ФЕВРУАРСКИ МАМИ 2005 - от Дядо Коледа чакат колет! - VІІ

• 17 686
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
NEMOGA DA SI SLOJA KARTINKA NIAKOI MOJE LI DA MI POMOGNE Embarassed

# 181
Мамо Фин ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!!!

И да внимаваш с пътуването,похапването и гадните стълби при свеки...в понеделник да си пак при нас Close-mas:

# 182
Маги... виж тук за помощ при слагане на лентичка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4827

И добре дошла в отбора!  newsm03

# 183
Здравейте ФМ (февруарски мами)!!! Привет и на новодошлите - ама наистина сме били мнооого любвеобвилни през май месец!!!! Laughing
Аз  току що се връщам от Коледен пазар - накупих подаръци на всички от сърце и на себе си също!!! Blush  Close-mas:
Анайс, точно по този повод не искам вече да ходя на никакви ехографи...В 31-ва седмица главата на моя бебо беше 80,3 мм - което според доктора било за 30-та г.с. Аууууу!!!!
Разрових се в нет-а и видях таблица според , която тези мерки за са 31-ва г.с., така че го има и момента, че всеки борави с разлбични мерки...Иди, че разбери! Аре- ФАК!
Тя почти цялата бременност мина, сега за глупости ще се шашкаме....Супер са ни бебчетата, някои по-дългокраки, други с по-голяма или малка глава...да не са от един калъп,я!

# 184
Годзила,разправяй какви подаръци си купила Confused:

# 185
Цитат на: Godzilla
Супер са ни бебчетата, някои по-дългокраки, други с по-голяма или малка глава...да не са от един калъп,я!

ХАХАХА... представи си, ако са от един калъп... Thinking   Arrow     #Bad Talk    Arrow   #2gunfire    Arrow   Whistling

Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning

# 186
Цитат на: magi_st
AZ SUM SUVSEM NOVA PRI VAS I MALKO NE SUM V 4AS AZ SUM OT FEVRUARO -MARTENSKITE MAM4ETA TERMINA MI NA 12 MART

DOBRE DOSHLA, I AZ SAM OT VCHERA Simple Smile

# 187
  • Sofia
Хелоу,мамки и тумбачета!
К'ъв е тоя шаш и паника, момичета!
Офф, и аз само се разглеждам и все ми се струва,че търбухчо е много малък и 'де живее мойто бебко, незнам  Thinking Като гледам хорските кореми са си дооооста по- от моя  Sad , та се притеснявам малко.Пък тез 10 кила, 'де са, аджеба?! На гъзеца- и на бедърите, едно на ръка, ама белким и Бебко да е трупнал нещичко  Praynig , не само мама-та  Tired
Другата сряда съм на консултация и сще се мерим и теглим,че отдавна (от 23.11) не съм го виждала ритлйо как се развива. Пък и изследвания пак ще правим, а и кръв от вената - бррр  #Puppy dog Ще прибелвам пак очите  #Shocked
Вчера цял ден не си помръднах гъзеца  от къщи и направо се разплесках, а и изядох, каквото можах  Embarassed Така,че днес мисля да не я правя същата, ами да се поразмърдам малко по чаршията.То,ще е едно бутанго по улиците, ама ще ги сборя  #2gunfire  #2gunfire
Мамо Фин, весела коледа и на теб и на семейството ти!  madnoel  Яж и пий на воля, и да не се разтърчиш да шеташ  Naughty Сега ти е паднало да командориш фамилията  Mr. Green И фнимателно по пътя и по стълбите! Praynig
Чакаме те в понеделник да поклюкарим   typeuu

# 188
  • Sofia
Цитат
DOBRE DOSHLA, I AZ SAM OT VCHERA

Браво, Зак!   Hands Clap
Бързо си се ориентирала с лентичката и цитатите  thumbsup

# 189
  • Sofia
Цитат на: Мама от Финландия
Супер са ни бебчетата, някои по-дългокраки, други с по-голяма или малка глава...да не са от един калъп,я!

ХАХАХА... представи си, ако са от един калъп... Thinking   Arrow     #Bad Talk    Arrow   #2gunfire    Arrow   Whistling  

аха, ще има   341uu   341uu  и  #Cussing out от страна на татковците  Mr. Green

# 190
Цитат на: Gena
Цитат на: Мама от Финландия

аха, ще има   341uu   341uu  и  #Cussing out от страна на татковците  Mr. Green

Аз изобщо не съобразих, че така ще го изтълкувате!!! Tired  Thinking  Flutter

# 191

Аз изобщо не съобразих, че така ще го изтълкувате!!! Tired  Thinking  Flutter

Ми то от тез хормони как по друг начин би се изтълкувало, мила? Само че Gena го е разбрала, че мамите ще се обясняват на татковците...  а аз си го имах в ума, че мама е таз с пистолета в ръка...  Ама пак то резултата е почти един и същ де. ХАХА!

Ей как ме е яд, че там у село няма интернет. Че и една книжка нямам да се забавлявам с нея.... тц тц... как не се сетих по-рано.

А да ви кажа аз с какво си блъскам акъла сега... Лятото като бяхме последно при свекито (е то беше края на август, началото на септември де) и купихме презервативи за да ни е по-лесно и чисто в   luvbed . И ползвахме един (до колкото си спомням)... та в пакета останаха 4. И сега приготвям багажа, та мъжо като дойде само да го грабнем и да тръгнем преди да се е стъмнило (туй става в 15:30 тука) и пакета с презервативите го бях оставила в банята малко затрупан от други неща, но видим за тез които тръгнат да ми ровят из нещата... и кво виждам? Само 3 останали... е де се е дянал 1 презерватив, не знам. Та сега е голяма мистерия, дали мъжо го е взел... ще има  #Bad Talk  #Bad Talk  #Bad Talk  и може и  box  шото, за кво му е на него, а? Или пък брат му дето все ни иде на гости и все в кинефа ми виси е ровил там и си го е присвоил по време на прилив на пиянска глупост... Иди та разбери. Мъжо като дойде и ще бъде подложен на разпит... Или пък ние сме го потурчили тоз презерватив без да помя кога и къде... Бе мистерия голяма е...

# 192
Mami az za Koleda ste polucha kluchove ot novia ni apartament. Kato kazvam novia toi e na 30 godini ama za nas e nov Wink Mnogo sam stastliva che nai nakraia ste se premestim i nema da ima koi da ni se prechka. To ne che sega se prechkaha mnogo ama sto se drazneh tolkova neznam. Ta taka. Chakame bebo da se rodi i pochvame s remonta. Inache vidiah che sa mi kupili i edin puluver ot tezi modernite deto sa nad papa ama dali mi stoi nad papa stoto mi e goliam shkembaka oste nemoga da razbera;-) Grinning Ta zasega za drugi podaraci neznam. Minalata Koleda svekarvata mi podara edna Baba Iaga  #Shocked Sha vidim dali tazi godina ste dobavi i Kashcei #Sniper  #Crazy
Haide vesela koleda n avsichki vi Close-mas:

# 193
O mamo fin ia ne se iadosvai. Sigurno ste go zatrili niakade i ne pomnish. Pak i koito i da go e vzel vse tva. Az na maj mi sam mu razreshila oficialno 5 dasi ima za chial zivot Grinning , a toi na men nito edin. Moze li takova nesto Confused:

# 194
Анайс, честити ти ключове. Със здраве и щастие да я отключваш таз врата  Simple Smile

Аууу... ама ти си му разрешила на твоя... А той що не на тебе? Моя едно време си носеше един (когато бях бременна за първи път) ама след като се карахме по тоз въпрос и не е носил. За кво му е като си има мен? Квото съм ревниво по рождение, такъв скандал готвя... с подправки и всичко.

Общи условия

Активация на акаунт