но и двете ми бременности не съм ги запомнила с особено топли чувства. Хайде, втората иди- дОйди, но първата беше отвратителна, дори към момента, повече от 15 години по- късно спомените не са особено мили. Но! Минава, а резултатът и въобще животът след това си заслужава всеки гаден час неразположение, повярвай.
Звезди, как сте с бебчо? Задавате ли си вече с половинката въпроса- "Как сме живяли до сега без него?" Heart Нещо много се умилявам от малки сладкиши напоследък, а по принцип не съм такъв човек.Grinning
Много народ съм пропуснала, но съм чела доста отгоре- отгоре последните дни.
Хубав, усмихнат и слънчев ден желая!

ПП. Имаме ли девойка /бивша, настояща- няма значение Simple Smile /, която да е позиционирана в Испания? Искам да питам някои неща на лични по възможност.

А, да- Агент, чудесно ръководство по "четене с разбиране". Grinning

Изчезвам да простирам и да си направя сутрешната практика, защото покрай всички задачи днес, които трайно ме притискат със срок, трябва да успея и да се ъпгрейдна откъм маникюр и педикюр, а там не бива да се закъснява, че и без това едва ме вмести жената.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 08:48 от TuЛи

# 223
Ноу Фрейм, почти ме отказа. 😂 Лицеви и бърпита са ми най-ужасните упражнения. Въпреки че не искам да наблягам много на горната част мисля да ѝ дам шанс. Ако ме натоварва психически, ще се откажа да я правя. 😁 

За днес ISO speed Hammer + 15 min legs Hammer.
След двата дни на преяждане мисля да разтоваря, тъй като съм +1,5кг 😂.

# 224
Здравейте, ето и моят отчет: сутринта, докато децата спят 30 мин обръч. Сега кардио с агнешко https://youtu.be/s6yv8Ag-PHg , мисля че Звезди беше пуснала този линк преди известно време.
Не издържах и се премерих, 300 грама повече от преди да заминем за Гърция, но пък утре трябва да ми идва, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт