Бебетата вече са деца - септемврийчетата стават на една

• 9 266
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
  • Остров Приятелство
За общия Рожден Ден, идеята е чудесна.
Включваме се и ние Grinning
Колкото до подаръчетата, може да се направи така - всеки да купи по едно подаръче, след което всяко идващо или по скоро тръгващо детенце да си взима по едно.Както решите Hug

# 181
Благодаря ви милички за хубавите думи  Hug

Съни, утре ще мерим Елито, но на 11 месеца беше 8.140 и 72 см, ако това ще те успокои  Joy Мерки имам за 9-ти месец последно  Simple Smile Честити ходещи крачета! Да са силни и стабилни!

# 182
Честит първи рожден ден на вчерашните и днескашни наборчета.Да растът здрави,палави,любопитни и обичани newsm59 nbirthday newsm67  party023  ura  bigdance2 Tada bdbaloni hbday happy bd baloni baloni
Тайги честит племеник да е жив и здрав и да слушкат мама и тати малкия мъж newsm30  ylinfant smile3504
Ние май до рождения ден ще проходиме,а до общото парти може и да протичаме.На мене ми харесва идеята на Съни да купиме по нещо и кой  каквото си докопа за него си е ,но има един проблем ще всички деца могат да харесат една играчка и тогава става лошо.Предлагам да има томпола като на коледното парти и каквото изтегли детенцето или мама за него си е.Как мислите за тази идея.
От вчера ми е едно мръчкаво заради това
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124688.0
аз много му харесвах предаванията
Лек ден и болничките да оздлавяват че купон ги чака

# 183
Taigi -честито племениче - да ви е живо и здрав големия юнак - и аз мечтая да стана леля и разбирам вълнението ви  bouquet

# 184
Привет и от нас! Ние най-после се преместихме в новото жилище! Тук е всико на вили и могили, но лека полека ще се оправяме Simple Smile
Форумът е просто приказка! Толкова хубави пожелания и каринки Simple Smile Като бебковците ни. Е, те вече са големи де  Wink
 bdbaloni Искам от все сърце да пожелая на всички рожденници от миналите дни да са живи и здрави, усмихнати, щастливи и късметлии  bdbaloni

Деатка, за снимката - хммм, та разбрали се кой ги е правил  Mr. Green
Тайги, честито, лельо Simple Smile Поздрави специално адаша Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 13:21 от Maris

# 185
  • Остров Приятелство
За подаръчетата, мисля, че ако се сложат в един чувал например и някой се заангажира да обиколи всички ни и всеки да бърка и каквото намери Grinning.С номерчетата не знам дали няма да е голямо търсене newsm78, но пък май сте пробвали вече виждам Laughing, и знаете как е Laughing

Maris е, сега те чака работа да знаеш.Честито отново!
Ivy ми то изглежда, че сме се смалили ooooh!
На 9месеца сме били 78.5, а пък сега освен, че не сме порастнали, сме и намалели Shocked.Грешка някаква има в измерването май.... Thinking

# 186
  • Пловдив
Марис, честито ви жилище! Да е пълно с много здраве детски смях и любов! Kissing Heart family6 lovekiss

# 187
  • София/Осло
 newsm59  bigdance2ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ МИШЛЕНЦА РОДЕНИ НА ДНЕШНАТА ДАТА newsm59
тайги- честито ти племенниче Hug
за купона- предлагам ,да се купят еднотипни играчки. Примерно всяка мама да купи топка, или музикална играчка и т.н. до 5-10 лв/това ще го уточняваме/ и точно като на Коледа да е с томбола Peace

# 188
прелитам ниско, не съм влизала скоро, но съм вкъщи с беба, а бабата - на море. Сътоветно не ми остава никакво време, тя почти не спи и игрите не свършват. Затова пръво:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЪКРОВИЩА, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ТЕЗИ ДНИ, МНОГО ВЕСЕЛИ ДЕТСКИ ДНИ И ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА ЗА ТЯХ!!!!! Също честитя празника и на мамите, защото това е паметен ден, свързан с много емоции.

Надявах се да видя дата за среща, но явно изчаквате до общия РД  Grinning Вместо това тук весели снимки и пожелания открих  Party

freak man - доста набързо прегледах темата, защото нямам време, но точно твоя постинг ми попадна, че си ме видяла на графа  Smile. Защо не свиркаш бре, аз ходя като гламава и не гледам. Нищо нямаше да прекъснеш, използвахме момента да се помотаме малко без беба, часове бродихме и окапах накрая  Tired

Тайги - честито племенниче, живо и здраво да ви е!

Утре пак съм вкъщи, но след това в офиса, и пак ще се включа.

# 189
Благодаря ви за подкрепата момичета!  bouquet
За сега мога да се похваля, че решихме мъжа ми да се оперира в България! Hug
Дано скоро имам и други добри новини! Praynig

# 190
  • Остров Приятелство
Ще имаш мила, ще имаш Hug

Да ви попитам, може ли да се дават гъби т.е. пюре в което да има и гъби освен обичайното? Thinking

# 191
Честит рожден и имен ден на Елисавета! Иви, страхотен празник ви е днес   bouquet - да ти е жива и здрава Елито и да расте много усмихната и щастлива  Hug
Честит първи рожден ден и на Ния и Марти!
Тайги, честит племенник   bouquet!
Марис, честито пренасяне! И мен ме чака това до няколко дни - предполагам началото на другата седмица ще сме вече там.
Лора, стискам палци за операцията - сигурна съм, че сте взели най-доброто решение  Peace
Ех, че хубав ден е днес!
поздрави на всички и лека вечер

# 192
  • по Пътеката

На всички рожденници-честито!
Много радост и щастливи детски усмивки.. nbirthday

# 193
  • София, в полите на Витоша
bdbaloni ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕНbdbaloni  на днешните ни рожденици- Мартина на мама luluto   , Росен на мама Bella04    , Теодора и Антониа на мама jumper и Александра на мама milena000   bdbaloni

Лулу, специални целувки от нашият женски отбор!

И ние черпим за последният си мини- рожден ден!!! Mr. Green

Ние сме добре, Тея лази като диверсант, само се чуди къде да се изкатери и каква беля да свърши, отдавна откри какви хубави и грачки има във всички шкафове и сега само разхвърля навсякъде за ужас на какте, които събират...  Joy Иначе търси пръстите ти и скача да ходи с помощ, но оставиш ли я права без да я държиш, веднага сяда- още не се чувства сигурна...

Тейка вече доста думи използва бу- МПС-  беше една от първите , ама това си е обяснимо като само го развозвам детето насам- натам...  ooooh!, мама и ам-ам се изполват по сходен начин според нуждите Mr. Green , кучетата са й любими и щом чуе лай , веднага надува бузи и започва да казва бау- баууууууууу- за всякаква техника от вида прахосмукачка, вентилатор и пр. се използват съвсем на място, а набара ли котарака, започва да казва маууу и да го мачка здраво, а той , горкият , седи като препариран, има тренинг от малък с Йоана, която го разнасяше увиснал на рамото й по цял ден... добре, че живее навън и се спасява от терористи... hahaha

Това е от нас, хубав ден на всички и цалуФки! Heart Eyes

# 194
  • Пловдив
Честит Рожеден ден на Мартина, Росен, Александра, Антониа и Теодора! Да са живи, здрави, палави и щастливи!!!
 bdbaloni happy bd newsm38  bigdance2 Tada
Честит последен мини-рожден ден на Теа! Да става бързо на годинка, да прохожда и да шета още повече на мама! newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт