ФЕВРУАРСКИ МАМИ 2005 - от Дядо Коледа чакат колет! - VІІ

• 17 685
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
Imah predvid che sam mu razreshila 5 macki za po 1 pat. Tva e;-)

# 196
Цитат на: Gena
Цитат
DOBRE DOSHLA, I AZ SAM OT VCHERA

Браво, Зак!   Hands Clap
Бързо си се ориентирала с лентичката и цитатите  thumbsup

Blagodaria za otgovora vchera Gena  Stuck Out Tongue
Az oshte hodia na rabota, no vidiah che e zabavno po niakoe vreme da cheta foruma , kogato taka ili inache si mislia za tia neshta  Whistling

# 197
Да де, туй го разбрах... А той на теб ни един... хихи... ама че подлост  Wink

# 198
Ama e mnogo dovolen ot tova  Grinning Che toi si ima 5 a az 0 Grinning

# 199
Ei Gena ti taka i ne mi pokaza snimkata s bialata pola

# 200
Мъжка му работа  Neutral Face За тях всичко, за нас грънци.

# 201
  • Sofia
Иииииии, бе мамо Фин, не си затормозявай главицата с такива мисли?! Rolling Eyes
То, може и баткото ви да е ровил из шкафчето и да се е заинтригувал, к'в е тоз балон?!  Rolling Eyes
Пък и щом девер ти (май такъв ти се пада) е такъв нахалник, може да се е обслужил и да го е прецапал!?
Пък, мъж ти, щом знае, че си ревнивка, едва ли сам ще се натресе и ще вземе от пакетчето,което седи на очевидно място!
Ти, все пак вдигни врява  #Bad Talk ,че да не те гризе отвътре по празниците.Ама - ха, няма само на теб да ти е гадно,я  #Cussing out
Ама, не си го слагай много в главата, кой знае, след толкоз време дали не сте го изсипали нейде тоз нещастен презерватив!
Анайс, честита нова къща! Здраво бебче да посрещнете в нея!
Годзила, майтап, бе, мила! Laughing  Laughing

# 202
  • Sofia
Цитат на: Anaise
Ei Gena ti taka i ne mi pokaza snimkata s bialata pola

Оффф,  Embarassed ,снимките, мъж ми не ги е взел  #Cussing out
Пък ние нямаме цифров фотоапарат, а само камера и имам филмчета, ама хич не ми е ясно дали и как мога да сложа тях в нат-а  Rolling Eyes
Малко сеъм зле с технологиите.
Тя камерата има и фотоапарат всъщност,де с мемори стик, ама трябва да ни покаже някоя как да го ползуваме  Embarassed
Мъка,мъкааа!
Та,затуй,де, иначе досега да съм нацъкала един куп снимки, да ме виждате

# 203
Гена, да де... и аз туй мисля, че може да сме го изсипали някъде щото до колкото си спомням го бях скъсала отделно от другите. Може и при майка ми като сме били да сме го употребили (или изръсили там... тогава вече ще е голям  Embarassed ... представям си как 10 годишния ми брат го е намерил ХАХАХАХА). Та не съм си затормозила главата де. Опций много...  Grinning

А девъра ми... той от нахален по-нахален. Що мога да разказвам за него... то и съм де. От как се премести да живее на 5 минути път от нас, бял уикенд не съм видяла. Все при нас виси (особенно сега... разделиха се с жена му), все нашата храна яде, все ми надува главата с особенно неприятния си глас... и сега на Коледа ще трябва да го гледам при свеки. Въх... що се съгласих да ходя там? Колкото повече наближава заминаването ни, толкова повече не ми се и ходи там.

# 204
Ами Гена, първо ти трябва сканер за да сканираш снимките и да ги сложиш в компютъра си и след това трябва да ги качиш в нета... например в Webshots. Там си има програма за качване на снимки.

Тоест... за каква камера и мемори стик говориш? Има едни такива неща за компютри дето могат да четат тоз мемори стик и от там прехвърлят снимките на компютъра.

# 205
  • Sofia
Цитат на: Мама от Финландия
Ами Гена, първо ти трябва сканер за да сканираш снимките и да ги сложиш в компютъра си и след това трябва да ги качиш в нета... например в Webshots. Там си има програма за качване на снимки.

Тоест... за каква камера и мемори стик говориш? Има едни такива неща за компютри дето могат да четат тоз мемори стик и от там прехвърлят снимките на компютъра.

Ами, камерата е дигитална, на Сони, Карл Цайс и незнам си още какво.
Има мемори стик, който съхранява снимките.Има и едно копче , на което пише "Photo", ама тоз мемори стик като го извадя, незнам 'де да го пъхна в лаптопа?! То, може би трябва доп.устройство?1
Мъжо има познати с компютърна фирма, та ще го изръчкам да обяснят какъв е ключът от палатката  Wink

# 206
  • Sofia
Момичета, отивам да омажа муцунката и да се изтърколя навън,че малко да размърдам трътката  #Milti
Вай, колата ми е като снежен човек  #Puppy dog
И мускали ще направя, докато я почистя  Close
Той, моичкият, да беше се сетил, да подготви колата на жената,ама - нъцки  #2gunfire
Нали съм си оправна, ей сега ще метна лопатата връз рамо  Laughing  Laughing
Луда жена!
Айде, после ще се отчета! До скоро ви

# 207
  • София
Gena,

Към камерата нямахте ли диск? А кабел? Нашата също е Сони. Първо от диска качваш driver-a /следваш интрукциите в упътването/. После връзваш камерата към компютъра посредством кабела, включваш я на режимa, в който снимаш снимките и през Explorer-a правиш Cut/Copy и Paste на снимките на компютъра и си готова. Нашата има 2 директории - една за снимките и една за филмчета. Пиши ми на лични ако имаш въпроси.

# 208
Желая ви приятно изкарване на коледните празници! Close-mas:

# 209
Цитат на: gali
Желая ви приятно изкарване на коледните празници! Close-mas:

И на теб, Гали!  Close-mas: Нека наистина бъде вълшебна тази Коледа!
Ще очакваме скоро да се включиш отново! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт