ФЕВРУАРСКИ МАМИ 2005 - от Дядо Коледа чакат колет! - VІІ

• 17 687
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ами значи съм на прав път защото преди няколко часа изпих едно, още не мога да определя, дали има ефект, ама дано да помогне. Rolling Eyes
Ама не бях много сигурна дали може да се пие ама в един момент се престраших  #Puppy dog

# 106
  • София
Аз също имах подобен проблем преди около месец и моя лекар каза така:Прави струвай до довечера да си забравила за този проблем"И от там като се почна въглен-колкото можеах да погълна..Simple Smileкакто и варих ориз и пиех от водата...също и варени моркови/за прочистване/.С бабините рецепти много добре се справих с вируса-за няколко часа!
Е вярно после няколко дена не ходиш до тоалетна,ама то едното за сметка на другото.Ако искаш пробвай все нещо ще помогне!
Стискам палци

# 107
  • София
Мерси за съветите, като се прибера от работа ще видя какво ще правя.

# 108
Току що бях да чета в темата на януарките... те като са я подхванали и няма да има вече кой да ражда януари месец... ох вярно... наш ред идва тогава... Бъъъъъъз ме еее...

Айде... аз приемам честитки за новия телефон. Що игра падна се него вече, сега съм си го оставила тука до компютъра и си го гледкам милно милно... И другия месец и количката така ще си я гледкам... Иииии... откачам вече.

Кой какво е правил днес?

# 109
Здравейте януару-февруарски мами Grinning
Как сте, как е настроението днес?
И при нас вече има сняг и аз много се радвам Grinning , направо разкошна зимна приказка е навън, прекрасно е, бяло, бяло пухкаво е навън:x-mas:  Close-mas:  Close-mas: Кво ме изби, сигурно щото много се кефя на снега  Hands Clap  coolcool  Nature Snowman  santa2
Мамо Фин честит ти телефон, трябва да почерпиш newsm64
Снощи бяхме на банкет от офиса и сега многооо ми се спи newsm46  ама като гледам снега и се разсънвам Simple Smile

# 110
Добро утро, мами! НАвън още е наваляло и вече си е истинска зима! Close-mas: Моят син вчера лази на четири крака в снега от  градината до вкъщи!!! Shocked
Мамо Фин, честита придобивка - със здраве да я ползваш!!!! Да пратиш един сега  СМС!!!
Снощи имах зверски контракции, около 1 час, нередовни, пих  Магнезий и нош-па и след около 20-30 мин. спряха.... А иначе бях и на консултация през деня, където ме претупаха за 5 мин, ат се чудих дали да не отида на платен прием в С в. София, после пък си  помислих, че ще вземат да ме притеснят нещо и реших да си стоя  в спокойно неведение у дома! Grinning

# 111
zdraveite
terminut mi e na 07 fevruari, no niakaksi vse si mislia, che bebcho shte se poiavi prez ianuari
blagodaria vi , che vi ima, mnogo ste gotini vsichki Grinning
Veseli praznici i mnogo zdrave vi pojelavam Close-mas:

# 112
Здарвей, Летка!  Радваме се, че и ти си при нас! Тук май всички имаме усещане за Януари!!! Laughing

# 113
  • София
Може би е заради силното желание да видим бебоците..Simple Smile

А мамите от София срещат ли се да поклюкарстват наживо?

# 114
Цитат на: slan4ogled

А мамите от София срещат ли се да поклюкарстват наживо?

Ха,ха, не питай! Имаше един опит за среща, който се провали, после само аз отидох на една среща на Мартеничките - и това е!

# 115
ЗДРАВЕЙТЕ,навьн е страхотно newsm74
 Nature Snowman СНЯГ...
Да бях поискала не6то друго в4ера..
Трябва6е да излизам днес,имах работа,но май  cold ..

# 116
Благодарим, благодарим... Черпя ви всичките, кой каквото си поиска.

Годзила, можеш ли да приемаш мултимедия съобщения (MMS май им викат)? И телефона ти с цветен екран ли е?

И тук е снежно, ама вие май ще да сте тези с повечето сняг. Не знам какво й става на таз зима. Не иска да започне както трябва и това си е.

Ние бяхме днеска с цялото домочадие на консултация. Висим си в корема на долу с главата и сме някак си странно разчекнати. Лелката така и не можа да ми каже кое е дупе и кое е гръб. И от натискането по корема беби се развихри и още не е спряло да ме бута и притиска от вътре. Хемоглобина ми е добър (добре поне, че това е добре), килце и 700 грама съм наддала за 2 седмици (ай ай ай... какво ми се пише до края), и в урината ми имаше захар  Whistling (лооошооооо). Та лелята ми държа едно  #Bad Talk  конско и съм пак там на 5 януари. При лекаря съм на 20 януари (тогава ще прося направление за УЗ)... бе да става вече направо февруари.

И в консултацията видях една позната... ми то корема й като го гледах и ми приличаше на да е в 5 месец или нещо. Щях да падна от стола като ми каза, че в един от близките дни щяла да ражда. И за бебто каза, че е 2 килограма... ми че то много малко... И ми лъхаше на цигари и един бог знае какво... ама нейна си работа.

Та такива истории таз сутрин при мене. Айде, ваш ред!

# 117
  • София
Здравейтееееееееееееееееее! Laughing
Ей,какъв сняг!
На Мама от Фин. честита придобивка,със здраве да си я ползваш!
И аз вчера бях на консултация-бебо се е обърнал най-накрая с главата надолу-сега ми остава да се надявам да се задържи така,че пак нещо ми се върти из корема диването! Shocked
Иначе си отговаряме точно на седмиците,ама не питайте колко ни е голяма главата,зашото този апарат на който ме гледаха не изписва мм,а направо изчислява в коя седмица си според размера на главата и кога трябва да ти е тремина.Заковахме го точно! #Milti
Аз вчера се запознах с една от февруарките на училището за бъдещи майки в ЦУМ-каза,че е с ник Villy!
Къде са другите мами,май само 15тина човека пишем в темата...

# 118
  • София
Добро утро и от мен!

Как е настроението днес?

Слънчогред вчера се запознах с две момичета на училището в ЦУМ с които си пишете в дира. Стана на въпрос че и те имат термини през февруари и т.н.
Бети през цялото време се оглеждах да те видя и накрая се припознах в една друга девойка. А ти се оказва, че въобще не си била там.
Подготвяте ли се за Бъдни вечер? Аз за първи път нищо не съм подготвила да не говорим, че всички около мен ще си останат без подаръци поне за Коледа. Направо е невъзможно да се пазарува в магазините да не говорим, че се чувствам като баба Меца.

Приятен ден на всички!

# 119
Здравейте мили тумбести мацки!!!   jumpuu  Hug

Аз си стоя на топло в къщи. Подаръците са под елхата, пуйката в хладилника и само чакам Дядо Коледа, а и мама да дойде да направи сърмички и пълнена пуйка    Close-mas: chef   food002

Довечера май ще пропусна коледния купон с колегите  Sad . Снощи бяхме на купон за първото от трите бебета в компанията и имах проблеми с ниско кръвно. И сега любимият не ме пуска  Sad  Sad  Ще си лежа на диванчето и ще гледам ТВ.  Sob

Айде весели празници и от мен! Много хубави подаръци ви пожелавам.  Gift

Общи условия

Активация на акаунт