Тренировки в домашни условия - 105

• 40 378
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
Агент, красоти! Съчувствам ти! Непонасям мрънкащи особи, особено на път 😃. 
Спринкълс, от теб също видях страхотни гледки! Продължавайте да споделяте с нас хубави гледки! 😀

Тази седмица май не съм се отчитала, но беше доста динамична. Баткото имаше РД във вторник и до вчера празнувахме. Добре че малката още не разбира и не иска партита, гости и прочее. 😂 Три дена яли, пили и се веселили. Храната беше ужасТ. 😁

Остават ми две тренировки до края на календара на ХиЧ. People Dancer За днес отчитам, може би най-трудната и вдигаща пулса тренировка - Hammer Plyometrics +  15 min Legs Hammer. Реших след края на програмата да почина една седмица. Само спининг тренировки ще правя и след това ще започна The Work. Дано ми допадне, ако ли не ще мисля резервен вариант.

# 331
Агент, щях да се хвана на 50, че това е Ягодина.

Тук съм. Ударих една инфекция на пикочните пътища. 3 дни свалях температурата. И сега едно с огромно безсилие. Но днес някак се завлекох до магазина.

Крака с ластици в леглота . Т'ва мога, т'ва правя тез' дни!

Приятен уикенд!

# 332
  • Нидерландия
Момичета, благодарение на вас влязох що годе във форма, че наистина карантината ми се отрази много зле. Имам още да чистя, но корема се посви малко и ръцете ми, точно там горе между трицепс и мишница вече не се тръска като соля със солницата😁😁😁 но искам още да стягам. Дайте пример за упражнения точно там.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 19:25 от Madelief

# 333
Момичета, благодарение на вас влязох що годе във форма, че наистина карантината ми се отрази много зле. Имам още да чистя, но корема се посви малко и ръцете ми, точно там горе между трицепс и мишница вече не се тръска като соля със солницата😁😁😁 но искам още да стягам. Дайте пример за упражнения точно там.
https://youtu.be/zF5-pdf9mOk
Кратка, но болезнена. Не повече от 1,5 кг са ти нужни, с готовност да преминеш към 1 с напредватето на сериите.

# 334
Здравейте ,пак съм аз,пак с молба 🤷‍♀️😀 значи, минах 21 дей фикс риъл тайм ,няколко пъти даже и сега искам да започна нещо ново.Гледах новата програма на бийчбоди - "mbf -muscle burns fat" ,но така и не открих от къде да си я изтегля - в рутрекер не намирам ,в яндекс - също (или не търся правилно).Помагайте ,моля ви ❤

# 335
Nora, няма как да я има все още, тъй като програмата започва на 27.07
Offers go on sale and #mbf VIP Early Access begins for everyone on July 27.

Виж 21 day fix extreme real time. Правила ли си я? Има я в инсенити групата във ВК. Може Hammer and Chisel. Утре КИ е последен ден и резултатите ми са страхотни, въпреки че не спазвах режима. Също така мисля да започна The Work. Пак на Beachbody. Има добри отзиви, въпреки че имаше и не толкова добри в темата тук 😃.

За днес Total Body Chisel + 15 min Glute Chisel.

# 336
Замислих се, че от ББ не съм пробвала да свалям програми. Като се прибера и имам нормален компютър/нет, ще пробвам и ако успея, ще споделя.

Отчет 6 км бягане. Не успяхме да открием добро място за бягане. Вчера се катерихме на една планина, но времето, макар слънчево, не беше много ясно.

# 337
besyto ох ,екстрийма само съм го пробвала ,но определено не е за мен...на светлинни години от зоната ми на комфорт е 😂иначе благодаря за инфото ,не знам как не съм разбрала ,че не излязла още програмата 😀сега правя отделни тренировки на 80 дейс ъбсешън ,но са ми много дълги и ми писват.Изтеглих си хамър енд чизъл ,ще видя как ще е.

Иначе за интересуващите се новаци като мен ще си позволя да дам мнение за 21 дей фикс риъл тайм - кратки ,но "пълни" тренировки (т.е. не е някаква мацка само да си говори и да обяснява през 1/3 от времето) .С времето наистина човек задобрява.Резултати не видях кой знае какви, но не спазвах техния режим с кутийките.Иначе съм виждала ,че в Уиш се продават.Хубаво е ,че тренировките през отделните седмици не са съвсем едни и същи.

Sprinkles леле ,къде са тези красоти?

# 338
Аз пък не намерих толкова категорична разлика между фикса и фиксекстрийма Екстрийма ще го повтарям след ХИЧ -а наесен с песен🤘
Днес Хамър Пауър и 20 мин спининг.

# 339
Звездичка, благодаря, ще ги погледна тези тренировки, не съм ги срещала.

В събота направих ден 9 от Клои, в неделя плановете ми се промениха и не остана време за тренировка. За днес се надявам ден 10 да отчета. Имам мааалък минус в кг, ще трябва да внимавам повече с храната, че с тези темпове 5 години ще отслабвам Smile

# 340
Привет!
За днес ден първи от 90 дневното предизвикателство на Руми, ниво 3. Чудех се какво да почна и се сетих, че това е темпото, което търся. А и много ми харесва , че тренировките са разделени на няколко части по пет-десет минути, което прави психологическа измама, че всичко е много лесно. А всъщност си се натоварваш стабилно.
Ще почна и малко по-изчистено хранене.  В момента закусвам с извара и краставици Simple Smile

# 341
Здравейте, аз съм на втора седмица от 3та фаза 80 ДО. Не знам дали ми се струва, че 3та фаза е мааалко по-лека от втора. Втора ми взе малко душата, което е нормално, защото се води build phase, а и аз се опитвах да качвам тежестите.
Иначе програмата е страхотна. Ако някой й се чуди, промяната при мен се случва на края на втора и началото на трета фаза, тоест си трябва търпение, но е очевидна. Имах случайно снимки от февруари да сравня и половинът се опули и призна, че тренирането явно има ефект. Освен в задните части, ми направи впечатление, че са се стопили възглавничките на колената, които смятах за структура и ген. Разликата с първия път, когато я правих, е че този път следвам тракинг шийт и се опитвам на всяка тренировка да вдигам тежестите. Хранителния режим не следвам, но гледам да зареждам с протеин след тренировка, тоест да следвам до някъде timed nutrition. Иначе се храня чисто и без това, но понякога огромни количества, което приeмам като нужно.

Спринкълс, супер гледки, а и звучи като активна почивка.

# 342
Браво Дана !
И аз си тренирах днес с Хамъра цяло тяло -хареса ми тренировката ,за  вчера добавям и малко плуване,днес -също.

# 343
Дана, чак ме накара да се замисля дали да не дам още един шанс на 80ДО. Thinking  Браво, браво! Резултатите се постигат с постоянство.

Влизам да се похваля, че вчера приключих с ХиЧ! People Dancer  - Hammer Power and 10 Min Ab Hammer. Чудесна, чудесна програма!!! Резултатите можеха да са по-добри, ако бях по-стриктна с храната, но и така съм доволна. Съветът ми е да се правят всички допълнителни тренировки, въпреки че пише Optional на повечето от тях. 10-15 минути не са много, но наистина имат ефект тези допълнителни тренировки. Даже последната седмица бяха с постоянна МТ на glutes. Joy 

Сега една седмица ще правя кардио, за да си почина малко от тежестите. Имам нужда от повече стречинг и мога да добавя няколко през седмицата. В този ред на мисли, можете ли да ми препоръчате някакви тренировки за разтягане. Отчитам 30 минути спининг сутринта + още толкова след мъничко.

# 344
Здравейте, не съм писала, защото по непонятни причини имах забрана за няколко дни.
Миналата седмица имах три силови и една спининг тренировка. Тази седмица започнах със силова. Ужасно дебела съм. 81 кг, а има още време. Може би моят урок в този живот в да се науча да се приемам във всички форми и размери. Човекът до мен се яви на дуатлона на Витоша 100 и завърши първи при бегачите дуатлонисти, но в 4 ти в генералното класиране, понеже беше по бавен с колелото. Аз от друга страна се прибрах у дома след работа да тренирам и понеже нямам къде да спя отивам сега у тях, а две думи това бебе ако не друго ще има доста волеви родители.
Разплаках се на прегледа и лекарката ми каза, че ако има жена за която е сигурна, че се храни добре и е силна това съм аз и че просто трябва да приема факта, че с някои жени се случва това. Трудно ми е. Боли ме, но все пак продължавам и вярвам, че като родя ще вляза пак във форма.

Общи условия

Активация на акаунт