ФЕВРУАРСКИ МАМИ 2005 - от Дядо Коледа чакат колет! - VІІ

• 17 683
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Запоследно като ходих на консултация главата не бебо беше с една седмица напред,през цялото време май си въви така и лекаря каза че няма нищо обезпокоително,обикновено момчетата били с по големи глави пък и не сте ли забелязали че малките деца винаги са с несъразмерни главички/или само на мен така ми се струва/.В 31седмица главата на моя мъник беше 9см,при вас как е?
Е по повод тези притеснения лекаря ми показа снимка на неогвото хлапе и каза че и то е с голяма глава-метнало се на баща си...Simple Smile
Знае ли човек може в оставащите няколко седмици нещата да се нормализират Sunglasses

# 91
Вие сега да не вземете всичките да изродите 1-2 седмици преди термините си и да ме оставите сама най- на края с големия търбух да се нося? И без това днес забелязах, че съм придобила походката на загубена патка...

# 92
Добро утро мамчета и тук вече си имаме сняг Close-mas:

# 93
Оооо, привет! Как само сте се разприказвали!Браво!
За виното - в някои страни с традиции в производството на вино и бира напров препоръчват консумирането им, естествено, не да се натряскаш...А червеното вино за мен  си е елексир, пък и в тая зима мисля, че едно от най- добрите средства  за загряване!
За епидурала - мен вече ме е страх от всичко...ако съм секцио от упойката и от операцията, за нормалното раждане - няма ли бебо да запецне някъде...изобщо... от към психическа нагласа  мнооого съм го закъсала((((
Относно размерите Анайс, като ти гледах снимките вие с таткото съвсем не сте малки....А големината на бебето, няма нищо общо със зрелостта, така че стискай там!!!
А пък  ние вчера имахме  гости..аз седях на масата като бял човек до към 10.00 часа, после полегнах леко на дивана, но ми беше неудобно да заема любимата си поза, и накрая просто се извиних и  си легнах...Ох, за нищо не ставам вече((((

# 94
Цитат на: mama78
Добро утро мамчета и тук вече си имаме сняг Close-mas:
А, Честито!!!! Close-mas:

# 95
Хей,  новите мами, казвайте ако съм забравила да впиша някоя или съм пропуснала данни...Карайте ми се - не ме жалете, че мозъка ми съвсем е заспал...Току що вписах Слънчоглед.

# 96
Даааа много е готино отвън но само ако се гледа през прозореца Stuck Out Tongue много се хлъзга добре че остава малко да ходя на работа Tada ние сме на консултация на29.12 съжалявам че немога да се включа в темата с винцето и т.н. нито пия нито пуша kaffeetrmker_2

# 97
Здравейте и от мен!Не съм писала от много дълго време,но следя форума и нищо не съм изпуснала.От една седмица и аз съм си в къщи и да ви кажа настроението ми никак не ми е празнично.Винаги по тези празници изпадам в темерутско настроение и се държа доста инфантилно.Не се радвам на нищо и всичко ме дразни и отекчава.Даже още не съм купила нищо за детенцето ми и нямам и желание да излизам.Трябва да се стегна.Утре е празника на сина ми в детската градина и се надявам да се справи добре с ролята на заека от приказката "Дядовата ръкавичка".Не съм сигурна че ще играе,защото за тази роля има още 3 деца а и две години е бил само борче на такива представления.Дано и аз да се зарадвам и да се пчуствам горда с него,че само ми се оплакват госпожите колко е лош и дразни децата.........
Радвам се че сме толкова много и при моите познати е някакъв бум на бебета.
Тази седмица казаха бременните жени да не работят нищо,защото това са били тежки дни и за да е леко раждането ни трябва да се почива и да се върши тежка работа.Като че ли само това чаках за да се отдам на мързел и може би затова и съм в такова настроение.
Стана дълго писмото ми,ще се включа пак някой ден във форума.Приятен ден на всички.

# 98
Я, това с неработенето тази седмица много ми хареса. Почвам и аз да мързелувам. Щото напоследък съм станала една такава притеснителна и нервна, не ме свърта на едно място, непрекъснато ми се излиза, или ако съм в къщи - подреждам или чистя. Това ли е "синдромът на гнездото" - прочетох го някъде Confused: И все ми се струва, че изоставам с покупките за бебка.
Току що се чух с  моя доктор и той ми вика - Абе муци, още ли не си родила Grinning Боже, какво чувство за хумор. Удари ме по болната тема - все се притеснявам да не родя, преди датата на секциото и преди да съм готова с приготовленията за бебчо Sad
Ама много глупави притеснеия, какво да се прави. Мога да си ги споделям само с вас, щото като кажа на скъпия и той ми вика, че съм се побъркала Shocked
Хайде хубав ден на всички от мен #Milti

# 99
Честит първи истински сняг:)
чудесна зимна приказка е на вън, нали хехе ето такава зима обичам аз, бяла, като в детството ми, радвам се, че заваля. Дано по празниците си имаме истинска пухкава завивка.
Аз днес се успах Embarassed и изпуснах лекцията в ЦУМ, но като гледам била е за храненето, едва ли е голям пропуск, но пък ми се разби програмата, бях решила да изляза и да не се прибера до вечерта... а още съм в къщи...
Напред към тази зимна приказка, без това нямам работа вкъщи Stuck Out Tongue
пък и кумеца ми днес има рожден ден newsm59  , трябва да търся подарък, а и новогодишните подаръци още не съм ги доизмислила... само женската половина е готова. Ама какво да купя на татко,  свекъра ми, зет ми, на дядото ужас хаха
Ей какво ми хрумна сега Bulb вчера скъпия мрънкаше, че всичко го боли и иска професионален масаж - ето гоооо неговия подарък за нова година ще му запиша час за масаж, хехе че няма само жените да се глезят с разни масажи и козметични процедури coolcool
леле пак съм писала много Embarassed
весело празнично настроение и приятно пазаруване на подаръци  surpriseuu

# 100
Дааа, и аз съм го решила таз седмица нищо да не похващам в къщи (освен задължителната перала като остана без долни гащи или чиниите когато и последната чиния се измърси) и за това и се мъча да накарам мъжото да ходим при свеки уикенда. Тя така и така не ми дава да пипна нищо, та ще си лежа по цял ден (или поне така си мисля).

Моя скъпия ми звъни преди час да ме пита дали искам червено или синьо...  Shocked  Изненада ще ми прави човека, ама за какво ми звъни да ме пита за цвят щом като веднага ще схвана за какво става дума. Телефон ми купува... ние на гол тумбак чифте пищови... леле... И колкото и да ми се иска тоз телефон, толкова и не ми се иска. И сега не знам какво да правя... ще се разочаровам вечерта ако не ми го донесе, или ще се бия по главата с него ако ми го донесе. Пълна трагедия.  Simple Smile

# 101
hahahaha мамо Фин - много ме развесели:)
я се радвай на подаръците, и на мъжът ти и на живота - нищо, че е на "гол тумбак" хехехе весели се и не му мисли много, сега е време да си отпуснем душите!:)

# 102
Ех 4е как ми се иска и тук да завали снега... Close-mas: Дано до празниците да е бяло навсякьде..

# 103
  • София
Здравейте, честито на всички които имат сняг!
И при нас няма, валя малко мо се стопи и сега само на всякъде е мокро и кално  Sad  а не чистичко и побеляло от сняг.
Да ви се оплача в събота вдигнах температура, смъкнах я с чай и Парацетамол, но от тогава си влача едно разтройство... Close  само ходя през два часа до тоалетна, направо вече не се издържа. А и не знам какво мога да пия за да си подобря положението  Confused
Чух, чеимало някакъв такъв вирус в момента, някой да има подобни оплаквания или да е чул нешо такова?
Иначе от днес вече ми тече болничния от 45 дни.
Поздрави на всички коремчета Stuck Out Tongue

# 104
Цитат на: Ivanichka
Здравейте, честито на всички които имат сняг!
И при нас няма, валя малко мо се стопи и сега само на всякъде е мокро и кално  Sad  а не чистичко и побеляло от сняг.
Да ви се оплача в събота вдигнах температура, смъкнах я с чай и Парацетамол, но от тогава си влача едно разтройство... Close  само ходя през два часа до тоалетна, направо вече не се издържа. А и не знам какво мога да пия за да си подобря положението  Confused
Чух, чеимало някакъв такъв вирус в момента, някой да има подобни оплаквания или да е чул нешо такова?
Иначе от днес вече ми тече болничния от 45 дни.
Поздрави на всички коремчета Stuck Out Tongue

Пробвай с прахчета Смекта ,няма смисъл да се мъчиш така!

Общи условия

Активация на акаунт