ФЕВРУАРСКИ МАМИ 2005 - от Дядо Коледа чакат колет! - VІІ

• 17 688
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Е значи си се запознала с мен. Мамо Фин честита придобивка, да му се радваш много на новия телефон и аз си измрънках нов преди 2 месеца с идеята да има камера за да си снимам бебка.

Някой знае ли как се изпращат тези ММС, при мен нещо не става?

# 121
Да бе, къде са другите? Уж 45 сме (може и да сме повече де), пък само някой от нас пишат.

Давайте да се стегнем... януарките що теми изписаха, ние сме още на 8ма (може и да се лъжа). Срам и позор  Wink

# 122
  • София
Grinning
Аз бях с розова блуза и един розов слон на корема Grinning .
И аз имам проблем с ММС-ите,не може никой да ми настрои телефона.от обикалянето разбрах,че май само в офиса на Глобул до МакДоналдс на Витошка има специалист,но при него имаше голяма опашка,а никой не се сети да ме пусне по-напред...постоях 15минути и си тръгнах.Ако си към Мтел,обаче не знам къде можеш да отидеш за настройка...

# 123
  • София
Значи и аз следващия път отивам научилище в цум..Simple Smile
Досега ходех на лекции по тов време ама вече спирам ,аи явно в ЦУМ ще се окаже весело..Simple Smile
Рисувахте ли си коремите вече?

# 124
  • София
Ами весело си е,от кога те навиваме с небесна да дойдеш,ама не!Поне да обещаеш,че ще си вземеш математиката Rolling Eyes !!!

# 125
Здравеите мамчета как сте? Stuck Out Tongue Мамо Фин честита придобивка със здраве да я ползваш и аз си направих такава само че още преди 1месец и още му се радвам на телефончето а пък мъжото щял да ми купи нещо да си похапвам eat   и в същото време ми казва че няма смисал от дрехи  Tired  Tired не мога да го разбера тоя моя та аз да не съм Animal Pig ужас #Shocked  #Shocked  Imp

# 126
Цитат на: mama78
а пък мъжото щял да ми купи нещо да си похапвам eat   и в същото време ми казва че няма смисал от дрехи  Tired  Tired не мога да го разбера тоя моя та аз да не съм Animal Pig ужас #Shocked  #Shocked  Imp

То от дрехи нужда няма сега, ама ботушки, чанта, слънчеви очила, козметика??? Подаръчета си трябват, и без това малко поводи има за това през годината. Аз искам подарък и за раждането, моичкият да не се ослушва  Laughing  Sunglasses

# 127
Маме, аз съм си  Animal Pig  вече станала. Като родя и  Animal Cow  ще стана. Мъж ми и син ми са от породата  Monkey  , а аз си падам от време на време и малко  Animal Chicken  та сме цяла ферма с 2 маимуни тука.

Да аз за туй исках телефон с камера... мислейки за бебето и как ще си го щракам още от болницата (ама тайно, че не позволват ползването на GSM там).

# 128
  • София
Аз съм към глобул да не става въпрос за магазина на Германос?

Е аз вчера си изрисувах едно мече на корема като си взема снимките ще се опитам да ги кача, но си мисля, че ще е доста трудничко за мен.

Не ми говори за опашките аз два дни ходя до НОИ и чакам по около 1-2 часа и никой не се сеща да ме пусне и така и не можах да си свърша никаква работа. Пробвах да отида и рано сутрин преди да отворят, но пак имаше 12 човека пред мен - това окончателно ме отказа.

Гледат ме с един празен поглед и се правят на разсеяни.

# 129
Villi, изпъчи си корема и иди от пред на опашката. Амахааа... как няма да те пуснат? И ако някой нещо ти каже, кажи че мехура ти се е спукал, но не можеш да идеш да раждаш преди да минеш през НОИ. Или пък и ти се направи на разсеяна като минеш най-отпред.

# 130
  • София
Да ги беше видяла тези пенсионери, а имаше и двама младежи та те щяха да ме изядат за закуска. Даже един нагло ми каза, че нямало смисъл да чакам опашката днес вървяла много бавно.

Направи си извод!

# 131
А бе ще се въздаржа от ботушки че нещо ми са поотекли крачетата но сигурно ще закача едно парфюмче.Пак и нали на2.01. имам newsm59  passifier  рожден ден. На свекито сам казала да купува за бебока

# 132
Цитат на: villi
Да ги беше видяла тези пенсионери, а имаше и двама младежи та те щяха да ме изядат за закуска. Даже един нагло ми каза, че нямало смисъл да чакам опашката днес вървяла много бавно.

Направи си извод!

А тоз пък бих го изяла за закуска. От как съм бременна не мога да се стърпя да задържа езика зад зъбите си. Ще го направя на задник, само да смее да си отвори джуката. То да е стар човек, някак си разбирам, ама да си някакъв младеж с още неизчезнало от пубертета акне... ай сиктир на такива и да не ти пука.

# 133
Здравейте!
Днес бях на УЗ в Св.София и отново ми казаха че ще имаме момиченце.За сега всичко е нормално-беба е надолу с главата.В началото на месеца имах кръвоизлив в дясното око и очната лекарка ми каза при раждането да не напъвам с лицето,ама не мога да си представя как ще стане.Другата седмица ще ходя пак на очен да ми напише официален документ че не е препоръчително много да напъвам и с него в Св.София ще преценят дали ще съм секцио или по някакъв начин ще облекчат напъните(така се изразиха).Най вероятно всичко ще бъде наред.
И аз си поисках подарък за раждането,а мъжо ми каза"Ама що,нали бебето е и твое."Само така си говори ама ще ми купи нещо,познавам си го.

# 134
newsm10 само така и аз вече не им мълча изобщо особенно в автобуса ибирам си някой иго вдигам ще не ще става няма  каде да ходи #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт