Проучване на зодиите тук

• 7 370
  • 258
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Стрелец Sunglasses

# 46
  • Sofia
Включвам се за статистиката, макар че влизам в противоречие със собствено изказване в една друга тема.

И добронамерено предупреждавам авторката на настоящата, да не се учудва, ако ей сега й се накачулят купчина любопитни съфорумки, гладни за характеристика, по възможност позитивна, без съвети и критика.

Мила Истино, мерси, че си се включила в анкетата. Ако не е тайна, в какво противоречие влизаш със себе си? Благодаря ти и за предупреждението, ще го имам предвид.  Simple Smile И още нещо - като комплимент ли да считам факта, че съм "грамотен и възпитан новак"? Хихихи...  Laughing

Засега наистина водят по точки Лъвовете, но е още мнооого рано да се каже как ще стоят нещата накрая...  newsm78

# 47
аз пък сам козирог newsm53

# 48
# 49
Скорпион

# 50
най-хубатата - Скорпион  Crazy

# 51
  • София
СКОРПИОНЧЕ, от добричките...хо хо  newsm48

# 52
# 53
# 54
  • там където ме зове сърцето!!!
Скорпион

# 55
И аз съм скорпион, ама отровен (отбелязах го и в анкетата) Grinning

# 56
  • Плевен
рак

# 57
Ще си кажа само след изказано предположение Whistling

ОК
Ами предположението ми е, че като цяло Водните /защото са чувствителни и съпричастни/ и Огнените /защото са импулсивни и действени/ зодии ще преобладават тук. Тоест това са Рак, Скорпион, Риби, Лъв, Стрелец и Овен. Земните и Въздушните смятам, че ще са по-малко. Това е. Устройва ли те предварителната ми хипотеза?  Wink

Огън съм,да  bouquet

# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт