Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява тапата, спомената в публикациите?
Какво е Клексанат и какви са неговите ефекти върху раждането?
Какво представлява зацапването, споменато в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява тапата, спомената в публикациите?
-
Какво е Клексанат и какви са неговите ефекти върху раждането?
Клексанат е антикоагулант, използван за предотвратяване на образуването на кръвни съсиреци. По време на планирано раждане обикновено се спира 24 часа преди процедурата. При естествено раждане е важно да се консултирате с медицинския екип, тъй като ефектът на Клексанат върху раждането може да изисква специфични мерки и наблюдение.
-
Какво представлява зацапването, споменато в публикациите?
-
Какви са признаците, че раждането може да започне?
-
Какви са някои признаци, че раждането може да бъде предизвикано?

обаче права дълго не мога да седя, кръста доста си ме наболява.
Питаш ме къде ще ги събера, ами при вас не ме е срам да си кажа - за болницата ще използвам куфар за ръчен багаж - хем е по-компактен, хем на колелца и няма да го нося.
дори се чудя дали да не го метна в колата при следващия преглед.
...но при мен с този режим изключително лесно се получиха нещата. За съжаление сега нямам волята да се придържам към него...доста различни неща ми се хапват, както и сладко... важното е бебетата ни да се родят живи и здрави, пък после ще ги мислим нещата