Хайде, ЮЛИ, идвай вече- да гушкам малко буболече! Тема № 8

• 44 993
  • 716
  •   1
Отговори
# 465
Зависи как проверяват и дали шийката е тръгнала да се размеква и разширява. При мен вече колко пъти ме проверява АГ-то, а бебето не ще и не ще Grinning

# 466
И мен на 14 юли ще ме проверява, а аз не изгарям от желание. Grinning Каза: "Ще те видя отдолу и мога да ти кажа кога горе долу се очаква да родиш" . Dizzy Face Е, нали си имам термин, повече не искам да знам, хаха.
Днес накупих и последните неща за бебчо и за болницата. Остана хубаво да си подредя нещата и да чакам вече.
Понеже помпата, бибите и шишетата трябва да се стерилизират, кога трябва да се случи това, според вас?

# 467
Аз вчера отидох на преглед с куфара, но се върнах. Надявам се и тази седмица да издържа и после да тръгва когато ще.
Стрерилизирай от сега или за прегледа на 14ти

# 468
А тази проверка за разкритие по ли е гадна от рутинните прегледи при гинеколог, когато пак бърка наляво и надясно?

# 469
Аз и рутинни прегледи не съм имала. Само едно вземане на секрет.

# 470
Мен до сега 3 пъти ме преглеждаха за разкритие, последните 3 седмици на ЖК, защото имах стягания/контракции. Тази седмица след прегледа започна да пада част от тапата...Ако до понеделник няма някакво развитие пак ще има проверка.
Прегледът е по-различен от стандартен такъв, без спекулм, с ръка, но доста по-навътре 🙈🙉🙊. Дано не ви уплаших с обяснението...

# 471
Ако е внимателен лекарят, няма никаква драма. Мен ме провериха сигурно 10 пъти и не тръгна раждане. А бях със спукан мехур и се надявахме да започне такова Simple Smile

# 472
И аз така.

# 473
И аз така.
Така както вървим с теб, почти съм сигурна, че ще родим по едно и също време Wink

# 474
Мен още не са ме проверявали, само взехме секрет за втори път - този втория било хубаво да е близко до раждането.
Azidaa мисля, че спомена за еднократното бельо на Канпол, аз си взех за многократна употреба на Акики - уж има размери, дишащо и разтегливо, удобно бельо. Ами искам да ви кажа, че изглежда супер зле - мрежа от някакъв изкуствен материал и имам подозрения, че ще е същия боклук като еднократните гащи.
Купих си и превръзки за след раждането - направо са си памперси, нямат крилца (на мен превръзки без крилца не са ми никак удобни, по принцип) и как ще се залепят стабилно на тия мрежести изкуствени нишки....просто главата ми не го побира.
Малко съм разочарована от това, което се предлага на пазара - всичко е супер измислено и некачествено. Не стига всичкия дискомфорт, болка и стрес, ами и с това да се занимаваш Angry
Мрън!

# 475
За това аз не съм купила нищо " за родилки". Взех си бикини мой размер, които ако трябва ще изхвърля без да ми е жал. Превръзки на Always, дебели , които си ползвам първите дни на цикъла. В куфара ми има все неща, които и да се наложи да оставя хич няма да страдам. Май само калъфката за възглавница е нова ама и нея да оставя, хаирлия да им е.

# 476
В болницата, в която ще раждам искат лигнин, ами то това си е точно хартия... нямам идея как се слага или използва, но искали родилките да са с лигнин сутринта на визитацията. Ужас! Иначе и аз реших да си нося гащи и превръзки. То каквото и да решим все ще спарва... Confounded

# 477
При мен лигнина беше само първата сутрин. След раздвижването вече се обслужвах сама и слагах превръзки

# 478
Ооо и аз си купих памучни гащи и нощни превръзки. Предния път не ми бяха удобни еднократните гащи, сега дори и да се нацапат- направо ще ги хвърля.
Остават ми няколко дни до секциото и вече нямам търпение- много бавно минават последните дни. Иначе се чувствам добре, като изключим жегата- много ме мъчи, не мога да заспя вечер  Sweat

# 479
И на мен ми искаха лигнин и се чудех как ще се слага, но те ми го сложиха още преди да ме пусне упойката, така че реално аз не участвах Grinning Сменянията също, само съдействах, в момента, в който успях да се раздвижа си обух мои бикини и сложих нощни превръзки Always-достатъчни са си.

Общи условия

Активация на акаунт